Η αναζήτηση βρήκε 155 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Μεγάλη καψούρα με το φόρουμ η ελβετιδα, υποτίθεται, ντοκτορολουλού. "Χτυπάει" υπερωρίες άραγε μόνο από την κλειδαρότρυπα ή τυχαίνει να είναι και κάποιος από τους "περιμένω να ακούσω" εδώ μέσα;;
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τα έγραψα πριν λίγο καιρό, ανά στιγμές και παλαιότερα, αλλά είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέρχομαι συνεχώς.
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αντε πουλάκι μου, οι διακοπές τελειώνουν.
Σε περιμενουμε τη πρώτη μέρα κιόλας στα γραφεία για τη φανέλα Konstantelias 2030
Σε περιμενουμε τη πρώτη μέρα κιόλας στα γραφεία για τη φανέλα Konstantelias 2030
- Παρ 08 Αύγ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Εγω προσωπικά τον εκτιμούσα σαν παίχτη τον οττο αλλα οταν διαβαζω καποια σχολια πιστευω οτι εβλεπα άλλον παίχτη. Ο οττο γενικα έχει μετρια τεχνικη αλλα έχει καποια εγκεφαλικα προσοντα (και λογω σχολής προφανώς) που τον βλεπεις και λες αυτος καποτε παιζει να ηταν το μπακ της σοσιεδαδ πχ. Βεβαια εδω ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Απογοητευτικός ο Τσάλοφ που έκανε την ασσίστ στο 1-0 και το πρέσινκ που οδήγησε στο 2-1, έβγαλε 10 συνεργασίες σε 60 λεπτά και θα έγραφε και 2η ασσίστ αν ο Πέλκας δεν μπέρδευε τα μπούτια του.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.