Η αναζήτηση βρήκε 4 εγγραφές

Return

από giapas
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δεν χρειάζεται.

Αν μπορείς , γίνεται λίγο να το εξηγήσεις ; Με όσο επίπεδο λεπτομέρειας θεωρείς ότι αξίζει να μπεις.
Γιατί εγώ τα έχω χαμένα.
Δεν ξέρω αν δε καταλαβαίνετε τι γίνεται το τελευταίο καιρό , αν το καταλαβαίνετε όμως δε το θεωρείτε σημαντικό ή αν το αφήνετε για κάποιο λόγο ...
από giapas
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Ναι ρε συ αλλά γιατί πρέπει να ανεβάζουμε πίεση ;
Και εντάξει να πλακωθώ 1000 φορές με τον eorptol ή με τον Αποστόλη για το Λουτσέσκου ή για μια μεταγραφή. Και να ξεφύγουμε , οκ τα έχει αυτά η φάση του φορουμ.

Όταν έχεις αφήσει όμως καμια 10αρια στημένα τρολ και τριπλοτετραπλούς λογαριασμούς να ...
από Sera4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Κύριοι, όπως αναφέρει ο giapas πολύ σωστά, έχει παραγίνει το κακό, δε γίνεται να εθελοτυφλουμε άλλο.

Είναι ανεπίτρεπτο να ξεφυτρώνουν προφίλ που γράφουν συγκεκριμένα σε 2-3 τοπικ ακατάπαυστα, που αν απομονώσεις τα ποστ τους, δεν υπάρχει περίπτωση να τους περάσεις για ΠΑΟΚτσηδες.

Δηλαδή έχουμε ...
από Psaras
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δυστυχώς, όπως το είχα καταλάβει απ’ την πρώτη στιγμή, ο ΑΣ συνεχίζει στο ίδιο επικίνδυνο τροπάριο. Και αυτό δεν είναι απλώς κρίμα – είναι ΝΤΡΟΠΗ.

Ο κακόγουστος θίασος που έχει στηθεί, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μία και μόνο αυτονόητη, υπεύθυνη ενέργεια:
Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ενδιαφέρον ...