Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές
- Παρ 22 Μάιος 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ο Σόλα έπαθε χιαστούς άγνωστη η επιστροφή του
- Δευ 01 Ιουν 2026, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να πει ότι ο Ρώσος είναι τενεκέςvasilis1976 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 17:43 Λουτσεσκου: "Ο τσαλοφ εξακολουθεί να προσαρμοζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο " εντάξει, ένα ξεχωριστό συμβόλαιο στον Ρουμάνο για το γέλιο που προσφέρει.
- Τετ 03 Ιουν 2026, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Για 30 αγωνες τη χρονια ειναι το καλυτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα
Βάλτε του μπροστά ένα αριστερό εξτρέμ με τακτική παιδεία Ζιφκοβιτς και θα παίξει 60 αγώνες όντας ο κορυφαίος της λίγκας με διάφορα.
Η τεχνική και η ποδοσφαιρική αντίληψη του είναι πολλά επίπεδα πάνω από οποιοδήποτε Μπακ στην ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβλέψεις για μεταγραφές δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί οι περισσότεροι είναι απαισιόδοξοι.
Προβλέψεις όμως για το πόσες σελίδες θα φτάσει φέτος το τοπικ των μεταγραφών μπορούμε άνετα....
Εγώ λέω θα ξεπεράσει τις 2000 σελίδες.
Προβλέψεις όμως για το πόσες σελίδες θα φτάσει φέτος το τοπικ των μεταγραφών μπορούμε άνετα....
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβλέψεις για μεταγραφές δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί οι περισσότεροι είναι απαισιόδοξοι.
Θα επιβεβαιωσω το 1ο σκελος με ενα ερωτημα.
Οι 2000 σελιδες θα ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Όταν ανακοινώνονται αλλαγές και μάλιστα σαρωτικές σε μια σοβαρή ΑΕ ήδη υπάρχει προεργασία από μήνες και ταυτόχρονα παρουσιάζονται τα νέα πρόσωπα στις θέσεις τους.
Αυτό που έγινε στην ΠΑΕ και συνεχίζει, είναι για γέλια και για κλάματα.
Αυτό που έγινε στην ΠΑΕ και συνεχίζει, είναι για γέλια και για κλάματα.
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Στην κατάσταση που είμαστε και γενικά με το τι κλίμα επικρατεί ίσως να ήταν η καλύτερη λύση.
Αν μείνει και ο Λουτσεσκου θα έχει τρεις κυματοθραύστες η διοίκηση.
(Ο Ματος μιλά και ρώσικα)
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία
Εκ των οποίων το ένα είναι μια δεδομένη αλήθεια για όλα τα κλαμπ του πλανήτη - οτι μιλανε με προπονητές (φοβερή αποκάλυψη)
Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι ...