Η αναζήτηση βρήκε 427 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ουτε παιδακι δημοτικου δεν θα εγραφε τοσο ασχημα.Επιπεδο μπουζα,βγηκαν τα ματακια μου.
από eorptol1
Σάβ 27 Σεπ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

ποια συμπεριφορα? του τσακα? η της γκοτσαρεβα?

κολκας θα μας πει σε λιγο οτι φταιει ο ησαιαδης που ο τσαλοφ δεν βλεπεται και δεν εχουμε φορ

αληθεια ο κολκας δεν εχει συμφεροντα? δεν πληρωνεται απο οπεν και sdna?

ρε τι μας νοιαζει ο κολκας την αθλιοτητα φουρναρη κατσαρη και σια την επικροτεις ...
από icue
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Αχ αυτα τα account που γραφτηκαν εδω και μια εβδομαδα και δεν βλεπουν παικτες στις προπονησεις και λυπουνται για τα κακα θα μας βρουνε.
από loukas karadimos
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
από nunies4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
από renegade
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

markos4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:48
delos15 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:44 Βλέπω την εκπομπή του Σαμπρακου για την υπόθεση Κωνσταντελια και με έχει πιάσει το στομάχι μου. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από το αν θα είναι ο Σεντιρα η όχι ο φορ.
Τι λέει φίλε;
Πολύ αξιόλογος ο Σαμπράκος.
:lol: :lol:
Όντως. Ένας αυτός και ένας ο καρπετόπουλος
από JohnDag
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι με Άκπομ θα ήμουνα φουλ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο και περισσότερο ικανοποιημένος θα ήταν και ο Ραζβάν.

Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.

Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.
από pirate_salonica
Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Και μόνο στο "Ουρουγουανός στόπερ", αρχικά από εμένα είναι ναι. Αλλά το κόβω για καρδινάλιο Πιτσαμπάλα... :lol:
από Refused1337
Τετ 06 Αύγ 2025, 08:40
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι ο μεγαλύτερος κατακριτής του Γιακουμάκι ως βασικό φορ Εθνικής Ελλάδος.

Δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα φορ που είχε τόσα χρόνια εχει διαθέσιμα η Εθνική μας, αλλά εχει και φοράρες... (Παυλίδης, Δουβίκας, Ιωαννίδης)

Παρόλο αυτά νομίζω για την ομάδα μας θα βγει μια ουσιαστική μεταγραφή, θα ...
από makispaspartou
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πάντως αστείο να έχεις πάρει 2 πρωταθλήματα (και ένα κλεμμένο) επί εποχής Σαββίδη μόνο με Λουτσέσκου αλλά να βρίζεις μόνιμα αυτόν και να θεωρείς ότι αυτός φταίει.
από Rexaris
Σάβ 09 Αύγ 2025, 02:58
Jump to forum
Jump to topic

-7 ώρες από την Ελλάδα εδώ στην ανατολική ακτή (Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη κλπ). -10 στην δυτική ακτή (Βανκούβερ, Καλιφόρνια κλπ)

Δηλαδή αυτή τη στιγμή 9 το βράδι Παρασκευής εδώ, 4 το πρωί τού Σαββάτου στην Ελλάδα.

Και για να μείνω ον-τόπικ, δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο Γιακουμάκης, Πάντως χάρισε 600.000 ...
από JohnDag
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Παιδιά, μιλάμε για αντικαταστάτη του Τσάλοφ έτσι;

Η ομάδα έχει ήδη αποκτήσει ποιοτικό φορ στο πρόσωπο του Γιακουμάκη.

Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που του λες "θα ρθει ο Λιβάι για αντικαταστάτης του Τσάλοφ" και λέει όχι δεν ψήνομαι;

Μιλάμε το συγκεκριμένο δίδυμο (Γιακουμάκης/Λιβάι), τόσο σε επίπεδο ...
από Σουριναμέζος
Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Ο δανεικός όταν έρχεται έχοντας στόχο την παραμονή στον σύλλογο (όπως συμβαίνει με όλες τις περιπτώσεις δανεικών που έχουμε) και όχι με την λογική του να συμπληρώσει χρόνο συμμετοχής για μια σεζόν που δεν τον βρίσκει στο κλαμπ του (όπως γινόταν συχνά τα πρώτα χρόνια Σαββίδη) είναι ακόμα καλύτερη ...
από Σουριναμέζος
Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο δανεικός όταν έρχεται έχοντας στόχο την παραμονή στον σύλλογο (όπως συμβαίνει με όλες τις περιπτώσεις δανεικών που έχουμε) και όχι με την λογική του να συμπληρώσει χρόνο συμμετοχής για μια σεζόν που δεν τον βρίσκει στο κλαμπ του (όπως γινόταν συχνά τα πρώτα χρόνια Σαββίδη) είναι ακόμα καλύτερη ...
από trouman
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Βαρέθηκα να διαβάζω 1000 φορές τα ίδια και τα ίδια, οπότε τώρα πάμε λίγο...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Δε βγάζει λογική;;;

:opaokara: :opaokara: