Η αναζήτηση βρήκε 864 εγγραφές
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν μπορώ να δεχτώ να φέρομαι ως χαζοχαρουμενος οπαδός που κρίνει μόνο από τα λεφτά και τους τίτλους για να αποθεώνει κάποιον βασιλιά, και μόλις αυτά σταματήσουν, να τον θάβει
Παιδιά σόρι τι λέμε, ο Ιβάν για αυτό ακριβώς αποθεώνεται, γιατί έχει κάνει τον ΠΑΟΚ τεράστιο και με τα λεφτά του ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Καλπακης θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ....
Μαλιστα....
Πιο πολυ για θαλαμοφυλακας ταιριαζει.
Εγω παντως τις μετοχες μου τις αγορασα, δεν μου τις δωσανε τζαμπα.
Μαλιστα....
Πιο πολυ για θαλαμοφυλακας ταιριαζει.
Εγω παντως τις μετοχες μου τις αγορασα, δεν μου τις δωσανε τζαμπα.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι λάθος έχει κάνει ο Χατζόπουλος
Βγηκε ένα συμπέρασμα ότι εσκεμμένα καθυστερεί την πώληση κάτι που δεν στηρίζεται απολύτως πουθενά, σε κανένα δημοσίως γνωστό συμβάν
Με βάση τα όσα μας έχουν γίνει γνωστά, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΤΑΣΗ Μυστακίδη
Υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος ...
Βγηκε ένα συμπέρασμα ότι εσκεμμένα καθυστερεί την πώληση κάτι που δεν στηρίζεται απολύτως πουθενά, σε κανένα δημοσίως γνωστό συμβάν
Με βάση τα όσα μας έχουν γίνει γνωστά, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΤΑΣΗ Μυστακίδη
Υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο ελον μάσκ να δηλώσει πρόθεση χρηματοδότησης δεν γίνεται να πετάξουμε στην πυρά όσους κράτησαν τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα. αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα και οι δημοσιογράφοι που σας παρασύρουν στην χειρότερη θα κάνουν αύριο μεθαύριο ρεπορτάζ άλλων ομάδων. Μην τρελένεστε. Ο Χατζόπουλος ανήκει στο ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκινάω με κάτι δεδομένο στο μυαλό μου,την πεποίθηση ότι τον Χατζόπουλο δεν δικαιούται να τον κακολογει κανείς.
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχουμε καποιοι (πολλοι) που αν και ποδοσφαιρικοί (σαν αθλημα) αγαπάμε και γουσταρουμε να ασχολούμαστε με όλα τα αθλήματα Γιάννη, αδικεις πολλους με αυτη σου τη τοποθετηση. ΠΑΟΚ ειμαι και στο χαντμπολ ΠΑΟΚ ειμαι και στο βόλλει και στο Πολο. Το οτι δεν ειμαι αυθεντια δεν σημαινει οτι δεν αγαπώ τα ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου . Αλλά το να το πλασάρεις συνέχεια λες και υπάρχει καμιά επίσημη λίστα με "είδη οπαδών", το λες και ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω το ρεπορτάζ ( ΑΡΔ, δεν είναι AI, κάντε το ρεπορτάζ )
Αφού πρώτα ήπιαν το τσαγάκι τους
https://i.postimg.cc/5yXn5NLm/Generated-Image-September-09-2025-12-25-PM.png
Στην συνέχεια έφαγαν τα περιτίφ με σαρμά διαβάζοντας κάτι τυχαίο
https://i.postimg.cc/Y95b3BRK/Generated-Image-September-09 ...
Αφού πρώτα ήπιαν το τσαγάκι τους
https://i.postimg.cc/5yXn5NLm/Generated-Image-September-09-2025-12-25-PM.png
Στην συνέχεια έφαγαν τα περιτίφ με σαρμά διαβάζοντας κάτι τυχαίο
https://i.postimg.cc/Y95b3BRK/Generated-Image-September-09 ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ να κραταει σημειωσεις για το πως γινεται η ενημερωση του κοσμου.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμεις ειμαστε κιμπαρηδες. Τα πληρωνουμε ολα απο την τσεπη μας γιατι αν παρουμε κανα ψιχουλο σε σχεση με τους κατω δεν θα μπορουμε να κυκλοφορουμε στην πολη και δεν θα εχουμε μουτρα να παμε στις δουλειες μας.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ασχολειστε με τον τυπο μπηκε να πει τις βλακειες του να προκαλεσει για να τσιμπησετε..οσο ασχολεισται τοσο πιο σημαντικος νιωθει..τωρα το καινουργιο παραμυθι ειναι ο φορ..
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Μαρβιν Μαρβιν Μαρβιν!!!!!!!
Πιστεύω πως αν δεν είχε φύγει τότε λόγω οικογενειακής φύσης , δεν θα έφευγε από την ομάδα γενικά .
Καψούρα Μαρβιν καλώς ήρθες !
Πιστεύω πως αν δεν είχε φύγει τότε λόγω οικογενειακής φύσης , δεν θα έφευγε από την ομάδα γενικά .
Καψούρα Μαρβιν καλώς ήρθες !
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δηλαδή κλείσαμε όσον αφορά τους ξένους ή περιμένουμε κάτι ακόμη;
Προς το παρόν μάλλον κλείσαμε. Λογικά ένας έβδομος ξένος ίσως έρθει στα μισά της σεζόν.
Δεν αποκλείω λόγω και της στήριξης της ΚΑΕ στην ΠΑΕ στην κόντρα με τον ΑΣ να υπάρξει προς τις γιορτές κάποιο "δώρο" για τα 100 χρόνια από ...