Η αναζήτηση βρήκε 621 εγγραφές
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Γερεμέγεφ έχει νόημα μόνο σαν τρίτος να μπαίνει αλλαγή στο φόρτωμα άντε και σε κανένα ματς για να ξεκουράσει κάποιον βασικό. Το να ανακοινώσεις σαν τον επιθετικό που έψαχνες 8 μήνες τον Γερεμέγεφ δείχνει εκτός από ανικανότητα και μη διάθεση για πρωταθλητισμό.
Ενα βαθμό πίσω απο τη κορυφή και ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακώς ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο Δημήτρη, τζαμπα χαλιεσαι, η λογικη του ειναι συγκεκριμένη. Μονο το μπατιρης λειπει απο αυτα που λεει, προχωραμε.
Το στοπερ επρεπε ηδη να ειναι εδω
Το στοπερ επρεπε ηδη να ειναι εδω
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα σοβαρα μιλατε? 45 χιλιαδες παικτες εχουν ερθει απο τοτε που ηρθε ο ιβαν, προφανως και πολλοι απο αυτους θα ειναι απο αγορες που εχει πιο ευκολη προσβαση και ανθρώπους. Επισης εχουμε παρει ισπανους γαλλους πορτογαλους
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Έγκλημα η άμεση χρησιμοποίηση μπεβερλι και η αντικατάσταση brown. Αλλο επιπεδο ο μπεβερλι με παραστασεις αλλα με 1 χρονο αποχη. Ισως σε κανα μηνα ή 2 να ναι και καλυτερος αλλα για την ωρα δεν,δεν δεν..
- Δευ 05 Ιαν 2026, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο Ιωάννου προχθές είπε ότι η Μύκονος κέρδισε "τον μεγάλο ΠΑΟΚ", το άκουσα και δεν το πίστευα, τώρα τι σκοπό έχει δεν ξέρω, δε νομίζω πάντως να είναι από τη χαρά του ως αγνού φιλάθλου που θέλει να δει κάποιον να σπάει το δίπολο των 2 σιχαμάτων.
Κατά τα άλλα ο Ταϊρίκ που έριξε ξεγυρισμένο πιστόλι ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Τι κόλλημα είναι αυτό με τον τσαλοφ και γιατί πρέπει κ στα 10 λεπτά να ψάχνουμε το λαθος δεν καταλαβαίνω ειλικρινά
- Τρί 13 Ιαν 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ, 13/1, 21:00, ΕΡΤ2
Ο καθένας μόνος του σημερα
- Τρί 13 Ιαν 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αλλαγή Μπράουν με τον μπεβερλι έγκλημα
- Τετ 14 Ιαν 2026, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά επειδή διαβάζω συνέχεια ότι χαλάσαμε την εξαιρετική χημεία.
Ποιά εξαιρετική χημεία;
Από τύχη περάσαμε στον προηγούμενο αστείο όμιλο όπου πήραμε πόσα ματς στο τέλος.
Όπως και στην Ελλάδα κάναμε καλές νίκες βέβαια αλλά πάλι σχεδόν όλες με το ζόρι.
Η ομάδα έπρεπε να πάρει πρώτα ψηλό και εμείς ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ε ναι τεράστιο φάουλ, καλύτερα να ζούσαμε στην άγνοια. Μπράβο κ για την αφωνια της ΚΑΕ σ αυτο το πράγμα, βοηθάει πολύ συνεχίστε
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφελής είναι όποιος συμβουλευσε τον Τέλη ή δεν τον συμβουλευσε και φτάσαμε σε σημείο να πληρωσει τους παντες εκτός απο ιβαν. Και το βουλώνω γιατί αρχίζω και χάνω τη μπαλα με τα συνεχόμενα ηλιθια αυτογκόλ και τα καραγκιοζιλικια
- Τετ 21 Ιαν 2026, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι είμαστε η πρώτη ομάδα στα χρονικά που κάνει διαπραγμάτευση (έτσι λέγεται οχι παζάρι σορρυ). Είμαστε η πρώτη ομάδα που για την ώρα δεν έχει ολοκληρώσει μεταγραφές και είμαστε επίσης η πρώτη ομάδα που αλλάζει στόχους εν μέσω μεταγραφικής περιόδου. Συνεχίστε την απαξίωση των πάντων, πρώτη φορά ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλα αυτογκολ μαζευονται κ. Τέλη, χωρις λογο κιολας. Στη τελικη βγαλτε μια γαμημενη ανακοινωση να ενημερωσετε τον κοσμο αν δεν γουσταρετε να πληρωσετε τον ιβαν για τον χ ή ψ λογο.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορει να ακυρωθει καμια συμφωνια, ποτε κ πουθενα. Η μεταβιβαση εγινε
- Τετ 28 Ιαν 2026, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
O καθενας εχει διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης. Ολος ο κοσμος ποναειmargas έγραψε: Τετ 28 Ιαν 2026, 18:41 Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο