Η αναζήτηση βρήκε 712 εγγραφές
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.
για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.
Με την ίδια ζέση, πάντως, που τώρα τάσσεσαι υπέρ της συμπεθ εεε της "μάνας" του συλλόγου, σε θυμάμαι να εσκιζες τα ρούχα σου πριν 2 καλοκαίρια και ότι ο ... διαχειριστής Ιβάν έχει κάνει δυνατό παντελόνιασμα ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόβλημα κατανόησης κειμένου η τρολακια του ΑΣ δεν εξηγείται αλλιώς,μας πρηξατε με τις εγγυήσεις
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.
για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.
Πρέπουσα απάντηση ίση με αντιληπτική 12 χρόνου.
Άνθρωπος μπορεί να ήσουν όπως λες αλλά αμφισβητώ το αν είσαι λογικός άνθρωπος. Και επειδή όπως αντιλαμβάνονται υπάρχει υποβόσκων ασπρεγκερ θα σου μιλήσω ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:40
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν χρειαζεται να χανεις την ψυχραιμια σου.
οπως σε ολες τις μεγαλες παε εχουν και οι αλλοι ζημιες αλλα οι ιδιοκτητες τις κρατανε ετσι και ο Ιβαν.
δεν μας κανει χαρη. ο ιδιος ειπε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι οτι πιο πολυτιμο εχει
οι ισολογισμοι των εταιριων ( με διπλογραφικα) δημοσιευονται στο γεμη ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως ομολογώ ότι έχω κερδίσει κάτι απο τον Σαββίδη. Να κατεβαίνει η ΠΑΟΚαρα στην Αθήνα κ στον Πειραιά και να είναι φαβορί. Να τρέμουν οι αλλοθρησκοι το παοκακι που έλεγαν κάποτε, που χάνει απο τη Λαμία.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
paris4 θα στο πω 1 (ΜΙΑ) φορά για να το καταλάβεις. Το γήπεδο ΔΕΝ είναι καφετέρια.Το ΔΕΝ συζητήσαμε και ΔΕΝ ξέρουμε το ενοίκιο ή το αν το νοικιάζουμε έτσι κι αλλιως στην ΠΑΕ του γηπέδου, του οποίου ο σκοπός είναι ακριβώς η στέγαση πρωτίστως της ΠΑΕ και δευτερευόντως των άλλων τμημάτων (γήπεδο ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ίδια κασέτα βάζετε μερικοί συνέχεια ΕΑΝ δεν μπορεί να κάνει το γήπεδο ΕΑΝ δεν έχει λεφτά ΕΑΝ του τα μπλοκάρουν ΕΑΝ και ΕΑΝ συνέχεια την ίδια προπαγάνδα με τους κάτω ο σαββιδης δεν έχει μια, πουλάει το οπεν, πουλάει το λιμάνι και την κάνει ο Ρώσος και διάφορες τετοιες μ@λ@κιες. Και παντα βγαινει ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Nομιζω τα ουρλιαχτά του κ. Ησαιάδη κουνόντας το μπουκάλι και λέγοντας οτι ακομα κ αυτο απο τον ιβαν ειναι καθώς και οι παρεμβάσεις Νικόλα-οπαδών ήταν ίσως τα πιο low points της συνεντευξης πέρα απο τα επιχειρήματα του καθενος
Εγώ δε θα έπαιρναν ποτέ σοβαρά πρόεδρο ομάδας που βγαίνει να μιλήσει ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Tenten εγώ αν ήμουν δισεκατομυριούχος και ήθελα να πάρω μια Π.Α.Ε. για την οποία θα έπρεπε να ματώσω οικονομικα, θα προτιμούσα να βρω κανένα δημοσιογραφικό όμιλο που τα παίρνει, ίσως και κανένα αρδ του 20αρικου να αρχίσουν τον πόλεμο στον νυν Ιδιοκτήτη. Αν ήμουν τυχερός και μπορούσα να βρω κανένα ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που δε μας λες όμως είναι γιατί αφού κερδίζει τόσα πολλά ο Σαββίδης απο τον ΠΑΟΚ γιατί δεν βρέθηκε και κανένας άλλος πριν από αυτόν η μαζί με αυτόν να τον πάρει?
Ωραίες οι ψεύτικες ευχαριστίες αλλά εσείς οι ισαποστακηδες δε μας λέτε ποια είναι η εναλλακτική? Τι θα γίνει αν δεν κάνει ο ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοιτά λογικό σε ένα βαθμό να τα χώνεις αν χάσει η ομάδα και όταν νικάμε να είσαι κ@@λα, αλλά αν έχει λογαριασμό που ποστάρει μόνο πχ στο θρεντ του Ιβαν ή μόνο στα καινούργια για τον ΑΣ φαίνεται η δουλειά.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αληθεύει ότι ο πρόεδρας ΑΣ είπε ότι θα κάνει έλεγχο και Face control σ όποιον θέλει να γραφτεί στον ΑΣ?
Τεράστια προσπαθεια να προστατέψει τον ΑΣ αν αληθεύει
Όσο πάει μάρτυρανε μονοι τους ότι έκαναν μπινια.
Κάτι τέτοιο έγραψε ο πανακας
Τεράστια προσπαθεια να προστατέψει τον ΑΣ αν αληθεύει

Όσο πάει μάρτυρανε μονοι τους ότι έκαναν μπινια.
Κάτι τέτοιο έγραψε ο πανακας
- Τετ 13 Αύγ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικά το 90%+ του κόσμου χάσει κάθε εμπιστοσύνη στο ΔΣ του ερασιτέχνη, ιδίως Κατσαρής και Ισαιάδης πλέον είναι η επιτομή του αναθέματος. Ο πρώτος για ένα ακόμα τρύπημα και το κρυφτό στη Χαλκιδική και ο 2ο γιατί είναι εντελώς ανεπαρκής και με το που ανοίξει το στόμα απλά καρφώνεται.
Για αυτό έβαλαν ...
Για αυτό έβαλαν ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάνετε λες και όλες οι επιχειρήσεις του ιβαν ειναι στη ρωσσία . Δεν έχει και 5-6 τλχστον στην Ελλαδα ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα κουραστηκα με αυτο το θεμα.Ειναι τοσο προφανης η πουστια του ΑΣ που δεν μπορω αλλο να προσπαθω να ανοιξω τα ματια σε οσους δεν το βλεπουν...
ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ;
anyway...
ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ;
anyway...