Η αναζήτηση βρήκε 320 εγγραφές

Return

από Γερασίμου
Παρ 27 Φεβ 2026, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ξανακούω πάλι και όχι μόνον από δω το να περάσει η κούλα και τώρα ας το πάρει. Με ευρωπαϊκή κούπα και έστω κι αν είναι Con. L., ανεβαίνει το πρεστίζ και το όνομα στην Ευρώπη και μπορεί πιο εύκολα να προσελκύσει παίκτες από το πάνω ράφι.
Να περάσουν αυτό τον γύρο που είναι και το πιθανότερο και αν ...
από SCIFO
Δευ 09 Μαρ 2026, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Flash4 για εκπλήξεις νομιζω ειναι προωρο να πούμε ακόμα, να περιμένουμε εναν μήνα και κάτι να δούμε τις διασταυρωσεις στα qf, τι απώλειες απο απουσίες θα εχουν τα ροστερ τότε και βλεπουμε. Σήμερα οι ομάδες συμφωνώ είναι όπως τα λες, απο Δύση μόνο θα έβαζα και τους Timberwolves, δεν ξέρω αν είναι ...
από Miles
Τετ 11 Μαρ 2026, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Κλείστε τα σύνορα, ντροπιάζει την πόλη!
Γκολάρα το τρίτο, κάτι από Πελέ θύμισε.
από Miles
Πέμ 12 Μαρ 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο μπράβο στον βάζελο! Δεν έχει σημασία αν ήταν τυχερός ή όχι, ή αν οι αντίπαλοι ήταν με ελλείψεις, αυτό μπορεί αυτό παίζει και νίκησε όπως νίκησε.
από Мир
Κυρ 22 Μαρ 2026, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

flash4 έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 19:05 Άλλο ένα ανύπαρκτο πέναλτι για τη χάρτινη στο 3ο λεπτό του αγώνα.
από paok-porter1337
Πέμ 02 Απρ 2026, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Τρεις τουρκικές και μια γαλλική στα ημιτελικά του Γιούροκαπ. Μου φαίνεται ανώτερο το επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και αποτυχία του Άρη που δεν πέρασε από τη φάση ομίλων.

Ειχα δει ματς απο Μπεσικτας, Μπασακχιρ και Τσεντεβιτα. Δεν πιανει μια ο Ρουλης μπροστα σε αυτες, ακομα και η Χαποελ Ιερουσαλημ ...
από leomatos88
Πέμ 16 Απρ 2026, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Το Χόρνετς - Χιτ που το είδα, ήταν συναρπαστικό. Γενικά έχει χαβαλέ να βλέπεις τους Χόρνετς, ίσως η διαχρονικά πιο αποτυχημένη ομάδα, έχουν να μπουν στα πλέι οφ δέκα και βάλε χρόνια. Έχουν όμως νεανική ομάδα, με άπειρο ενθουσιασμό, παίζουν ξύλο στην άμυνα, έχουν καλούς σουτέρ, πανηγυρίζουν σαν ...
από leomatos88
Πέμ 30 Απρ 2026, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Άπειρη η Βαλένθια, αφάνελη, αν και καλύτερη ομάδα. Οι άλλοι έχουν απίστευτους παίχτες. Οριακότατα και τα δύο ματς, διαφορετικά μεταξύ τους, είχαν σασπένς να τα βλέπεις. Βαρετό να διαπρέπουν οι γαυροβάζελοι.
από SCIFO
Παρ 01 Μάιος 2026, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Οι Νικς έτοιμοι πέρασαν εύκολα τους Χοκς χθες βραδυ και 4-2. Οι Χοκς πέρυσι εδειξαν οτι θα το έχουν φέτος και ειναι ομαδα που αξιζει να παρακολουθήσεις D.Daniels J.Johnson Alexander-Walker και απο το χειμώνα McCollum και Cuminga, δεν ειναι έτοιμοι αλλα δεν τους λείπουν και πολλα, στους ψηλούς ομως ...
από leomatos88
Παρ 01 Μάιος 2026, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει και σ' εμένα δεν αρέσει η ισπανική (διαιτητικά, γιατί κατά τα άλλα και αθλητικά είναι πολύ μπροστά) σχολή στο μπάσκετ, αλλά σαν την αθηναϊκή σχολή δεν έχει. Δε νομίζω ότι είναι δυνατόν οποιαδήποτε ισπανική ομάδα, όσο ευνοημένη και να είναι, να είναι τόσο βρωμερή, να ζέχνει τόσο, να έχει ...
από leomatos88
Παρ 08 Μάιος 2026, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Χαχαχα προσωπικά την έχω πάρει την πρόκριση της Βαλένθια. Είναι μεγάλη η αντιπάθεια που έχω για τον πρόεδρο, τον προπονητή, την ομάδα της αριστοκρατίας της χαβούζας, το παραδέχομαι. Ειδικά απολαμβάνω την απεριόριστη κλάψα του κατατρεγμένου μεγαλοαστού της Εκάλης, του Αμαρουσίου και του Κολωνακίου ...
από Χόλγκερ Τρίμχολντ
Παρ 08 Μάιος 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Ρε παιδιά έχετε γράψει τόσες σελίδες για να υποστηρίξετε τις απόψεις σας και άκρη δεν βγάζετε. Τους μόνους που δεν καταλαβαίνω είναι αυτοί που γράφουν στην λογική "οι Γερμανοί είναι αχώνευτοι", "η Παρί και η Σίτι είναι νεόπλουτοι", "η Ρεάλ είναι μαφία" κλπ. Εμείς το ποδόσφαιρο αγαπάμε και θέλουμε να ...
από SCIFO
Κυρ 10 Μάιος 2026, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Zissos το υπογράφω αυτό που γράφεις πάμε για τα συμβόλαια :D

Flash για τους Ματζικ ετσι ειναι
αλλα κάνουν και φοβερό πρωτάθλημα T. Harris και D. Robinson στους Πίστονς και έκαναν τη διαφορά στη σειρά αυτή. Για τη Δυση το Σπερς Τίμπεργουλφς εχει μέλλον όμως

Του Λουκας θλαση ειναι εκει
Πρωτη φορά ...
από tolis14
Σάβ 28 Μαρ 2026, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χάντμπολ γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026

3 μέτρα απόσταση πρέπει να είναι τουλάχιστον