Ήρθε ο Σαββίδης και σταμάτησε ο ΠΑΟΚ να πουλάει στους κάτω τα ασημικά του.
Ήταν ένα αγκάθι στην καρδιά που το είχα από την εποχή του Δημόπουλου Κωστίκου
Τώρα τελευταία όμως πουλήσαμε τον καλύτερο αμυντικό της χώρας , τον καλύτερο επιθετικο μας όπως αποδείχθηκε, και πλησιάζει η ώρα να πουλήσουμε τον ...
Η αναζήτηση βρήκε 20 εγγραφές
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Όταν έχεις δισεκατομμυριούχο πρόεδρο, για τα εκατό χρόνια και όχι μόνο,περιμένεις κάτι ανάλογο του μεγέθους του, κάτι διαφορετικό
Αν είχαμε προέδρο κάποιον σαν τον Χατζόπουλο του μπάσκετ με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες θα ήμουν ενθουσιασμένος με τις μεταγραφικές κινήσεις μας.
Δεν είναι ...
Αν είχαμε προέδρο κάποιον σαν τον Χατζόπουλο του μπάσκετ με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες θα ήμουν ενθουσιασμένος με τις μεταγραφικές κινήσεις μας.
Δεν είναι ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεις να απογοητευτεις οσο θελεις απο την υποτιθεμενη υπερβαση, δε σημαινει ομως οτι ειναι «φυσιολογικη προσδοκια». Μιζερια απο μονο του δεν ειναι αλλα οταν δεν αναγνωριζεις τι πετυχαινει η ομαδα (οχι εσυ, γενικα) ειναι κατι χειροτερο απο μιζερια
Και ποια είναι η φυσιολογική προσδοκία ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε. Το sdna δεν μιλάει ακόμη για συμφωνία αλλά για συζητήσεις.Η Μπουντου συνήθως όταν υπάρχει συμφωνία το βγάζει πρώτη. Εύχομαι να μην έχουμε αναγούλες.
Ενα δεύτερο, οι δηλώσεις του μάνατζερ του Ιβανουσετς:
Σύμφωνα με τον Ναλετίλιτς, η αλλαγή στη φιλοσοφία και το ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Έναν Μειτε, έναν Ιβανουσεκ και έναν Τέιλορ να είχαμε πέρσι από την αρχή της προετοιμασίας θα παίρναμε πάλι πρωτάθλημα συνεχόμενα για πρώτη φορά στην ιστορία μας.
Με Μπράντον και Σαματα σέντερ φορ τι ηδονή θα ήταν.
Αυτό το αν και το ίσως μας κυνηγάει χρόνια
Με Μπράντον και Σαματα σέντερ φορ τι ηδονή θα ήταν.
Αυτό το αν και το ίσως μας κυνηγάει χρόνια
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σιγά μη φύγει.....
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν μίλησα με τους φίλους μου από Νάπολη (ήμουν 6 χρόνια την δεκαετία του 90 για δουλειά εκεί) και μου είπαν για τον Σεντιρα ότι είναι καλός παίκτης για τριτοτερτος.
Ίσως στο Σαλέρνο και στο Μπάρι να ήταν βασικός.
Προσέξτε όμως ότι αυτοί έχουν είχαν για βασικό Λουκακου και Οσιμεν που κοστίζουν ...
Ίσως στο Σαλέρνο και στο Μπάρι να ήταν βασικός.
Προσέξτε όμως ότι αυτοί έχουν είχαν για βασικό Λουκακου και Οσιμεν που κοστίζουν ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
τα ίδια λέγατε όταν ήρθε ο πρίγιο τα ίδια με τον κεντζιόρα με τον καμαρά με τον καθένα βασικά ...
πάντε πάρτε μια ομάδα και αγοράστε όποιον θέλετε αφήστε ήσυχο τον Πάοκ σταματήστε την γκρίνια εμπιστευτήτε όποιον φέρνει τους παίκτες και αγαπήστε την παοκάρα στα καλά και στα στραβά
φτάνει πια ρε ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν το πιστεύωCylon-4 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:29 Ο Κόλεϊ συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ντιρίγια, ομάδα β' κατηγορίας της Σαουδικής Αραβίας.
Ο αντικαταστάτης του Κουλιερακη στο περσινό καλύτερο ρόστερ εβερ;;
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για να έφερε δύο ανθρώπους που έχουν λόγο στις μεταγραφές συν τον Βιερίνια πάει να πει ότι ο Σαββίδης επιτέλους κατάλαβε ότι η λειτουργία της ομάδας στο σκάουτινγκ και τις μεταγραφές εδώ και χρόνια ήταν για τα πανηγύρια.
Πόσα θα είχαμε κερδίσει και πόσα βήματα εμπρός θα είχαμε κάνει αν οι ...
Πόσα θα είχαμε κερδίσει και πόσα βήματα εμπρός θα είχαμε κάνει αν οι ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το " all in " που κυκλοφόρησε για τις φετινές μεταγραφές εγώ ποτέ δεν το πίστεψα.
Αυτό που περιμένω επιτέλους είναι σωστές και ουσιαστικές κινήσεις όπως η παραμονή του Μειτε, τα δύο Μπακ που ήρθαν, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός.Με κάτι τέτοιες κινήσεις έχουμε αποτελέσματα, και ...
Αυτό που περιμένω επιτέλους είναι σωστές και ουσιαστικές κινήσεις όπως η παραμονή του Μειτε, τα δύο Μπακ που ήρθαν, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός.Με κάτι τέτοιες κινήσεις έχουμε αποτελέσματα, και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Είτε φύγει ο Ντελιας, είτε μείνει (επικοινωνιακό) έτσι πως γίνανε τα πράγματα το παιχνίδι έχει χαθεί για τον Σαββίδη τουλάχιστον όσον αφορά εμένα.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίγη ντροπή
ντροπή στους ΠΑΟΚτσηδες του φόρουμ που ένιωσαν μεγάλη απογοήτευση που έμεινε ο Ντελιας
Όλοι αυτοί περίμεναν να πουληθεί για να ξεκινήσουν έναν πόλεμο
Τελικά έμεινε και τώρα ξύνουν τα απιδια και το κεφάλι τους...
Για τον χειρισμό της υπόθεσης από την διοίκηση δεν θα πεις ντροπή;
Άντε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρύπημα έλεγα και γω αλλά τελικά μάλλον φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων πρέπει να ήταν.eorptol1 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:34 υποπτοι ειναι οσοι θεωρουν οτι το τρυπημα του ερασιτεχνη ηταν αναγκαια κινηση πισω απο την πλατη του Ιβαν