Αναζήτηση για περισσότερες από 1945 εγγραφές

Return

από R.A.T.M.
Παρ 08 Μάιος 2026, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Βρε ας βρεθεί ο Π.Α.Ο.Κ. με 2 γήπεδα, 2 προπονητικά, κτήρια δεξιά, κτήρια αριστερά να γιγαντωθεί η ομάδα να μην έχει ανάγκη κανένα και αφήστε τις κόντρες και τις ημερομηνίες και τα επικοινωνιακά.
Ας έρθει και τρίτος δισεκατομμυριούχος-εφιάλτης των ποκ στον ερασιτέχνη. Να ζήσω μεγάλες στιγμές θέλω ...
από Taseos
Παρ 08 Μάιος 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Καμία σχέση. Το ένα είναι masterplan 180 στρέμματα από το μηδέν με υποδομές. Αυτό το στολίδι 8 στεμμάτων ουσιαστικά είναι μέσα στην πόλη κατασκευή οικοδομική. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείτε να χαρείτε και οι μεν και οι δε. Θαρρείς και ο τελης με τον ιβαν θα μοιραστούν την περιουσία τους ...
από Taseos
Παρ 08 Μάιος 2026, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Καπου μεσα μου ελπιζω ο Ιβαν να το δει σαν προκληση αυτο και να βαλει και αυτος το προπονητικο της θερμης σε fast track. :mrgreen:

ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.

Πόση έκταση να είναι από τους Ταγαραδες μέχρι το ικεα και το παλατάκι να την απαλλοτριώσουμε όλη να κάνουμε μέχρι και ...
από nunies4
Παρ 08 Μάιος 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Αν θελετε να δωσετε έναν ορισμο στο "πονος είναι θα περασει" κοιταξτε προς γκαζετα μερια...
Μια ειδηση που εχει γινει γνωστη από τη 1¨30 και εχει παιξει παντου, ανεβαινει στο "μεγαλυτερο" σαιτ της χωρας 4 ωρες μετα στις 17¨30.
Τι να κανουμε....ειχατε πονταρει στην αναγεννηση του "αυτοκρατορα" και ...
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Για να δούμε τώρα κάτι συνδεσμιτες που έβγαιναν φωτό με τους συνταξιούχους που σέβεται η νέα κατάσταση στην ΚΑΕ τι θα γράψουν. lol . Πόσο πουτανα είναι η ζωή ρε φίλε. Αντε και ο έτερος.
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σε τέτοιο επίπεδο που να διατηρεί κάποιον επειδή απλά γλείφει καλά. Ούτε καν σπίτι δεν κρατάς αν απλά γλείφεις καλά
από Parolos
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 πού είναι οι ύμνοι για Βεζυρτζη?
Τί έγινε εδώ ρε μπρο.

Υπάρχουν κάποια κομμάτια και στις δύο ανακοινώσεις Οικονομίδη και Βεζυρτζη που λένε πολλά.

"Εύχομαι στο μέλλον να κυριαρχήσει η δημιουργία ενάντια στην διαπλοκή."

"δεν κατάφερα να πείσω ότι τα
επόμενα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν ...
από paok_athens_g4
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Ο Παπαδόπουλος ειναι ο γιος του δημοκράτη ετσι;;;όλη η οικογένεια στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ...Σα τους μητσοτακηδες ενα πράμα...αντε να έρθει κ η σειρά τους
από Equalizer
Δευ 11 Μάιος 2026, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα, δεν είναι δηλαδή δηλαδή οτι θέλω να πάρω και κανένα βραβείο, αλλά το τι θα γίνει σας το έχω πει από πέρυσι

Θα ρίχνει χρήμα με σέσουλα ο Τέλης και θα φέρει επιτυχίες. Στο μπάσκετ. Με ο,τι αυτό το άθλημα συνεπάγεται για την απόδοση μιας μεγάλης επένδυσης. Α! Και θα χτίζει ...
από Maurice_Escargot
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Μπουντούρης για ολα.

Πριν από 5 μήνες άφησα το σπίτι μου και την δουλειά μου στον Βόλο. Ένα κάλεσμα του Νίκου Βεζυρτζή ήταν αρκετό.
Μου εξήγησε το όραμά του για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής με την χρηματοδότηση του κύριου Μυστακιδη.
Με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και ως στρατιώτης του ΠΑΟΚ ήρθα για ...
από Σουριναμέζος
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"

Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού ...
από DamoN
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Ανταλλάζω 10 χρόνια άτιτλος από το να ξαναζήσω παρόμοιο καλοκαίρι με το περσινό .
από Montrealiotis
Τρί 12 Μάιος 2026, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Το αστείο είναι ότι πέρσι ζητούσαν να πληρώσει όσα περισσότερα γίνεται ο Σαββιδης για την μάνα που συντηρεί τόσα τμήματα. Τα ίδια άτομα
από aivas19
Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:41
Jump to forum
Jump to topic

Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :

"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές ...
από Guitarman
Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Η κουβέντα αυτη κανει κύκλους εδω και εναν χρόνο. Πλεον δεν εχω κατι νεο να πω. Ανακεφαλαιωνω ορισμένα πράγματα εδω περνοντας αφορμη απο πολλες ανακρίβειες που γραφονται για οσους δεν πετάμε και την σκουφια μας για τον Θεσσαλονικεα:

1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...