Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Μεγεια το καινουργιο φορουμ φιλαρες,νομιζω ειναι καλυτερο οσο το ψαχνω.Μπραβο σας..
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τσαλοπουλος for president.
Και δρομο τα σογια,τα ανιψια και οι συγγενεις.
Και δρομο τα σογια,τα ανιψια και οι συγγενεις.
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Κανε μια καιπιρινια,βαλε thievery corporation και απολαυσε.
Φιλικη συμβουλη..
Φιλικη συμβουλη..
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Δε ξερω να κανω αντιπαραθεση -μου τι σπαει κιολας- ..που ακριβως ο Ιασωνας εγινε "φυλακας" του φορουμ και σε ποιο σημειο δεχτηκες "προσωπικες" επιθεσεις ? Εκει που γραφω για καιπιρινιες ? Δε χαλαρωνεται λιγο,οταν γραφεις κατι ΔΗΜΟΣΙΑ θα εχεις και αντιλογο.Προσβαλεις αυτο που ακολουθω-πιστευω,διαφωνω ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Μια χαρα απανταει ο Κουβεντιδης.Αν τωρα μερικοι περιμενετε μεγαλεια -που δε τα ταξανε κιολας,σωστα ?- μαλλον κακως τα περιμενετε.
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Οταν διαβαζεις για "9" στο σκαι ντι ει νει ειναι μαζι με τα συμβολαια του παικτη.Με την ιδια λογικη ο Μειτε μας κοστισε καμια 8αρα συνολο με τα συμβολαια του..
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Ετοιμαζομαι για δευτερη -και τελικη οπως φαινεται- αποχωρηση απο νοβα.Ο ΠΑΟΚ μου με νοιαζει,οποιος τον εχει πληρωνω.Νεα ταξη πραγματων,το καταλαβαινω,παιζω το παιχνιδι,οποιος "αγορασει" ΠΑΟΚ θα με εχει πελατη,απλα και ξαστερα.
Ισως ειναι και ο ρολος μου σαν οπαδου να πιεσω ? Πιεζω οπως μπορω,με τη ...
Ισως ειναι και ο ρολος μου σαν οπαδου να πιεσω ? Πιεζω οπως μπορω,με τη ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Ωραιες ερωτησεις,μπραβο φιλε.
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26
Ξεπλυμ@.palok έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:27 7118 ανακοίνωσε ο γαύρος με 3 ευρωλίγκες και εν ενεργεία πρωταθλητής. Φανταστείτε πόσα πολλά έχει το Μαρούσι για να κάνει μπάτζετ 1+.
Παρ'ολα αυτα,κουφαλες,τα μπατιρακια ερχονται,λογικα φετος τελειωνουμε με τα χρεη,παμε για οτι καλυτερο μπορει η ομαδα

- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
1,3 στη τσεπη του Ιβαν.
Αυτο δε λενε οι κ@ριοληδες που ψαχνουν οτι κινειται.
Ε, και? το χορταρι στη ΤΟΥΜΠΑΡΑ θελει 2 χαρτια το χρονο για να γ@μαει ο Ταισον,αυτα ποιος τα πληρωνει, ο σουγιας??
Αυτο δε λενε οι κ@ριοληδες που ψαχνουν οτι κινειται.
Ε, και? το χορταρι στη ΤΟΥΜΠΑΡΑ θελει 2 χαρτια το χρονο για να γ@μαει ο Ταισον,αυτα ποιος τα πληρωνει, ο σουγιας??
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Σ'αγαπαω ρε αιβας19 -το ξερεις- μη το κανεις αυτο. Πλιζ.Ας παει οπου θελει,ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΝΟ ,οσοι μεινουν..

- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αν "χασει" τον ΠΑΟΚ,ευκολοτερα θα του παρουν και τα υπολοιπα π.χ. λιμανι.Δε θα υπαρχει η πιεση του κοσμου -ψηφοφορων.Τι ψαχνεις τωρα...Τεκνολοτζια.PAOK_Antarctica έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:20 Θα μας εξηγήσει κάποιος πρακτικά πως ο ΠΑΟΚ "είναι ασπίδα";
Πρακτικά όμως. Όχι αοριστα. Ένα παράδειγμα ρε παιδί μου.