Η αναζήτηση βρήκε 615 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ πάντως βαρέθηκα όλους αυτούς που στοχευμένα βγαίνουν και γράφουν την παπαρια τους, οπότε νομίζουν ότι θα βρουν ευήκοα ωτα. Εχει καταντήσει γελοιο
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
στο κουλισταν κανεις επιχειρηματιας δεν ειναι κοντρα στη κυβερνηση ουτε ο ιβαν ουτε ο τελης
Αυτονόητο, έλα όμως που κάποιοι πιστεύουν σε παραμύθια με δράκους....
Μάγκες μετά το κουλιστάν 1 & 2, αυτονόητο είναι πως με το κουλιστάν 3 που έπεται (Θεέ μου συγχώραμε), όχι κάνεις επιχειρηματίας ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω έχουν γραφτεί πολλά special ποστ στις τελευταίες σελίδες
- Παρ 26 Σεπ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Η στάση του ΑΣ και των υπερασπιστών του σε ότι αφορά τα λεφτά του Σαββίδη είναι ούτε λίγο ούτε πολύ:
"δεν ζητάμε εγγυητική - ζητάμε εγγυήσεις - δεν σας λέμε τι εννοουμε εγγυήσεις - αποφεύγει τις εγγυήσεις ο Σαββίδης επειδή δεν έχει στον ήλιο μοίρα"
Πότε ισχυρίστηκε κανείς ότι δεν πρέπει να ...
"δεν ζητάμε εγγυητική - ζητάμε εγγυήσεις - δεν σας λέμε τι εννοουμε εγγυήσεις - αποφεύγει τις εγγυήσεις ο Σαββίδης επειδή δεν έχει στον ήλιο μοίρα"
Πότε ισχυρίστηκε κανείς ότι δεν πρέπει να ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μόνη λύση να ανοίξει ο Α.Σ για την εγγραφη μελων γιατι επι τους ουσίας δεν εκπροσοπουν τον ΠΑΟΚ αυτοί.Μο΄νο καλό δεν κάνουν στην ομάδα.
Η εγγραφή στον ΑΣ είναι ορθάνοικτη.
36 ευρώ το χρόνο.
Κανείς δεν είχε ποτέ πρόβλημα να γραφτεί, ακόμα και αυτό το "να σε προτείνουν δύο παλιά μέλη" στην ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
QUIZ 1
Ποσα απο τα 220 οικονομικα τακτοποιημενα μελη του ΑΣ, ειναι απο το Λακκωμα ή εργαζονται στο εργοστασιο του παραιτηθεντα προεδρου?
QUIZ 2
Τι επαγγελεται ο Μπεκιαρης (εκτος απο κολλητος του Ησαιαδη) και ειναι Α αντιπροεδρος του ΑΣ και εκπροσωπος επικοινωνιας , οταν αδυνατει να βαλει με σωστο ...
Ποσα απο τα 220 οικονομικα τακτοποιημενα μελη του ΑΣ, ειναι απο το Λακκωμα ή εργαζονται στο εργοστασιο του παραιτηθεντα προεδρου?
QUIZ 2
Τι επαγγελεται ο Μπεκιαρης (εκτος απο κολλητος του Ησαιαδη) και ειναι Α αντιπροεδρος του ΑΣ και εκπροσωπος επικοινωνιας , οταν αδυνατει να βαλει με σωστο ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
QUIZ 3
Γιατι ο ΑΣ δεν εβαλε στην πενταμελη επιτροπη των τριων ατομων , τα μελη του ΔΣ, κυριους Νικολαιδη και Πατριδα , που ειναι εργολαβοι κατασκευων και με τεραστια εμπειρια στο αντικειμενο, αφου ειναι η επαγγελματικη τους ενασχοληση?
QUIZ 4
Αφου ο ιδιος ο ΑΣ ορισε τρεις "ανεξαρτητους ...
Γιατι ο ΑΣ δεν εβαλε στην πενταμελη επιτροπη των τριων ατομων , τα μελη του ΔΣ, κυριους Νικολαιδη και Πατριδα , που ειναι εργολαβοι κατασκευων και με τεραστια εμπειρια στο αντικειμενο, αφου ειναι η επαγγελματικη τους ενασχοληση?
QUIZ 4
Αφου ο ιδιος ο ΑΣ ορισε τρεις "ανεξαρτητους ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσες π@π@ριές θα διαβάσουμε πια? και τι σχέση έχουν όλα αυτά (o Μπότο, o Meite, ο Ίγκασον τα selling club, etc, etc) με τον ΑΣ και την ΠΑΕ?
- Παρ 26 Σεπ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν αυτός ήταν έστω και λίγο ΠΑΟΚτσης θα ήξερε τουλάχιστον πότε έφυγε ο μποτο από την ομάδα.
Έχει τόση σύγχυση όμως ώστε να γράψει το σκονακι του που δεν ελέγχει τίποτα
Έχει τόση σύγχυση όμως ώστε να γράψει το σκονακι του που δεν ελέγχει τίποτα
- Παρ 26 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι σαν να το βλέπω ήδη το έργο με την ψηφοφορία του Γ.Σ. των 200 μελών με το Δ.Σ.
Θα φωνάζουνε τα μέλη Πινακωτή πινακωτή! , και θα απαντά ο Άλκης αγκαλίτσα με τον εκλεκτό επενδυτή που για την ώρα δεν έχει προταιρεοτητα αλλά έχει πάρει το έργο Έλα από το άλλο μου τ’ αυτί, γιατί η "μάνα" είναι ...
Θα φωνάζουνε τα μέλη Πινακωτή πινακωτή! , και θα απαντά ο Άλκης αγκαλίτσα με τον εκλεκτό επενδυτή που για την ώρα δεν έχει προταιρεοτητα αλλά έχει πάρει το έργο Έλα από το άλλο μου τ’ αυτί, γιατί η "μάνα" είναι ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
μεγαλη χαρα απο συγκεκριμένα μελη,δημοσιογραφους και τα τρολ του Χ..καλα με 0/2 με θελτα και γαυρο σαμπανιες..αναμενω και αυριο ο ΑΣ να ξαναβρεί ευκαιρία να χτυπησει σαββιδη..μεγάλη ευκαιρία εχουν
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσα στο Σεπτέμβριο η ομάδα ποδοσφαίρου έκανε περισσότερες μαλακιες από όσες μπορούσε να καταναλώσει ο ΑΣ κ μείνανε μερικές ανεκμετάλλευτες