Αναζήτηση για περισσότερες από 1618 εγγραφές

Return

από Maklaz
Παρ 10 Οκτ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Συγγνώμη φίλε αλλά χτύπησες red flag στο μυαλό μου με την πρόταση:
"Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ."
Συνεχίστε, συγγνώμη για την διακοπή.

Καλα μην κολλας ρε φιλε στο θεσσαλονικιος.
Αυτο που εννοω ειναι οτι μια ζωη στη Βορεια Ελλαδα ...
από Taseos
Παρ 10 Οκτ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς πάντως αύριο θα μαστε εκεί για τον θανασαρα. Καλώς να ορίσει και ο τελης άμα θέλει να γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ. :opaokara:
από Cylon-4
Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Μολις γυρισα απο το γηπεδο.
Η συμφωνια οντως εκλεισε.
Σε δεκα μερες θα εχουν τελειωσει τα διαδικαστικα.
Υπαρχουν ηδη κλεισμενοι τρεις ξενοι.

ΥΓ.
Συγχαρητηρια στον Χατζοπουλο για οσα εκανε στο γηπεδο, πριν αποχωρησει.
από Taseos
Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Έχεις άλλη γνώμη. Εγώ όταν έχω έναν παγκόσμιο δισεκατομμυριούχο δε μπορώ να σκέφτομαι την θέση του κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Αν το χάσει 3 χρόνια με σφαγή και την τέταρτη καθαρίσει την εοκ και το σηκώσει όλα καλά για μένα. Αλλά αυτό που μερικοί θέλετε να περάσετε ως επιτυχία ...
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν μπασκετικός ...
από chrisg4
Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Ο πρωτος στόχος του Μυστακίδη θα πρέπει να είναι συμβόλαιο σε μεγάλη διοργάνωση . Είτε euroleague είτε NBA Europe, αν γίνει . Οχι για τα έσοδα, πιο πολύ για το κίνητρο που θα δίνουμε σε παίχτες για να έρθουν . Εγώ χωρίς συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση δεν βλέπω πως μπορεί να τρέξει ένα project ...
από obanebane
Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν ...
από Montrealiotis
Κυρ 19 Οκτ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που λέει ο Τασεος είναι, ότι ο Μυστακίδης παρουσιάζεται σαν ο παγκόσμιος δισεκατομμυριούχος που έχει πολλά λεφτά, απέναντι στον Ιβαν που δεν έχει (ρευστότητα και λοιπές πίπες). Δεν παρουσιάστηκε με πλάνο και ενδιαφέρον για το άθλημα κλπ κλπ.
Εν ολίγοις δεν ‘‘χω πολλά λεφτά και σας γαμαω όλους…
από Mitsospaoki4
Δευ 20 Οκτ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 19:23 Αμα βρεις εσυ τα δις στο γεμη που έχουν βάλει οι αγγελοπουλοι. Σφύρα μου
Εγώ θα ήθελα να μάθω γενικότερα πως βρίσκουν χρήματα οι ιδιοκτήτες μιας χρεοκοπημένης χαλυβουργίας.

Έχω κάτι παράξενες απορίες ο άτιμος..
από Dimitrisou
Τετ 22 Οκτ 2025, 00:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θέλω δυνατή ΚΑΕ,αλλά ρε σεις να το βράσω αν είναι να μας γμν την ψυχή ένα καλοκαίρι.
Νυσαφι πια μας έχετε κάνει ρδελο.
Νικάει η ομάδα στην μπάλα ασχολούμαστε με τα καραγκιοζιλικια του ΑΣ.
Νικάει η ομαδα στο μπάσκετ ακούμε για το πόσο κακοί είναι οι νυν παίκτες και τι υπερδιαγαλαξιακους ...
από Sera4
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ο μεγαλύτερος πρόεδρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, μετα λόγου γνώσεως.

Πήρες μια ομάδα με το 1,5 πόδι στην Α2, χωρίς καμία στήριξη από πουθενά (συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου), και κατάφερες με πολύ μεράκι και προσωπικό κόστος να παραδώσεις ένα απόλυτα υγιές σύλλογο ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.

Θα σε ...
από Maurice_Escargot
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είμαι έτοιμος να μην τον βλέπω στον πάγκο στα παιχνίδια.
από Psaras
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Τίτλους δεν έφερες.
Εκατομμύρια δεν έβαλες.

Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.

Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
από dimpaok4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:21
Jump to forum
Jump to topic

εμφανιστηκες οταν και πολλοι πιο δυνατοι απο εσενα θα κρυβοντουσαν ,ανελαβες ουσιαστικα υποβιβασμενη την ομαδα και τα μαμησιατικα των προηγουμενων ,οχι απλα νοικοκυρεψες και εβαλες σε ταξη τα πραγματα αλλα καταφερες να λειτουργει η ομαδα και σαν εταιρεια πραγμα που ισως να μην ειχε γινει και ποτε ...
από trouman
Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι προκειμένου να επιτύχουν τα προσωπικά τους σχέδια, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους , όχι μόνο δε δίστασαν να κινηθούν ενάντια και να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απροκάλυπτα επιδίωξαν την καταστροφή, προκειμένου να βλάψουν τον Σαββίδη.

Δεν τους ...