Η αναζήτηση βρήκε 864 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Παρ 29 Αύγ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Αηδια έχει καταντήσει αυτό με τα 100χρονια...
από danirifle
Παρ 29 Αύγ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:51 Αηδια έχει καταντήσει αυτό με τα 100χρονια...
κάνουν λες δίνει ο ΠΑΟΚ πανελλήνιες

εμείς πάντως θα τον αγαπάμε ακόμα κι αν δεν περάσει ιατρική
από NostalgosTouKagawa
Σάβ 30 Αύγ 2025, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Ότι θα υπήρχαν συγκρίσεις των 100 ετών του συλλόγου με πανελλήνιες και νταξ μωρέ να πούμε ξέρω γω εντάξει, απλώς για να στηρίξουν Βολιάκους και κανένηδες, δεν θα το πίστευα αν μου το λέγανε και δε το διάβαζα ο ίδιος.

Λες και δεν υπάρχουν επέτειοι, λες και η σημειολογία δεν έχει κανένα νόημα ...
από nunies4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω

Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
από Dimitris_L4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω

Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
από jibbie
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Με σεβασμό στη γνώμη των υπολοίπων παιδιών.
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά

@giapas πολύ καλή επιλογή στα δικά μου μάτια κυρίως γιατί μπορεί να παίξει χαμηλά πολύ αποτελεσματικά και σίγουρα σε σχέση με τους άλλους που ακούστηκαν θεωρώ ότι μπορεί ...
από sn0ufel4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

joshua έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:49 Ρε αν πάρουμε και φορ μέχρι τη Τρίτη τι θα κάνουμε μετά άλλες 10 μερες;
Αποτοξίνωση
από Σουριναμέζος
Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:08
Jump to forum
Jump to topic

Καλά τώρα παίζουμε με τις λέξεις, οι ιταλοί δεν είναι "δανεικοί" στην ουσία, με συμφωνημένα συμβόλαια τετραετίας έρχονται. Απλά η ομάδα έχει την δυνατότητα να μην τα ενεργοποιήσει του χρόνου το καλοκαίρι, υπέρ μας είναι αυτό.
από Equalizer
Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι σωστά άλλωστε εσύ στο ποστ σου εκρινες το αν έπαιξαν οι παίκτες

Όχι αν τους πηραμε
από Taseos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Και μας τι μας νοιάζει; Λογιστές είμαστε;

Αν απαντάς σε μενα, μας νοιάζει διότι είμαστε οπαδοί και είτε δε θα τους αγοράσουμε άρα θα είναι μπάλωμα μιας χρονιάς, είτε θα πρέπει να κλείσουμε τις υπόλοιπες ανάγκες μας με ελεύθερους η καινούριους δανεικούς, είτε θα έχουμε πώληση.

Το πόιντ πάντως ...
από nunies4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Αυριο το πρωι 9΄50 ερχεται ο Μπιανκο
από Nassos
Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:00
Jump to forum
Jump to topic

Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για να ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ ...