Κανένα ξενέρωμα. Μιλάμε για επικές ηλιθιότητες-"αντιδράσεις", στο όριο του άρρωστου μένους απέναντι σε αυτούς που τον επέλεξαν.Χωρικός έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:46 Ε όχι και ο,τι περιμέναμε! Το περίμεναν αυτοί που τον έφεραν προφανώς
Οι υπόλοιποι, μεγάλο μέρος των οπαδών τουλάχιστον , είχαν ξενερώσει τα μάλλα!![]()
Αναζήτηση για περισσότερες από 2849 εγγραφές
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Είναι θέμα εμπειρίας κάποια λάθη-κεφαλιες που βελτιώνει με το χρόνο, ίσως αν είχε ένα μεγάλο για στόπερ παρτενέρ (όχι ηλικιακά) να ήταν 60% πιο πάνω από αυτό που βλέπουμε.
Πάντως με τις εμφανίσεις του αν στο ΠΟΚ, θα είχε τη φανέλα της εθνικής σπίτι του.
Πάντως με τις εμφανίσεις του αν στο ΠΟΚ, θα είχε τη φανέλα της εθνικής σπίτι του.
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Flawless για ακομα μια φορα.Ποιος Κοταρσκι;
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Σήμερα σου έδωσα την ψήφο μου. Για δύο λόγους.Η απόκρουση που κάνεις με το χέρι είναι πάρα πολύ δύσκολη αλλά κυρίως γιατί σήμερα έδινες ξανά εκείνη την αίσθηση της σιγουριάς ότι γκολ δεν θα δεχτείς. Αίσθηση η οποία και από τους δύο τους κιπερ προσωπικά για μένα είχε χαθεί. Εύγε!!!
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Εχει ακομα θεματα συνοχης,αλλα φαινεται η ποιοτητα του,μου αρεσει η μαχητικοτητα του,ειπαμε ενα κλωνο του Κεννυ φεραμε.Απο τα δεξια για τα επομενα 3 χρονια ειμαστε υπερκαλυμμενοι.Στα αριστερα να δουμε.....
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Μια χαρα την εκανε εκει τη πασα ρε παιδια, χτυπησε στα ποδια του αλλου και βγηκε κορνερ τι να κανουμε. Επισης εχει πολυ καιρο να παιξει, θα χρειαστει κ αυτος στα πλει οφ οπως παμε
- Δευ 09 Μαρ 2026, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Που είστε όλοι εσείς που τον κραζατε και τον απαξιώνατε πριν λίγους μήνες λες και δεν έχει δικαίωμα ένας παίκτης να είναι ντεφορμε;;;
Ναι και εγώ ήθελα και θέλω ένα στόπερ καλύτερο από τον κεντζιορα να κάνει δίδυμο με Μιχαηλίδη αλλά δε θα απαξιωσω πότε τον μεγάλο πολωνικό τανκ... συνέχισε να ...
Ναι και εγώ ήθελα και θέλω ένα στόπερ καλύτερο από τον κεντζιορα να κάνει δίδυμο με Μιχαηλίδη αλλά δε θα απαξιωσω πότε τον μεγάλο πολωνικό τανκ... συνέχισε να ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Βάλε τα δυνατά σου γιατί ούτε φαντάζεσαι τι θα ζήσεις αν στα 100 μας κάνουμε φιέστα Νταμπλ !!!
- Τετ 11 Μαρ 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τι παικταρας εισαι ρε Γιαννη
μια βολτα εκανες στο παλατακι και μονο η αυρα σου,εγραψε 100αρα
μια βολτα εκανες στο παλατακι και μονο η αυρα σου,εγραψε 100αρα
- Παρ 20 Μαρ 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Η βικιπαιδεία να είναι καλά...
- Τρί 24 Μαρ 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πούμε για τον Γιανναρο;
Η μόνη μεταγραφή πρωτοκλασατου που δεν με πείραξε ήταν του Κουλιε γιατί ήμουν σίγουρος ότι από πίσω υπάρχει χρυσός
Η μόνη μεταγραφή πρωτοκλασατου που δεν με πείραξε ήταν του Κουλιε γιατί ήμουν σίγουρος ότι από πίσω υπάρχει χρυσός
- Τετ 25 Μαρ 2026, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πούμε για τον Γιανναρο;
Πάντως ήμασταν απελπιστικά λίγοι που το πιστεύαμε
Οντως λιγοι το πιστευατε,εγω τον θεωρουσα απλως ενα καλο μπακ απ.Κυριως λογω παικτη ακαδημιων ...
- Τετ 25 Μαρ 2026, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα πω ψέμματα. Μου φάνηκε downgrade η αντικατάσταση του Κούλιε, στον οποίον είχα συγχωρέσει πολλές μα@@@ίες λόγω εμπειρίας, με τον Γιάννη, ειδικά με την εικόνα που είχε πέρυσι. Φέτος πραγματικά τρύβω τα μάτια μου. Αρχοντικότατος και κομβικός. Μακάρι να έχει υγεία και να στρώσει το γόνατο να ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Συλλυπητήρια Ραζβαν. Να ζήσεις να τον θυμάσαι τον τεράστιο πατέρα σου με την πολύ μεγάλη παρακαταθήκη στο ποδόσφαιρο.
Παίκτες του ΠΑΟΚ...αν μέσα σας ψάχνετε ένα ακόμα κίνητρο, αυτή είναι η στιγμή. Για τον Ραζβαν..
Παίκτες του ΠΑΟΚ...αν μέσα σας ψάχνετε ένα ακόμα κίνητρο, αυτή είναι η στιγμή. Για τον Ραζβαν..
- Τρί 07 Απρ 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
«Κύριε Μιρτσέα, θα σας θυμάμαι πάντα για όλα όσα έχετε κάνει για τη ζωή μου και για τα μαθήματα σε όλη μου την καριέρα. Ήσουν σαν πατέρας για μένα. Θα σε θυμάμαι πάντα με αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Σε ευχαριστώ για όλα, πατέρα. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μέρος της οικογένειάς ...