Η αναζήτηση βρήκε 321 εγγραφές

Return

από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 29 Απρ 2026, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Με το συμπάθειο Miles, αυτό είναι ένα παιχνίδι στο οποίο επιμένεις να παίζεις με συγκεκριμένο build up παρόλο που δεν έχεις τους παίκτες. Η μπάλα δεν βγαίνει από την άμυνα μόνο όταν έχεις το χαφ που κουβαλάει και υποδέχεται σωστά, τότε απλά έχεις έναν ακόμα τρόπο να το κάνεις. Αν σου λείπει ο ...
από falconakis
Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Τώρα μπορείτε να πέσετε να με φάτε αλλά γιατί δεν τον άφησε μέσα στον τελικό;
Επειδή δεν θα το παρατούσε όπως οι υπόλοιποι;
Τεσπα, μπράβο ΑΡΧΗΓΕ!!!
από Maxpaok
Τρί 05 Μάιος 2026, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Έτσι είναι, ο κάθε προπονητής έχει ένα πλάνο, μια τακτική και κάποιους παίκτες σταθερούς, αναγκαίους. Ωστόσο όταν στραβωνει ο αγώνας ή κάποια αγωνιστική περίοδος θα πρέπει να αντιπαραθέσει κάτι άλλο.
Εδώ ήμασταν όταν γράφαμε ότι θα τον ξεκανει αφού ούτε αλλαγή σε τελειωμένα ματς δεν τον έκανε.
Τον ...
από vs40
Τρί 05 Μάιος 2026, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι μόνο οι τίτλοι το θέμα αλλά η εξέλιξη. Δε ζούμε σε πέτρινα χρόνια και θα έπρεπε να βλέπουμε βελτίωση. Ο Μπαγιεβιτς για παράδειγμα στα κυβικά του τότε μπάτζετ έχτισε μια ομάδα με μεγάλο κύκλο ζωής, κορμό ηλικίας 23-25ετων συν κάποιους έμπειρους. Ήρθε το κύπελλο του 2001 και η δική του ομάδα ...
από aivas19
Τρί 05 Μάιος 2026, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Μα φυσικά, όσοι δεν παίρνουν τα λεπτά του Τάισον είναι λίγοι, οπότε δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Αφού αυτό βολεύει έτσι είναι.

Ποιος δηλαδή; Ο Ιβανουσετς; Ο Χατσίδης μπούκωσε, ο Ντεσπότοφ χαιρέτησε

Ο Ιβανούσετς γενικά δεν έχει πάρει πολύ χρόνο ούτε ξέρουμε τελικά ποια είναι η θέση του. Ο ...
από Amsterdamer_87
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Πως φτασαμε να βαζουμε ενα προσωπο πανω απο τον ΠΑΟΚ !!!
Δεν χρειαζεται να φοβόμαστε την αλλαγη ενος προπονητη..
Την στασιμότητα πρέπει να φοβόμαστε..
από O Teleutaios Savourai
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ έχω καταλάβει μετά από 7 χρόνια, ότι ο Ραζβάν είναι περισσότερο προπονητής διαχειριστής/ψυχολόγος.
Φτιάχνει κάθε χρόνο δεμένα/αγαπημένα σύνολα, κρατάει καλά αποδυτήρια, παίκτες που παίζουν για τον προπονητή τους.
Από στρατηγική, κόλπα, προπονητικά τρικς, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Το ποδόσφαιρο ...
από DonnieMcGrath
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη το αηττητο ηταν θεμα συγκυριας; Που εχω μπει.

Οχι το αήττητο δεν ήταν θέμα συγκυρίας . Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια . Το ποδόσφαιρο άλλαξε , ο ανταγωνισμός ανέβηκε . Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός γενικά έχει μείνει πίσω και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα . Κομμάτι αυτού του προβλήματος ...
από Λεμεσος4
Δευ 11 Μάιος 2026, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Φοβομαστε να βγουμε απο τη πισινα του 1 μετρου μηπως και πνιγουμε. Κατσε εκει να πλατσουριζεις. Εδω επαιξε η Παφος τσουλου με το 1/10 του μπατζετ μας και εμεις φτιαχνουμε δικαιολογιες. Μας περασε με το πατίνι ο Κοντης . Ο Ραζβαν αυτα ξερει αυτα κανει. Η ευθυνη ειναι καθαρα στη διοικηση που φοβαται ...
από tsou
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Λουτσέσκου χθες: " Με ρωτήσατε για τον λόγο που δεν κερδίσαμε τίτλους. Θα σας απαντήσω ως εξής: Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα, αλλά τα περισσότερα είναι στα τελευταία χρόνια. Σε διάφορες σεζόν έχουν υπάρχει αδικίες και κακοτυχίες. Ακόμη και αυτή η χρονιά συνοψίζει την Ιστορία ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 11 Μάιος 2026, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Το ταβάνι του Λουτσέσκου σε πρωτάθλημα των 4 μεγάλων ομάδων, με υπολογίσιμο Άρη, και πλέι οφ, είναι αυτό που βλέπουμε. 5 χρόνια είναι επαρκέστατο δείγμα. Μπορούμε να επικαλούμαστε τα πρωταθλήματα των 2,5 ομάδων χωρίς πλέι οφ κι απαιτήσεις στην Ευρώπη της πρώτης του θητείας, αλλά θα το κάνουμε επί ...
από Τρόμος
Δευ 11 Μάιος 2026, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Βολιακο/Λοβρέν/Κεντζιόρα/Μπάμπα/Μπιάνκο/Μεϊτέ/Οζντόεφ/Τάισον/Ιβανούσιτς/Γιακουμάκης/Μουργκ/Ρικάρντο. 12 συμβόλαια που λήγουν. Τώρα είναι η ευκαιρία να έρθει νέος προπονητής και να του πάρουν τους παίκτες που θέλει. Μπορεί να καταφέρει να φτιάξει ομάδα ο ΠΑΟΚ εάν παραμείνει ο Λουτσέσκου; Η απάντηση ...
από smoothcriminal1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Τι αξιοποίηση ακαδημιών έκανε ο Αμπελ? Ότι πέταξε τον Τζόλη μέσα στα πλέι-οφς αφού είχε χάσει όλους τους στόχους? Τι Mandela effect έχει δημιουργήσει αυτός ο τύπος τέλοσπαντων...

Μήπως εσείς έχετε mandela effect; Αν κάνω βέβαια λάθος διορθώστε με. Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού ...
από Τρόμος
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά μην τρελαθούμε.. επιλογή ρίσκο θα ήταν.

Φίλε nunies δε θα ήθελα άλλον έναν Αμπέλ, να στο πω έτσι. Πρωτάθλημα έχει φέρει μόνο ο Λόυτσε και ο Ίβιτς το διεκδίκησε. Τι έχουν κοινό; Ξέρουν το χάλι του πρωταθλήματος μας

ΥΓ: ρίσκο είναι όλα

Η Κούλα έκλεψε το ...
από tad
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Τι μαλακιες δηλώσεις είναι αυτές που έκανες;

Να γράψω και εγώ την μαλακία μου μετά από μήνες ? τέτοια μαυρίλα που έχω μέσα μου δεν έχω όρεξη ούτε για αναλύσεις ούτε για τίποτα ... Ας το κάνουν αυτοί που πληρώνονται αδρά και πάνω από όλα ο πρόεδρος ...

αλλά ρε Μπάνε ... πόσο δίκιο έχεις ...