Αναζήτηση για περισσότερες από 2051 εγγραφές
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Νταξει warmeater ξερεις τις αποψεις μου για το γηπεδο αλλα οκ ειναι αρθρο της βοθροφυλλαδας αυτης που εχει πει οτι θα φυγει ο Ιβαν 274 φορες. Δεν ειναι να το παρουμε στα σοβαρα.
ΥΓ: Ναβι δε χρειαζεται να ανεβαζουμε τετοια ποστ/φωτο να τους κανουμε και διαφημιση
Το ξέρω, φίλε. Αλλά επειδή εγώ ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Στρατηγός πάντως τον Ιβάν Σαββίδη τον σέβονταν και μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν ( ο οποίος τον είχε βοηθήσει με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε).
Είναι η ντροπή για κάποιους η περιγραφή ιστορικών γεγονότων (ότι παραγοντικα πριν την έλευση Σαββίδη ήμασταν "νάνοι" και τρώγαμε την μια ...
Είναι η ντροπή για κάποιους η περιγραφή ιστορικών γεγονότων (ότι παραγοντικα πριν την έλευση Σαββίδη ήμασταν "νάνοι" και τρώγαμε την μια ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως, χωρίς να είχα ποτέ μου οποιαδήποτε συμμετοχή σε συνδέσμους, είχα πάντοτε σεβασμό σε αυτούς και μάλιστα τους θεωρούσα περισσότερο ΠΑΟΚ από εμένα. Πάντα διάβαζα τις ανακοινώσεις τους, θεωρούσα ότι ο λόγος τους μετράει, εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία τους. Και ειδικά ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως ο Taseos δεν λέει αυτό.
Λέει πως όταν ο ΠΑΟΚ ήταν συμπαθητικός επειδή ήταν αδύναμος και οικονομικά νεκρός, κάποιοι ρόλοι ήταν μεγαλύτεροι, πχ οι κλειδοκράτορες του ΑΣ που δεν άφηναν την ομάδα να καταστραφεί, οι πολιτικοί που θα έκαναν και καλά το κομμάτι τους βοηθώντας την ομάδα όταν δεν ...
Λέει πως όταν ο ΠΑΟΚ ήταν συμπαθητικός επειδή ήταν αδύναμος και οικονομικά νεκρός, κάποιοι ρόλοι ήταν μεγαλύτεροι, πχ οι κλειδοκράτορες του ΑΣ που δεν άφηναν την ομάδα να καταστραφεί, οι πολιτικοί που θα έκαναν και καλά το κομμάτι τους βοηθώντας την ομάδα όταν δεν ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
H Iστορία του ΠΑΟΚ πριν τον Ιβάν Σαββίδη?
Μέχρι το 1970 τα ξέρουμε απο δεύτερο χέρι απο οτι έχουν διηγηθεί οι παλαιότεροι. Ήταν κάπως διαφορετική η κατάσταση, ειδικά εφόσον ήταν ερασιτεχνικά τα πράγματα.
Απο τη δεκαετία 80 μέχρι πριν τον Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ ήταν οτι είναι και στα υπόλοιπα ...
Μέχρι το 1970 τα ξέρουμε απο δεύτερο χέρι απο οτι έχουν διηγηθεί οι παλαιότεροι. Ήταν κάπως διαφορετική η κατάσταση, ειδικά εφόσον ήταν ερασιτεχνικά τα πράγματα.
Απο τη δεκαετία 80 μέχρι πριν τον Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ ήταν οτι είναι και στα υπόλοιπα ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικα τα χω γραψει για τον Ιβαν εδω και χρονια.
Ευγνωμοσύνη γιατι μ ενα τσαι εβγαλε τον ΠΑΟΚ απ τη λασπη.
Απ τους λιγους ημουν που λεγαν αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του οταν
το μισο φορουμ εκραζε που 5 χρονια δεν πατουσε Τουμπα.
Ομως δε γινεται να σβησω και τους Χατσεριδηδες,τους ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορείς να είσαι ισαποστακιας και ταυτόχρονα να εκφράζεις και ευγνωμοσύνη.
Όσοι αισθάνονται πραγματικά ευγνωμοσύνη για αυτά που έκανε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, σίγουρα δεν είναι ισαποστακηδες.
Και φυσικά η προσπάθειά ανάδειξης μεμονωμένων λαθών δεν είναι τίποτα άλλο από προσπάθεια αποπροσανατολισμού από ...
Όσοι αισθάνονται πραγματικά ευγνωμοσύνη για αυτά που έκανε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, σίγουρα δεν είναι ισαποστακηδες.
Και φυσικά η προσπάθειά ανάδειξης μεμονωμένων λαθών δεν είναι τίποτα άλλο από προσπάθεια αποπροσανατολισμού από ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι υπαρχουν περιεργοι εκει εξω που βλεπουν μονο τα στραβα δε σημαινει οτι μπορει να τσουβαλιαζονται οσοι δε παιρνουν θεση κατα του ενος η του αλλου.
Καποιοι σιχαθηκαμε πουμαστε ΠΑΟΚ απ ολο αυτο το ξεκατινιασμα που γινεται αλλα μερικοι δε το καταλαβαινουν.Θεωρουν οτι πρεπει να μαστε ολοι στην ...
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μια.
Σε τροχιά ολοκλήρωσης μπαίνει ένα από τα πιο εμβληματικά έργα αστικής ανάπλασης στη Θεσσαλονίκη, η πλήρης ανακατασκευή του ιστορικού κτιρίου της ΠΑΕΓΑΕ στο λιμάνι, που θα στεγάσει μεταξύ άλλων γραφεία της Deloitte.
Το έργο, επένδυσης άνω των 20 εκατ ...
Σε τροχιά ολοκλήρωσης μπαίνει ένα από τα πιο εμβληματικά έργα αστικής ανάπλασης στη Θεσσαλονίκη, η πλήρης ανακατασκευή του ιστορικού κτιρίου της ΠΑΕΓΑΕ στο λιμάνι, που θα στεγάσει μεταξύ άλλων γραφεία της Deloitte.
Το έργο, επένδυσης άνω των 20 εκατ ...
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι εσείς που γράφετε εξοργισμενοι για την περιγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, δεν σας έχω δει να ιδρώνει το αυτάκι σας ούτε τόσο για οσα εμετικα γίνονται τόσους μηνες από το ΑΣ... Μια ρημαδα κουβέντα... Κάποιοι από εσάς έχετε εκφραστεί και αρνητικά βέβαια για τον Ιβαν...
Και ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν. Πόσα θέλω να γράψω, αλλά θα γίνω κουραστικός. Από τα Τέμπη και κάτω,που χάναμε μόλις μπαίναν οι παίκτες στο αεροπλάνο; Έτσι μας έλεγαν. Από το σφυρατο να φύγουμε; Από ότι καλό υπήρχε πήγαινε στο ποκ; Πάντα ζούσα με πότε θα έρθει ένας να μας οδηγήσει να κατακτήσουμε όλα αυτά που δικαιούμαστε ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα φύγω από τα όσα προσέφερε και προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, τα οποία οι παλαιότεροι ούτε τα ονειρευόμασταν και θα πάω στην προσφορά του στην παραμελημένη από το αθηνοκεντρικό ακόμα και σήμερα κράτος Β. Ελλάδα, στην οποία ήλθε και πήρε χρεωκοπημένες εταιρείες και ξενοδοχεία και έδωσε ζωή και ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι ο ασ τα σκάτωσε τόοοσο πολύ με το μνημόνιο που παρέδωσε και διέρρευσε ο ίδιος που θεωρώ έχασε και τους λίγους μη χαρτζηλικωμένους υποστηρικτές του.
Το να παραδώσει αυτο το εκτρωμα να πω οκ. Αλλά να το διαρρεύσει κ όλας ?
Που ειναι εκεινα τα φυντάνια που κράζαν το μνημονιο που παρέδωσε με ...
Το να παραδώσει αυτο το εκτρωμα να πω οκ. Αλλά να το διαρρεύσει κ όλας ?
Που ειναι εκεινα τα φυντάνια που κράζαν το μνημονιο που παρέδωσε με ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε πόσο λακαμαδες είστε μερικοί...
Μας έδωσε όλους το δικαίωμα να έχουμε...απόψεις...γιατι εάν δεν μας το έδινε θα ειμασταν στημένοι στην ουρά στην...citibanck...
Φτάνει με το παρελθόν δεν το ξεχνάμε αλλά για να έχει σημασία πρέπει να....προσέχουμε...σαν τα μάτια μας το παρόν για να έχουμε μέλλον ...
Μας έδωσε όλους το δικαίωμα να έχουμε...απόψεις...γιατι εάν δεν μας το έδινε θα ειμασταν στημένοι στην ουρά στην...citibanck...
Φτάνει με το παρελθόν δεν το ξεχνάμε αλλά για να έχει σημασία πρέπει να....προσέχουμε...σαν τα μάτια μας το παρόν για να έχουμε μέλλον ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Προεδρός μας ΙΒΑΝ -ΓΙΆΝΝΗΗΣ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ -ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗΣ έκανε μια πολυ μεγάλη Επένδυση στην Β.Ελλάδα την στιγμή που κανένας δεν εβαζε λεφτά στην χώρα μας γενικά. Ειναι εκτος απο πολύ μεγάλος ευεργέτης του Π.Α.Ο.Κ. μας αλλά και της Ελλάδος .Η Χώρα ποτέ δεν θα ξεχάσει την ευεργεσία του και ...