Η αναζήτηση βρήκε 864 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημητρη οχι,δεν θα εχω τετοια απαιτηση προσωπικα,τουλαχιστον οχι τα πρωτα χρονια,θελει δουλεια κ υπομονη το πραμα.Μην ειμαστε υπερβολικοι.Αλλα ας μπει με το καλο,να σουλουπωθει το πιο ιστορικο τμημα της ομαδας μας.

Πιστευω ο Χατζοπουλος θα τον περασει απο κοσκινο για να αφησει την ομαδα.Μακαρι ...
από Kabamaru11
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Τι κοσκινο να τον περασει ο Χατζοπουλος;Λες κι ερχεται ο Καμπανης με τον Γουμενο :lol: :lol:
Βρε μην τρελαινεστε,ζητουσαμε να παρει πρωτα την ΚΑΕ.Απ οτι φαινεται ηρθε η ωρα!

Eπιτρεψε μου να διαφωνησω,και ο Κοντομηνας ειχε πολλα φραγκα και ειδαμε πως τους πηγε και μιλαω καθαρα για το μπασκετ.Η ...
από beyes4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Το ιδανικο για μενα θα ειναι μεγαλομετοχος Μυστακιδης και προεδρος ο Χατζοπουλος.Επειδη ο Μυστακιδης εχει μεσανυχτα απο αθλητισμο γενικοτερα,η ομαλοτερη μεταβαση θα ειναι να παραμεινει προεδρος ο Χατζοπουλος.
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?

Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε.
Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52 Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Εδώ υπήρχαν ΠΑΟΚτσηδες που προσπαθουσαν με νύχια και δόντια να δικαιολογήσουν το τρύπημα
από Cylon-4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Το 24% των μετοχων της ΚΑΕ, το εχουμε 9000 μικρομετοχοι, απο την δημοσια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.
Να μας τα σταξει χοντρα, να τις παρει.
:opaokara:
από Dimitrisou
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

Κατάλαβε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει σοβαρό (μηδαμινό θα έλεγα) έρεισμα στην πλατιά μάζα του κόσμου του ΠΑΟΚ και αυτό ανατρέπεται μόνο με "έργα". Μέσω του μπάσκετ θα θέλει ν' αποδείξει τη δυναμική του και ν' αποκτήσει το λαϊκό έρεισμα που του λείπει αυτή τη στιγμή.....
Όχι άσχημα θα έλεγα, μ ...
από Dimitrisou
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.

Κανείς δεν χαλαστηκε..καχυποψία λέγεται και πηγάζει από τα προηγούμενα πεπραγμένα..από κει και πέρα εδώ είμαστε και είναι στο χέρι του κ.Μυστακιδη να αλλάξει την γνώμη σε όλους και να ...
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

1. Η χονδροειδέστατη γελοιότητα που εξυφαίνεται το τελευταίο διάστημα με πρόσχημα το γήπεδο, καθιστά την χαρμόσυνη αυτή είδηση τουλάχιστον "κρυα" στα μάτια μεγάλου ποσοστού του κόσμου. Οι υπεύθυνοι για αυτη την άρρωστη ατμόσφαιρα θα αναλάβουν αναγκαστικά εκ των πραγμάτων τις ευθύνες τους κάποια ...
από Psaras
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι τελευταίο @paris2 o Ίβαν να ΕΙΝΑΙ καλά..γιατί χωρίς Ίβαν, Τέλη στο μπάσκετ δεν θα βλέπαμε. Τα 13 χρόνια του Ίβαν δεν μεγάλωσε μόνο η ΠΑΕ, μεγάλωσε όλος ο σύλλογος, οπότε θα μας επιτρέψεις να είμαστε και ευγνώμονες στον Ίβαν και να τον χιλιοαγαπάμε.
από Мир
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εμφανιστει νέο προφίλ p.aris.3 συντομα.
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα ...
από keep_paokizein
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Να φανταστώ κάποιοι γελουσατε με τον ιδιο τροπο όταν εκείνο το δίωρο ο Ντελιας ήταν φευγατος.

Είτε αρέσει ειτε όχι η εμφάνιση - απειλή του Μυστακιδη, εξαφάνισε μεμιας τα σενάρια αρρωστου Ιβάν και στριμωγμενου από τον πόλεμο.

Και εμφανίστηκε και χρήμα ξόδεψε.

Αν είναι με τον Μυστακιδη στα πόδια ...