Η αναζήτηση βρήκε 479 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μην κοροιδεύετε καθόλου. Αν έρθει ο Τέλης θα έχουμε Ζαφείρη, Καρέτσα και έτοιμο στημένο γήπεδο. Επίσης θα αγοράσουμε μερικά πρωταθλήματα και 100 χιλιάδες επιπλέον οπαδούς πακέτο. Τέλος, δωρεάν διακοπές για όλους, γυναίκες στους ανύπαντρους και γκόμενές στους παντρεμένους
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31 @charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
Ρε τραβά γαμησου κ εσυ κ ο μυστακιδης. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ρε οπαδοί του καναπέ.
Κ εγω κανω κριτικη στο ιβαν αλλα το χετε παραχεσει σε οτι social υπάρχει.
Θέλει το γηπεδο γιατί ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
φυσικά τρολάρει, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι πάει τζάμπα η ..ευχη του Δυτικού!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ακόμη και ο Odi έχει θετική διάθεση 

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει κ Τσεχια κ ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω ρε πστη και αυτό το διάβασα με φωνή Ραγκάτση. Τι έχεις γράψει...PAOKevolution έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:17 ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΙΓΟ!!
Αυτή η μούκια ο @nunies4 σαν πολλά δεν τα λέει τελευταία;;; Μίλα ρε Μουγγοθόδωρε!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο ισως ειναι η μερα που εκτος απο τον ερασιτεχνη , θα μιλησει και ο Ιβαν. Θεωρω οτι το ντιλ θα κλεισει γιατι αφου παει να κανει μια τετοια υπαρβαση για λογους πολλους τοτε θα την κανει. Αναβαθμιζομαστε αρκετα με Ζαφειρη, Γιακουμακη. Αν συνδυαστει με στοπερ και πιο γκολτζη φορ, μονο το γαυρο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 07:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα ομαδα...Κτ μ λεει οτι σημερα θα εχουμε οριστικες εξελιξεις...μακαρι θετικες...Το τι πονος επικρατει σε μεσα της πολης αλλα κ κατω δν περιγραφεται...Αιντε Ιβαν..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 07:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρχισαν να πίνουν από το πρωί από τη στεναχώρια τους .
αν το 'χω ρίξει στην τρελή
Και τα μασώ μέχρι ψιλή
Κι αν μόλις πίνω δυο κρασιά σουρώνω και τα σπάω
Μην με παρεξηγήσετε συγγνώμη σας ζητάω
Είναι βαρύς ο πόνος μου
Μα τον εξέρω μόνος μου
αν το 'χω ρίξει στην τρελή
Και τα μασώ μέχρι ψιλή
Κι αν μόλις πίνω δυο κρασιά σουρώνω και τα σπάω
Μην με παρεξηγήσετε συγγνώμη σας ζητάω
Είναι βαρύς ο πόνος μου
Μα τον εξέρω μόνος μου
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
Πες της:
Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε γίνεται η ομάδα να πάει να κλείσει το Ζαφείρη και να μην κλείσει στόπερ και φορ, εφόσον φύγει ο τσαλοφ.
Με την επίσημη άφιξη του Ζαφείρη θα παρακαλούσα να πετάξουν λίγο κάποιοι όλη αυτή τη φαγωμάρα όλη αυτή τη μούχλα που εβαλαν εδώ μέσα και όλο αυτό το άσχετο κλίμα που τάχα ήξεραν...
Δεν ...
Με την επίσημη άφιξη του Ζαφείρη θα παρακαλούσα να πετάξουν λίγο κάποιοι όλη αυτή τη φαγωμάρα όλη αυτή τη μούχλα που εβαλαν εδώ μέσα και όλο αυτό το άσχετο κλίμα που τάχα ήξεραν...
Δεν ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύς κόσμος και ίσως όχι άδικα θα πει ότι τα λεφτά είναι υπερβολικά.
Μιλάμε (όταν ολοκληρωθεί και τυπικά) για την μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ ελληνική ομάδα αν συνυπολογιστεί το ποσό, το ποσοστό μεταπώλησης και τα όποια μπόνους.
Από κάποια στιγμή και μετά όμως έπαψε να είναι μια απλή ...
Μιλάμε (όταν ολοκληρωθεί και τυπικά) για την μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ ελληνική ομάδα αν συνυπολογιστεί το ποσό, το ποσοστό μεταπώλησης και τα όποια μπόνους.
Από κάποια στιγμή και μετά όμως έπαψε να είναι μια απλή ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ και 7 μέρες όταν έφτασε στα αυτιά μου είπα αποκλείεται. Εμάς βρήκατε; Παίζεται με τον πόνο μας;
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε ...
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε ...