Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δημητρη οχι,δεν θα εχω τετοια απαιτηση προσωπικα,τουλαχιστον οχι τα πρωτα χρονια,θελει δουλεια κ υπομονη το πραμα.Μην ειμαστε υπερβολικοι.Αλλα ας μπει με το καλο,να σουλουπωθει το πιο ιστορικο τμημα της ομαδας μας.
Πιστευω ο Χατζοπουλος θα τον περασει απο κοσκινο για να αφησει την ομαδα.Μακαρι ...
Τι κοσκινο να τον περασει ο Χατζοπουλος;Λες κι ερχεται ο Καμπανης με τον Γουμενο :lol: :lol: Βρε μην τρελαινεστε,ζητουσαμε να παρει πρωτα την ΚΑΕ.Απ οτι φαινεται ηρθε η ωρα!
Eπιτρεψε μου να διαφωνησω,και ο Κοντομηνας ειχε πολλα φραγκα και ειδαμε πως τους πηγε και μιλαω καθαρα για το μπασκετ.Η ...
Το ιδανικο για μενα θα ειναι μεγαλομετοχος Μυστακιδης και προεδρος ο Χατζοπουλος.Επειδη ο Μυστακιδης εχει μεσανυχτα απο αθλητισμο γενικοτερα,η ομαλοτερη μεταβαση θα ειναι να παραμεινει προεδρος ο Χατζοπουλος.
Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?
Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε. Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...
Κατάλαβε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει σοβαρό (μηδαμινό θα έλεγα) έρεισμα στην πλατιά μάζα του κόσμου του ΠΑΟΚ και αυτό ανατρέπεται μόνο με "έργα". Μέσω του μπάσκετ θα θέλει ν' αποδείξει τη δυναμική του και ν' αποκτήσει το λαϊκό έρεισμα που του λείπει αυτή τη στιγμή..... Όχι άσχημα θα έλεγα, μ ...
Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Κανείς δεν χαλαστηκε..καχυποψία λέγεται και πηγάζει από τα προηγούμενα πεπραγμένα..από κει και πέρα εδώ είμαστε και είναι στο χέρι του κ.Μυστακιδη να αλλάξει την γνώμη σε όλους και να ...
1. Η χονδροειδέστατη γελοιότητα που εξυφαίνεται το τελευταίο διάστημα με πρόσχημα το γήπεδο, καθιστά την χαρμόσυνη αυτή είδηση τουλάχιστον "κρυα" στα μάτια μεγάλου ποσοστού του κόσμου. Οι υπεύθυνοι για αυτη την άρρωστη ατμόσφαιρα θα αναλάβουν αναγκαστικά εκ των πραγμάτων τις ευθύνες τους κάποια ...
Κάτι τελευταίο @paris2 o Ίβαν να ΕΙΝΑΙ καλά..γιατί χωρίς Ίβαν, Τέλη στο μπάσκετ δεν θα βλέπαμε. Τα 13 χρόνια του Ίβαν δεν μεγάλωσε μόνο η ΠΑΕ, μεγάλωσε όλος ο σύλλογος, οπότε θα μας επιτρέψεις να είμαστε και ευγνώμονες στον Ίβαν και να τον χιλιοαγαπάμε.
Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη. Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα ...