Η αναζήτηση βρήκε 478 εγγραφές

Return

από icue
Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Εχει περασει η αντιληψη οτι παζαρευουμε λογω τσιγκουνιας. Μπορει να μην πιστευαμε οτι ο Μειτε αξιζε 1,8. 'Η ο Πενια παραπανω απο οσα διναμε. Και να πιστευουμε οτι ο Ιβανουσετς αξιζει τοσα.

Οπως η Στουτγκαρδη τωρα πχ δεν πιστευει οτι ο Ντελιας αξιζει πανω απο 20. Δεν ειναι οτι δεν εχει να τα δωσει ...
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Τι καθόμαστε και συζητάμε;

Ο Σαββίδης ήταν ανοιχτός να τον δώσει, ο Σαββίδης άλλαξε γνώμη

Αυτά

Στα τέτοια μας αν τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων την είχαν άλλοι

Πρόβλημα του Σαββίδη είναι το θέμα κωσταντελια από πέρυσι την άνοιξη μέχρι σημερα
από danirifle
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

λόγω δουλειάς έχω κάθε μέρα επαφή με ηλικίες δημοτικού και έχω γυρίσει όλη την ελλάδα 17 χρόνια τώρα μέσα από το δασκαλίκι

όσο ζω δεν έχω ξαναδει παίχτη του ΠΑΟΚ να έχει τόσο μεγάλο έρισμα στις μικρές ηλικίες

ο τύπος φτιάχνει ΠΑΟΚτσάκια σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, να το ξέρετε

την εποχή ...
από sn0ufel4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Έγινε το αυτονόητο που θα έπρεπε να είχε γίνει πριν 13 μήνες τουλάχιστον
από Mīngus
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Η ανανέωση και η παραμονή του Ντέλια είναι κάτι που δε ζυγίζεται μόνο με αγωνιστικούς όρους.
Όποιος έχει πιτσιρίκια στην οικογένεια του, το ξέρει με το πώς αντέδρασαν στο άκουσμα της ανακοίνωσης.
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Η πιο ενωτική ανακοίνωση από ΟΛΕΣ είναι αυτή του ίδιου του Ντελια!!! Πάρτε μαθήματα βρε αγαρμποι αμπνταληδες!!

https://www.paokfc.gr/nea/20250730-dilo ... stantelia/
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Περιμένω σορτ δικαίωσης Τοσκινη-Τσακαλωτου 3 χρόνια, 6 μεταγραφικές περιόδους μας τα έχουν φουσκώσει όσο δεν πάει αλλο.
από Σουριναμέζος
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:03
Jump to forum
Jump to topic

Γράφει το sport24: "Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέλιας θα αμείβεται με 1.500.000 ευρώ ετησίως, το οποίο θα αυξάνεται εκθετικά "

Ελπίζω τα μαθηματικά του Σάββα του Τζιομπάνογλου να είναι προβληματικά και να μην έχουμε υπογράψει κάτι τέτοιο γιατί αν μιλάμε για εκθετική αύξηση του χρόνου θα πρέπει ο ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

Λογικό να μιλάει με καλά λόγια για την αγάπη Σαββίδη ο Ντελιας

Υπάλληλος είναι.

Όχι;
από nunies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να παραβλέπουμε τι παραλίγο να γίνει τις τελευταίες μέρες, η συμφωνία είναι ιστορική.
Στην εποχή του σύγχρονου ποδοσφαίρου είναι πρωτόγνωρο να μπορείς σαν Ελληνική ομάδα να κρατήσεις ένα ταλέντο τέτοιου μεγέθους για σερί χρονιές και με την προοπτική για ακόμα περισσότερες.

Ο γαύρος το δικό ...
από Kabamaru11
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Εγω εχω φαει καψουρα με τον Κεννι,πολυ αγκρεσιβ,πολυ τσαμπουκας,ματι που γυαλιζει.