Αναζήτηση για περισσότερες από 1703 εγγραφές

Return

από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:02 Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.

Ούτε κουνήθηκαν τα φρύδια κανενός εκεί μεσα.
Δηλαδη το λογικο και συναμα αποδεκτο θα ηταν να δρασουν ως οπαδοι με την πιεση και τα νευρα στο απειρο και να ξηλωσουν και τα πλακακια.
Λογικο ακουγεται
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.

Ούτε κουνήθηκαν τα φρύδια κανενός εκεί μεσα.

Δηλαδη το λογικο και συναμα αποδεκτο θα ηταν να δρασουν ως οπαδοι με την πιεση και τα νευρα στο απειρο και να ξηλωσουν και τα πλακακια.
Λογικο ακουγεται

Έχουν ανακοινώσει αλλαγές εδώ και έναν μήνα. Έπρεπε να ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ενδιαφερον.
από van rooy
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

1. Τακτική Προσέγγιση & ΣχηματισμοίΑγαπημένο Σύστημα: Προτιμά σταθερά το 4-2-3-1, το οποίο χρησιμοποιεί ως βάση για την ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης.Ευελιξία χωρίς μπάλα: Όταν η ομάδα του αμύνεται, ο σχηματισμός μετατρέπεται συχνά σε ένα συμπαγές 4-4-2 για να κλείσουν οι χώροι.Επιθετικές ...
από embuji
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

αν ειναι να φυγει ο Ραζβαν, σοβαρα τωρα πρεπει να παρει την ευκαιρια του ο Παμπλο
ποσο πιο σκατα να παει

αδερφε αγαπας τον γκαρσια οπως οι περισσοτεροι για αλλους λογους. Προπονητικα ομως λιγα πραγματα. Στις σερρες συμπαθητικος, στον ατρομητο αδιαφορος και στην κυπρο μαλωσε και εφυγε. Δεν ειναι ...
από curtis
Δευ 18 Μάιος 2026, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

theodorsalonika έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:02 Εγω πάντως άμα ήμουν ντελιας...θα είχα χαιρετήσει...
ευτυχως που δεν εισαι
από aivas19
Δευ 18 Μάιος 2026, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Ειπε κατι πολυ σωστο ο Τζορμπα

Ποιος έστειλε τον Ανέστη να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου (ή στην Κοσμοτέ μετά το ματς); Οι αρχηγοί που ήταν; Κρυμμένοι;
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Όχι θα κάτσεις να έχεις τον κάθε Κώστα,τον κάθε μαρσάντος,τον κάθε κάθε κάθε να του φορτώνουν το πρωτατορικό αμάρτημα

Καλα μην τρελαθουμε τωρα..
Περα απο οτι χεστηκε ο Ντελιας τι γραφετε σε ενα φορουμ, μιλαμε για τον παικτη που απολαμβανει Πανελλαδικης αποδοχης.
Ποια πιεση δεχεται ο Ντελιας ...
από renegade
Τρί 19 Μάιος 2026, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Και κάπως έτσι πάνω σε αυτό που είπε παραπάνω ο μπάνε, εξήγησε πολύ κατατοπιστικά ο παπαλουκάς πώς χάνεις έναν παίκτη. Γιατί ο παίχτης δεν έχει πρόβλημα να τον κατηγορήσεις ότι κάτι δεν έκανε σωστά. Ο παίκτης έχει πρόβλημα όταν βλέπει ότι για το ίδιο λάθος ή για το ίδιο πρόβλημα κατηγορείς μόνο ...
από thanasakiss4
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Έλα ντε λες και έχουμε ανάγκη το άρθρο για να γίνουμε. Δεν θεμε κύριοι τα καταφέρνουμε και μόνοι μας
από Мир
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Έμαθα από φίλο μου ταρίφα ότι 2 φορές τον πήγε στο αεροδρόμιο αλλά αυτός πήρε το αστικό και γύρισε πίσω.

Η επόμενη απόπειρα θα γίνει με το Παοκόπτερο.
από embuji
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον μαγκες, επειδη ειναι τεραστιο trigger για παααααρα πολλους απο μας η οποιαδηποτε συζητηση γυρω απο πωληση Ντελια, προτεινω απλα να το αφησουμε εντελως και να μην μπαινουμε καθολου σε καμια διαδικασια συζητησης για το παιδι εαν δεν προκυψει κατι σοβαρο.

Ουτε bild ουτε AI ουτε να'χαμε να ...
από navigator11
Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:55 Aς γινουμε μπουρδελο για ενα αρθρο που λεει οτι ο Κωνσταντελιας δεν εχει πιθανοτητες να παει στη στουτγκάρδη και δεν μιλαει καν για επαφες
🤣🤣

Ο ορισμός του "μπορώ να σας γλεντάω ό,τι ώρα θέλω, χωρίς καν προσπάθεια" η όλη φάση.
από Maklaz
Πέμ 21 Μάιος 2026, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή, η bild μας λέει πως ο ΠΑΟΚ τον πρότεινε και την παίρνουμε στα σοβαρά;

Αλήθεια τώρα; Ο Ντελιας για να πουληθεί χρειάζεται promotion από την ΠΑΕ;
Άιντε από εδώ βρε πέδιλο με κάλτσα.

Δεν πουλιέται, πάμε παρακάτω.