Είναι ισως η πιο δυσκολη φάση της ιστοριας μας (μαζι με τα Τέμπη), τα συναισθήματα ειναι σχεδον μη διαχειρίσιμα και ο καθενας πράττει με το πως νιωθει.
Ξερω οτι θα ειναι ισως η δυσκολοτερη στιγμη μου στη Τουμπα, αλλα θα ειμαι εκει.
Η αναζήτηση βρήκε 621 εγγραφές
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν χρειαζεται για διαρκειας
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ο ερυθρος δεν ειναι ομαδα φοβητρο, ισα ισα. Σημερα ειδα το ματς με ζορι, χωρις πολυ διαθεση ενω περιμεναμε να ειναι γιορτη. Στα γκολ δεν πανηγυρισα καν. Αλλα ειχαμε ενα στημενο απο την Ισπανια που μεσα στη μαυριλα μας ηρθε σαν κερασακι στη τουρτα, το σιχαμα που μας στερησε την ευκαιρια να παρουμε το ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Nιωθει ο ντεγιαν
- Παρ 30 Ιαν 2026, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Δεν ξερω τι λετε, αρχιζω κ κοιταω ηδη διαμονη για Κωνσταντινουπολη. Οταν θα περασουμε κ επισημα θα ανεβουν στο Θεό ολα

- Κυρ 01 Φεβ 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Προφανώς δεν έχω δει τα πάντα από τους PAOK today, όμως μου φαίνονται μια χαρά παλικάρια, αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και παθιαζονται όπως εμείς. Αυτό που όταν κάποιος λέει την άποψή του του κολλάτε ταμπέλα είναι πολύ ενοχλητικό και σε πολλές περιπτώσεις δείγμα χαμηλού επιπέδου. Όπως όταν μιλάς με ένα ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Και οι δυο ιταλοι ειναι value for money, εχει καταλαβει που ερθει
- Δευ 02 Φεβ 2026, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Τα ειπε ολα ο χωρικος
- Τρί 03 Φεβ 2026, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ερχεται ο σαντσεζ, δανεικος ο τσαλοφ καισερισπορ κατα τα φαινομενα
- Τρί 03 Φεβ 2026, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Πεναλτι ειναι, βαρισιο αλλα πεναλτι. Ιδιο πεναλτι παιρνει η αεκ μεσα στην κηφισια
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ελπιζω αυτο το καραγκιοζιλικι να το τελειωσεις συντομα, κανενας δεν χαιρεται κανενας δεν πανηγυριζει. Σοβαρευτειτε ολοι σας, ΔΣ ΚΑΕ, ΑΣ και οποιος αλλος εχει σχεση με αυτη την αστειοτητα. Τελειωνετε κ παμε μπροστα
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Παιδια πως ακριβως να την κανει απο την καε? την αγορασε. και αν ηθελε να την "κανει" γιατι πληρωσε χατζόπουλο και γιατι πηρε παικτες. Θέμα κοντρας ειναι, ηλιθιας κοντρας
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μέσες ακρες ειπε οτι πιάστηκε κορόιδο, τουλαχιστον ειχε τα @@ να το παραδεχτει navi. Απο άλλους μονο κωλοτουμπες βλεπουμεnavigator11 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:41 Ο Κλείτος μετά βεβαιότητας ενημέρωνε και ότι είχαν αποπληρωθεί τα πάντα από τον μεγάλο κι η ΚΑΕ πλέον είναι λευκή ωσάν κρίνος.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης το εξωδικο για το cube στάλθηκε 3/2. 4/2 ειχαμε ματς με την Σπορτινγκ, για ποιο λογο εγινε το ματς και για ποιο λογο να γινει οποιοδηποτε ματς αν δεν αφαιρεθεί το cube... βρειτε τα επιτελους τη τρελα μου μεσα, εχουμε σιχαθει αυτη την αηδια
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
To μεγαλυτερο προβλημα εκει ειναι, οι διαρροες απο τους μεν και τους δε χωρις κατι επισημο, γι αυτο λεω οτι κουρασαν