Αναζήτηση για περισσότερες από 1935 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Σάβ 11 Απρ 2026, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Όσοι παρακολουθήσετε την σπουδαιότερη Θεία Λειτουργία του χρόνου, την αποψινή μετά το Χριστός Ανέστη, είστε σπουδαίοι! Και όσοι κοινωνήσετε, ακόμη περισσότερο!
Η οικογένειά μου θα κάνει, για δεύτερη φορά, την απόπειρα αυτή.
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Α, κατάλαβα σε ποια πόλη αναφέρεσαι.
από icue
Δευ 08 Σεπ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Αυτη η ομαδα τωρα χτιζεται. Το 80% του ροστερ εχει 8+ χρονια μπροστα τους. Απλα σαν κλασσικες μπαλαδοφατσες που ειμαστε σε αυτη τη χωρα ηταν λογικο στην πρωτη στραβη να τα ισοπεδωσουμε ολα.
από renegade
Κυρ 07 Σεπ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Δεν γίνεται να έχει σουτάρει μόλις δύο βολές σε αυτό το παιχνίδι ο Γιάννης... απλά δεν γίνεται

Όσο για την ομάδα,κακό μπάσκετ, καθόλου σωστά δουλεμενη,με πολύ κακές αποστάσεις.
Είναι αδιανόητο να δέχεται ο Γιάννης τριπλο μαρκάρισμα και εμείς να μην μπορούμε να βγάλουμε ελεύθερο στατικό σουτ
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Μπουλο στους δολοφόνους

Δυστυχώς η ομάδα πάσχει χαμηλά. Δεν κατεβάζει εύκολα μπάλα, δεν έχει έναν αξιόπιστο 2-3 με φαρμάκι και χάνουμε το μυαλό μας ώρες ώρες. Εύχομαι στο επόμενο ματς να τραβήξουν οι κοντοί και να μπούμε στην τετράδα.

Για τον Γιάννη δεν υπάρχουν λόγια. Ο άνθρωπος έχει σκυλιασει ...
από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
από pilotos
Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
από sn0ufel4
Τρί 27 Ιαν 2026, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι ακόμα

Λαϊκή απαίτηση η συνεισφορά ΟΛΟΥ του οργανισμού ΠΑΟΚ στις οικογένειες των θυμάτων να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όλα τα γαμωσπιτα κατακάθια που ούτε 2 ώρες μετά το συμβάν έδειχναν και ξαναεδειχναν με καθε τρόπο της στιγμή του δυστυχήματος λέγοντας τις πιπες τους και κλασσικά μη σεβομενοι ...
από dragon
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
από navigator11
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
από sourmenetes
Τετ 28 Ιαν 2026, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…

Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
από gervasio artigas
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
από trouman
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό και συναισθηματικό βάρος.
Κατά την άφιξή του εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους επτά αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε ...
από hasio_john
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...