Η αναζήτηση βρήκε 615 εγγραφές

Return

από Guitarman
Τετ 24 Σεπ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Έχω κατηγορήσει πολλάκις τις πρακτικές του ΑΣ και του Τέλη από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα.

Η πληροφορία που βγηκε ότι η πρόταση της επιτροπής είναι να μην υπάρξει τελεσίγραφο για εγγυητική μέχρι τα Χριστούγεννα αφήνει μια χαραμαδα αισιοδοξίας ότι δεν θα προτείνουν στην ΠΑΕ κάτι το ανεδαφικο που θα ...
από Maklaz
Τετ 24 Σεπ 2025, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 18:16 Και όπως προείπε κάποιος αλλος, όλως τυχαίως χθες προέκυψαν όλα τα νέα…
Και τυχαία βγαίνει μια ώρα πριν τον αγώνα...
από Ιάσονας
Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν βάζει τον Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ, καμία αφέλεια δεν υπάρχει, όλοι το ίδιο αποτέλεσμα βλέπουμε.
Αυτό που δεν αντέχεται από πολλούς είναι ο ύπουλος και ύποπτος τρόπος που κινούνται στον ερασιτέχνη, και σε κάποιον (μεγάλο ή μικρότερο) βαθμό ο τρόπος που κινείται ο Μυστακίδης.
΄Όλοι ...
από astral
Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

"Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" φαίνεται πρώτα από όλα με τη στήριξη μέσα και έξω από τα γήπεδα όταν αγωνίζεται.

Όλα τα αλλα είναι τσιτάτα και θεωρίες για να ξεπλύνουν μερικοί τις πράξεις τους για ένα "συμφέρον" που το ορίζουν οι ίδιοι πίσω από κλειστές πόρτες.
από nunies4
Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ετσι σεζον
από nunies4
Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Οχι καρπουζα...αυτο ειναι κατι βαθυτερο και δεν μπορω να στρουθοκαμηλιζω.
Το σπορακι φυτευτηκε το καλοκαιρι και αρχιζουν να βγαινουν τα πρωτα φυλλαρακια.
από Guitarman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ετσι ...
από trouman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Είναι σαφές ότι κάποιοι οργανώνουν κι επιδιώκουν η ομάδα να γίνει ρδελομπου... Χαίρονται οπότε κάτι στραβώνει και ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Πολλοί παρασύρονται από την προπαγάνδα, από τον πόλεμο και κάνουν την τρίχα τριχιά .

Ελπίζουν ότι η όποια κρίση δημιουργείται, είναι προς το συμφέρον τους. Και ...
από Γερασίμου
Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Τα παιδιά του ΑΣ έβγαλαν ανακοίνωση στρεφόμενοι ουσιαστικά εναντίον της πενταμελούς=τριμελούς επιτροπής που αυτοί διόρισαν, μία και κάτι ώρα πριν την σέντρα του χθεσινού αγώνα. Καλή η προσπάθεια, αλλά μέχρι τώρα τους ξεπερνά η ανακοίνωση της επιτροπής αυγενάκη-μαρούπα-αρκούδας για υποβιβασμό του ...
από Sera4
Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Θα έχουμε πολλά να πούμε λογικά τις επόμενες μέρες γι' αυτά τα απορρίμματα που απλά διακωμωδούν τις μέρες μας.

Λίγο ακόμα υπομονή, μέχρι να διαχωριστεί και το τελευταίο γιουσουφάκι τους, καθώς ακόμη μετριούνται από όσο φαίνεται εσωτερικά.

Στο τέλος πάντως η μόνη λύση είναι οι εκλογές και η ...
από aivas19
Πέμ 25 Σεπ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Βρε εδω ο ΑΣ εβγαλε ανακοίνωση ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ με υπονοιες για την πενταμελή επιτροπή τριων μελών ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ όρισε.

Μετά λέει για τελικούς όρους που θα διαμορφωθούν από το ΔΣ, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Επιτροπής, με ίσους όρους έναντι ΌΛΩΝ. Ποιους εννοεί; Αφού υπέγραψε ...
από Guitarman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερω πως θα βγει ...
από DamoN
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ είναι τόσο στοχευμένο - έντονο και με όλο και περισσότερους υποστηρικτές όλο αυτο που αρχίζω να αμφιβάλλω για την κρίση μου , και μήπως τελικά το βλέπω εγώ λάθος
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα ...
από Kabamaru11
Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ είναι τόσο στοχευμένο - έντονο και με όλο και περισσότερους υποστηρικτές όλο αυτο που αρχίζω να αμφιβάλλω για την κρίση μου , και μήπως τελικά το βλέπω εγώ λάθος
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα ...
από Guitarman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Σαββίδη πήρες τον ΠΑΟΚ για να βγάλεις λεφτά! Πήρες γωνία μαγαζί και μας έχεις φέρει μόλις 2 πρωταθλήματα και κάτι κυπελλάκια. Τι είναι αυτά ρε? Εμείς έχουμε μάθει σε τελικούς ΤΣ Λ. Να έχουμε.προεδρους να βάζουν φράγκα για την καβλα τους για τον ΠΑΟΚ και όχι για ιδιωτικά συμφέροντα. Εμείς μεγαλώσαμε ...