Αναζήτηση για περισσότερες από 1242 εγγραφές
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
η ομαδα σημερα ηταν καλη ειδικα στο β ημιχρονο.....ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΣΑ ΠΡΙΝ Η ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΣΩ ΜΕΤΑ ....απλα στην κακη μερα δεν τον χειροκροταω....στο τελος ολο το γηπεδο χειροκροτησε εκτος απο την γωνια της 4 ....ο ντεσποτοφ στο κεντρο του γηπεδου γυριζει στην 5-6 και ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαιρετική η ομάδα, τραγικά τα σχόλια ! Γύρισα από το γήπεδο στεναχωρημένος που δεν πήραμε την νίκη αλλά αυτή η μεμψιμοιρία και το trend της εποχής το πλήθος να γίνεται όλο κι πιο αιμοδιψή και η υπερβολή μαζί με τον μηδενισμό να γίνονται η νέα θρησκεία, έχουμε καθήκον να σταθούμε απέναντι στην ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια χαρά συνοπαδοι! Συνεχίζω να παραμένω αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας βλέποντας πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Δηλαδή ειμαστε αρκετά συγκροτημένη αμυντικά με ενα σούπερ Παβλενκα, σοβαρό και πειθαρχημένο κέντρο με τον μετρονομο Μειτε, αλλά εδω ξεκινάνε τα προβλήματα, με μια αναποτελεσματικη ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
"Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ πετάει πάντα λίγο πιο ψηλά από μας"
Ιβαν Σαββιδης Θεσσαλονίκη 10/9/25
Αξολουθει σεντονι με σκορπια γεγονοτα χθεσινα και σκεψεις. Ζητω συγνωμη για τον πονοματο ...
Ιβαν Σαββιδης Θεσσαλονίκη 10/9/25
Αξολουθει σεντονι με σκορπια γεγονοτα χθεσινα και σκεψεις. Ζητω συγνωμη για τον πονοματο ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπορει να ακουστει παρανοικο αυτο που θα πω, αλλα το χειροτερο αποτελεσμα την Κυριακη θα ειναι η ισοπαλια.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Σε λίγες ώρες πετάμε για να δώσουμε άλλο ένα οπαδικό σόου, με τον τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε.
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι....
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι....
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ψυχολογία στα ύψη πίνουμε τις μπίρες μας στην πανέμορφη Γάνδη και ετοιμαζόμαστε να «κατηφορίσουμε» αύριο στην Λιλ.
Το ματς θα είναι δύσκολο, η Λιλ είναι εξαιρετική ομάδα αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και δεν μασάμε.
Στην τελική «όλους τρέλα σας πουλάμε..»

Το ματς θα είναι δύσκολο, η Λιλ είναι εξαιρετική ομάδα αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και δεν μασάμε.
Στην τελική «όλους τρέλα σας πουλάμε..»
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κάτι έχουμε καταλάβει καλά στα χρόνια που έχουμε τον Λουτσεσκου προπονητή αυτό είναι η αντίληψη που έχει κι αφορά πάντα μια σειρά αγώνων . Το έκανε κι πέρσ χρονικά ι με τις συνεντεύξεις τύπου όπου προσπαθούσε να δώσει στον κόσμο να καταλάβει συν της άλλης αυτή του την προσέγγιση . Βλέποντας το ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο λιλ
Άντε λίγο να δούμε μπαλίτσα και εμείς που λείπουμε απ την τούμπα γαμω την εξορία μου
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
Άντε λίγο να δούμε μπαλίτσα και εμείς που λείπουμε απ την τούμπα γαμω την εξορία μου
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Χαλαρό διπλό…
Τι ματσαρα είδαμε…
Τι ματσαρα είδαμε…
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπαμε θα το πιείτε όλο το ποτήρι φέτος παντού. Μέχρι τελευταία σταγόνα. αιντε δεν περνάνε οι ώρες για την απόβαση στο ναό την Κυριακή !

Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα !και που είστε…
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ
Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα !και που είστε…
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΡΧΙΔΑΤΗ νίκη από αυτές που σου φτιάχνουν όλη την σεζόν.
Σας ευχαριστούμε για τα συναισθήματα. Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο
Σας ευχαριστούμε για τα συναισθήματα. Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαλαρή και άνετη νίκη αν δεν μαλακιζομασταν στα στημένα...Ντελια τι κάνεις αγόρι μου; Άκου 17 εκ
Υ.Γ.1.Λουτσεσκου ακόμη εδώ είσαι;;;Δεν έφυγες στο ημίχρονο;
Υ.Γ.2.Ασπρόμαυρη Δράμα, ανησυχώ ρε φίλε, χάθηκες
Υ.Γ. 3.Τον Βόλο να κερδίσω
Υ.Γ.1.Λουτσεσκου ακόμη εδώ είσαι;;;Δεν έφυγες στο ημίχρονο;
Υ.Γ.2.Ασπρόμαυρη Δράμα, ανησυχώ ρε φίλε, χάθηκες
Υ.Γ. 3.Τον Βόλο να κερδίσω
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ ν το χωνέψω οτι έχασα τέτοιο ματς λόγω ταξιδιού
Όπως οι πατεράδες μας μας μιλούσαν για την μεγάλη ομάδα του '70 έτσι και εμείς θα μιλάμε για την μεγάλη ομάδα του '20. Αυτός ο πρόεδρος και αυτός ο προπονητής έχουν κανει κάτι σχεδόν αδιανόητο για την ιστορία μας. Εικόνισμα πρέπει να τους ...
Όπως οι πατεράδες μας μας μιλούσαν για την μεγάλη ομάδα του '70 έτσι και εμείς θα μιλάμε για την μεγάλη ομάδα του '20. Αυτός ο πρόεδρος και αυτός ο προπονητής έχουν κανει κάτι σχεδόν αδιανόητο για την ιστορία μας. Εικόνισμα πρέπει να τους ...