Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πιθανή αντικατάσταση του Τσάλωφ με τον Τσίμι Άβιλα περιλαμβάνει σημαντικα ρίσκα. Δε νομίζω ότι ο οργανισμός του μέσου οπαδού μπορεί να αντέξει τόσο απότομη αύξηση ποδοσφαιρικής αλητείας.
Εχει λογική ο δανεισμός με οψιον, από το να φέρνουμε παίκτες όπως Φελίπε, Κουαλιατα και αν δεν κολλήσουν να μην μπορούμε να απεμπλακούμε από τα συμβόλαια χωρίς τα 3-4εκ που πήγαν άκλαφτα, Έτσι τουλάχιστον ξέρεις τι πληρώνεις, σίγουρα αν μπουν με ρήτρα 7-8εκ είναι εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή ...
Αλλά τι να περιμένεις που επειδή το δεξί μπακ ήταν ελεύθερος δεν τον βάζουν στις μεταγραφές και τολμανε να τον συγκρίνουν με τον Ότο(χαχαχαψα) τον οβερ 1.5 ασιστ σε αντιπάλους ανά αγώνα και 3 φορές προώθηση μπροστά από το κέντρο. Στο πρώτο ματσ βγάλανε άχρηστο τον Τέιλορ. Πριν ερθει ο Γιακουμακης ...
Με ολοκληρωμένα τα καλοκαιρινά προκριματικά, θεωρώ ότι τελικά ο λουτσεσκου δικαιώνεται.... ...... ....από τα λάθη σου μαθαίνεις...
Δε νομίζω ότι έχει μάθει. Αυτός είναι ο Λούτσε με τα θετικά του και τ' αρνητικά του.. ......,,...... Όταν συνεργάζονται αρμονικά όπως γίνεται φέτος τα πράγματα ...
Ναι.. οαο είναι παικτης του ΠΑΟΚ αν μπει μεσα είμα κομπλε!! και αν ξανακουσω και δουλεμα οπως το χειροκροτημα προχθες στο ζεσταμα με την Ριεκα θα ριξω και παναγια! Ειναι στο ρόστερ, πληρωνεται, πρέπει να παιξει και εγω σαν οπαδος ΟΦΕΙΛΩ να τον στηριξω!
Το πρόβλημα είναι πως πρόκειται για ερασιτέχνες, στα 50 ποστ καρφώνονται άσχημα.
Παστίλιες μεγάλε και θα περάσει ο πόνος.
Το κακό είναι ότι υπάρχουν και επαγγελματίες, τους ανεχόμαστε για χρόνια ! Ποστ μόνο για τα άσχημα για το μή τέλειο και τίποτα για νίκες επιτυχίες κτλ.
Ούτε τερματοφύλακα πηραμε, ουτε δεξί ουτε αριστερο εξτρεμ πήραμε. Δεξι και αριστερο μπακ αγνωστου αξίας. Χαφ δεν πηραμε, φορ δεν πήραμε. Προπονητή δεν πήραμε. Ιδιοκτήτη δεν πήραμε. Γήπεδο δεν κάναμε. Σφίξαμε