Η αναζήτηση βρήκε 134 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τη Βολφσμπεργκερ να περασω
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
Ρε τραβά γαμησου κ εσυ κ ο μυστακιδης. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ρε οπαδοί του καναπέ.
Κ εγω κανω κριτικη στο ιβαν αλλα το χετε παραχεσει σε οτι social υπάρχει.
Θέλει το γηπεδο γιατί ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακαλώ μη αναφέρεστε καθόλου στα του ΑΣ.
Ας υπάρχει τουλάχιστον εδώ μια αναστάτωση χαράς
Ας υπάρχει τουλάχιστον εδώ μια αναστάτωση χαράς
- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν την σημασία της χθεσινής πρόκρισης και το πόση ηρεμία θα έπρεπε να έχουμε πλέον στα μεταγραφικά, να μου επιτρέψουν να τους εξηγήσω.
Για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε, είναι αναγκαία η παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και η καλύτερη δυνατή πορεία, γιατί σε συνδυασμό με ...
Για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε, είναι αναγκαία η παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και η καλύτερη δυνατή πορεία, γιατί σε συνδυασμό με ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικούς εδώ μέσα, παρότι έχει αναλυθεί, φαίνεται να σας ενδιαφέρει περισσότερο αν παίξουμε Europa ή Conference, παρά το αν θα παίξουμε του χρόνου απευθείας ομίλους Τσαμπιονς λιγκ ή στην χειρότερη στα πλέι οφ του Τσαμπιονς λιγκ.
Δεν μπορείτε ή πιθανότατα δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο κύριος στόχος ...
Δεν μπορείτε ή πιθανότατα δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο κύριος στόχος ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Kostas_FI
Ρε τσακαλε. Όπου θες το πας. Καταρχήν είναι ολοφάνερο ότι τον διάλογο που είχα νωρίτερα και όσα επιχειρήματα έχω παραθέσει, δεν τα έλαβες υπόψη είτε επειδή δεν τα διάβασες, είτε επιδεικτικά τα αγνοησες,για να περάσεις την άποψη σου.
Από κει και πέρα, λυπάμαι αν θίχτηκες από το "αδερφε ...
Ρε τσακαλε. Όπου θες το πας. Καταρχήν είναι ολοφάνερο ότι τον διάλογο που είχα νωρίτερα και όσα επιχειρήματα έχω παραθέσει, δεν τα έλαβες υπόψη είτε επειδή δεν τα διάβασες, είτε επιδεικτικά τα αγνοησες,για να περάσεις την άποψη σου.
Από κει και πέρα, λυπάμαι αν θίχτηκες από το "αδερφε ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 07:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε θελω αισιοδοξο. Ηρθα δουλεια χωρις Ζαφειρη θα φυγω με Ζαφειρη.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως ακομα δε σχολασα αρα το ηρθα χωρις ζαφειρη φευγω με ζαφειρη ειναι ανοιχτο μεχρι να μην ειναι.
Η μεταγραφη του σροντιγκερ
Η μεταγραφη του σροντιγκερ
- Τρί 19 Αύγ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς. Το αφήγημα ότι οι ίδιοι ήταν πέρσι που έφεραν Κολει, Μπακαγιοκο κτλπ δεν έχει βάση.
Αγνοούμε επιδεικτικά πχ, ότι φέτος όλες οι κινήσεις είναι σύμφωνα με τα θέλω του Λουτσεσκου. Ότι φέτος έχουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις Αντρέ και Σέρα, ίσως Τσικνας και φυσικά Λουτσεσκου.
Είναι πολύ έξυπνο ...
Αγνοούμε επιδεικτικά πχ, ότι φέτος όλες οι κινήσεις είναι σύμφωνα με τα θέλω του Λουτσεσκου. Ότι φέτος έχουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις Αντρέ και Σέρα, ίσως Τσικνας και φυσικά Λουτσεσκου.
Είναι πολύ έξυπνο ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 08:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που το θυμήθηκα, όσοι μπήκαν ή μπαίνουν σε σάιτ άλλης ομάδας και βρίζουν κόσμο για γίνει μια μεταγραφή , είστε ζώα δίποδα και ντροπή για τον ΠΑΟΚ.
Κωλοζωα για την ακρίβεια
Κωλοζωα για την ακρίβεια
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια είναι η χώρα του χαφ ρε παιδιά . σοκολάτες έχουν και οι Βέλγοι ,γλυκά έχουν και οι Γάλλοι .
- Παρ 22 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον εδώ βιάστηκε και θα πέσει έξω.Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 13:58Τρομερη ενημρωση το epobook...μεσα σε ολα επεσε με τν Ζαφ..
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
@Unpsofable78
Τριήμερο μπαν για επαναλαμβανόμενη αγένεια και ειρωνίες σε άλλους χρήστες, σου έχει ήδη γίνει προειδοποίηση και συνεχίζεις. Την επόμενη φορά το μπαν θα είναι μεγαλύτερο.
Με συγχωρείς αγαπητέ Rexaris αλλά αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, καμία προειδοποίηση δεν έγινε. Το μόνο ...