Υγ Πρόεδρε και την ΠΑΕ
Αναζήτηση για περισσότερες από 2849 εγγραφές
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μια ακόμα νίκη λευκής πετσέτας.Πάμε τώρα για τον τελικό κυπέλλου της αποεπένδυσης.
Υγ Πρόεδρε και την ΠΑΕ
Υγ Πρόεδρε και την ΠΑΕ
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!
Αλλος ενας τελικος, και παλι αποκλειοντας τουλαχιστον ενα απο τα τρια κεφαλια του ΠΟΚ!
Ο Ραζβαν και οι παικταραδες μας καναν τη βαζελα να ειναι για λυπηση και να ξεφυσανε που δεν εφαγαν κανα συνολικο σκορ 5 6-0!!
Ουτε ενας δεν υστερησε, αν δεν τραυματιζοταν κι ο Μητσος θα ηταν ...
Αλλος ενας τελικος, και παλι αποκλειοντας τουλαχιστον ενα απο τα τρια κεφαλια του ΠΟΚ!
Ο Ραζβαν και οι παικταραδες μας καναν τη βαζελα να ειναι για λυπηση και να ξεφυσανε που δεν εφαγαν κανα συνολικο σκορ 5 6-0!!
Ουτε ενας δεν υστερησε, αν δεν τραυματιζοταν κι ο Μητσος θα ηταν ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 09:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τα λέμε όλα, ο Φωτιάς ήταν πολύ καλός χθες. Άφησε το παιχνίδι να παιχτεί, το σταματούσε οταν έπρεπε και πάνω απ'όλα δεν τσίμπησε στα καραγκιοζιλίκια του Τεττέη και των συν αυτώ. Γενικά, κατά τη γνώμη μου ο Φωτιάς είναι από τους καλούς διαιτητές και αν καταφέρει να μείνει έξω από τα παιχνίδια των ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξανά παρατήρησα ότι δεν πιστεύουμε την ομαδάρα του Λουτσεσκου όσο την πιστεύει ο ίδιος και οι παίκτες του. Αρκούσαν γελοία δημοσιογραφικά άρθρα για ανάσταση του πεθαμένου βαζελου μετά το τυχερό αποτέλεσμα που πήρε από τον γαβρο σε συνδυασμό με την άτυχη ισοπαλία που είχαμε εμείς όντας καλύτεροι ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έλεγα οτι ήμουν σφιγμένος κυρίως λόγω της κούρασης και των απουσιών.
Όταν βγήκε και ο Μήτσος, ομολογώ οτι σκέφτηκα την Κυριακή και όχι το ματς που παιζόταν, γιατί σε αυτό η ΟΜΑΔΑ δεν άφηνε περιθώρια, έδειχνε οτι ξέρει τι να κάνει και πως να πατήσει το κωλοχανείο του παρωχημένου Μπένι Χιλ.
Πολλά ...
Όταν βγήκε και ο Μήτσος, ομολογώ οτι σκέφτηκα την Κυριακή και όχι το ματς που παιζόταν, γιατί σε αυτό η ΟΜΑΔΑ δεν άφηνε περιθώρια, έδειχνε οτι ξέρει τι να κάνει και πως να πατήσει το κωλοχανείο του παρωχημένου Μπένι Χιλ.
Πολλά ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
το κύπελλο των rookie....μπράβο και ευχαριστούμε μοναστηρλη μύθου χατσιδη που παίξανε σημαντικό ρόλο να είμαστε στον τελικό...ναι αυτοι που δεν τους βάζει ο Ρουμάνος Ηρώδης...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην δουλειά σήμερα (που το 80% είναι γάβροι, λίγοι βάζελοι και κτλ) ΌΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ με σεβασμό για την ΠΑΟΚΑΡΑ!
Δεν είναι μόνο η απόδοση που έχουμε, είναι το ήθος των παιχτών και του προπονητή, είναι το παράδειγμα στους μικρούς, η γενική εικόνα μας που απλά μας απολαμβάνεις στο χόρτο!
Δεν είναι μόνο η απόδοση που έχουμε, είναι το ήθος των παιχτών και του προπονητή, είναι το παράδειγμα στους μικρούς, η γενική εικόνα μας που απλά μας απολαμβάνεις στο χόρτο!
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
προφανως και χαιρομαι για αυτο αλλα τα νεα παιδια δεν θα καταλαβουν ποτε τι σημαινει για εμας τους λιγο παλιοτερους που ξεκινουσαμε τα παιχνιδια με τον βαζελο χανοντας 1-0 να παιρνεις ενα σχολιο απο φιλο βαζελο που σου λεει
"και τι να κανει ο μπενιτεθ, δεν γινεται να σε κερδισει φετος ο ...
"και τι να κανει ο μπενιτεθ, δεν γινεται να σε κερδισει φετος ο ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Θελω να πω κατι. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Και δεν εννοω μονο η κερκιδα να βοηθησει να παρει το ματς με την ΑΕΚ που κανονικα πρεπει να το παρει μονη της.
Βοηθήστε την ομαδα να μην ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ. Διεκδηκουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Μπορει να μην σε παει η μπαλα. Εχουμε τραυματισμους. Μπορει να μην κατσει ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό ακριβώς.
Δεν ξέρω τι θα καταφέρει η ομάδα φέτος,αλλά είναι απόλαυση να την παρακολουθείς και νιώθεις περηφάνεια για αυτήν.Η ομάδα από εμάς θέλει μόνο την στήριξη μας
Δε θελω να δω την παραμικρη πιεση στην ομαδα για αποτελεσμα με Θελτα και την παραμικρη απογοητευση. Τις λαρισες και τις ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται ότι χωρίς να ξέρω το παραμικρό θεωρώ ότι ο Γιακούμ είναι ήδη παίχτης του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια δειτε πανηγυρισμο Γιακουμακη στο 2ο γκολ.
Δειτε (παιζει στο διαδικτυο) πανηγυρισμο Ταισον απο τον παγκο.
Γενικα δειτε τι γινεται στα γκολ!!
Πιο ΟΜΑΔΑ δεν εχω ξαναδει!! Ολοι για ενα (ραζβαν) και ενας για ολους πραγματικα!!
Δειτε (παιζει στο διαδικτυο) πανηγυρισμο Ταισον απο τον παγκο.
Γενικα δειτε τι γινεται στα γκολ!!
Πιο ΟΜΑΔΑ δεν εχω ξαναδει!! Ολοι για ενα (ραζβαν) και ενας για ολους πραγματικα!!
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατμόσφαιρα γηπεδου Τουμπας
Όντως εχθές ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το ευχαριστήθηκε πολύ ο μικρός. Μάλιστα κλείσαμε εισητήρια και για την Κυριακή μιας και θα είμαστε ακόμη εδώ. Ελπίζω σε μια ανάλογη ατμόσφαιρα και την Κυριακή με μπόλικη φωνή και τραγουδι
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κι εγώ θα έτριβα τα χέρια μου αν με πλήρωναν γι'αυτή την εικόνα.
Ναι ο Ισπανός σου από την Πάφο θα τους είχε ρίξει τάλιρο
Σε αντίθεση με σένα (?) δεν είμαι οπαδός προπονητή αλλά ομάδας. Κάτσε αποθέωνε τώρα τον Λουτσέσκου γι'αυτό που είδες.
Δεν αποθέωσα ούτε εκραξα κάποιον ,πες ένα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εύκολη πρόκριση όπως είχα προβλέψει, με 2 clean sheets. Η ομάδα ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι, από το 30 και μετά μονόλογος μας. Με είσοδο Γιακουμ και επιστροφή Ταισον Ντεσποτοφ θα είμαστε πολύ καλά, εάν έρθει και ο Ζαφ θα είμαστε εξαιρετικά. Και για όσους πικραθηκαν, ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 16 ...