Πραγματικα κουραστηκα με αυτο το θεμα.Ειναι τοσο προφανης η πουστια του ΑΣ που δεν μπορω αλλο να προσπαθω να ανοιξω τα ματια σε οσους δεν το βλεπουν...
ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ;
anyway...
Η αναζήτηση βρήκε 311 εγγραφές
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Πάντως οι υπερπάντων ΠΑΟΚτσηδες υποστηρικτές του Σαββίδη δεν μπορούν ούτε να κάτσουν 2 μέρες που έχουμε ματς χωρίς να σχολιάσουν τα θέματα με τον ΑΣ. Αφήστε λίγο βρε τι μιζέρια και τον οπαδισμο και δημιουργήστε ένα κλίμα αγωνιστικό να το απολαύσετε! :nairepaok:
Εδώ έχουμε το τρύπημα του αιώνα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Η θεωρία της μπλόφας είναι βασισμένη στην υπόθεση πως είναι εξαιρετικά απίθανο να εμπλακεί ο Μυστακίδης στην κατασκευή του γηπέδου χωρίς να έχει την ΠΑΕ.
Ούτε στο σινεμά.
Ένα χρόνο να ξεκινήσει και άλλα τρία να τελειώσει. Και ένα σκασμο λεφτά. Για να πιεστεί μετά ο Σαββίδης να πουλήσει την ΠΑΕ ...
Ούτε στο σινεμά.
Ένα χρόνο να ξεκινήσει και άλλα τρία να τελειώσει. Και ένα σκασμο λεφτά. Για να πιεστεί μετά ο Σαββίδης να πουλήσει την ΠΑΕ ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσα χρόνια είσαι ΠΑΟΚ, ξέρεις να έκανε πρόταση ο ΑΣ;
Εγώ δεν ξέρω.
Όχι, ούτε εγώ ξέρω.
Αλλά εφόσον η ΠΑΕ δεν είναι προς πώληση και το γήπεδο δεν γίνεται χωρίς να συνεννοηθούν ΠΑΕ και ΑΣ. Γιατί δεν κρατάνε τον Μυστακίδη να στηρίξει τα αθλήματα του Ερασιτέχνη. Δεν βάζω καν την ΚΑΕ εκει μέσα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ ειδε το γηπεδο να παγωνει και στραφηκε για να βρει εναν επενδυτη που θα μπορουσε να βγει μπροστα ωστε να γινει το γηπεδο.
Τον βρηκαν στα ματια του Μυστακιδη. Ο ιδιος ειπε οκ ειμαι μεσα, του ζητανε συγκεκριμενες αποδειξεις, τις παιρνουν. Αυτα σιγουρα εγιναν εδω και καιρο. Περιμενανε να βρουν ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που λέει ο ΑΣ περί αναζήτησης Μυστακίδη μετά τις δηλώσεις Κυρ Κυρ στη ΓΣ είναι ψέμα.
Το έχω γράψει 100 φορές.
Μετά λόγου γνώσεως το λέω ότι οι επαφές είχαν ξεκινήσει πριν από περίπου 1 μήνα από την ανακοίνωση.
Αυτό που ξέρω είναι ότι αναθερμάνθηκαν μετά τις δηλώσεις Κυρ Κυρ, γιατί όντως ...
Το έχω γράψει 100 φορές.
Μετά λόγου γνώσεως το λέω ότι οι επαφές είχαν ξεκινήσει πριν από περίπου 1 μήνα από την ανακοίνωση.
Αυτό που ξέρω είναι ότι αναθερμάνθηκαν μετά τις δηλώσεις Κυρ Κυρ, γιατί όντως ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας ανύπαρκτος Παισιαδης γλύφτης του Κατσαρη.
Να σηκωθεί να φύγει.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αχ αυτα τα account που γραφτηκαν εδω και μια εβδομαδα και δεν βλεπουν παικτες στις προπονησεις και λυπουνται για τα κακα θα μας βρουνε.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Όντως. Ένας αυτός και ένας ο καρπετόπουλος
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι με Άκπομ θα ήμουνα φουλ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο και περισσότερο ικανοποιημένος θα ήταν και ο Ραζβάν.
Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.
Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.
Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.
Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μόνο στο "Ουρουγουανός στόπερ", αρχικά από εμένα είναι ναι. Αλλά το κόβω για καρδινάλιο Πιτσαμπάλα... 

- Τετ 06 Αύγ 2025, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι ο μεγαλύτερος κατακριτής του Γιακουμάκι ως βασικό φορ Εθνικής Ελλάδος.
Δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα φορ που είχε τόσα χρόνια εχει διαθέσιμα η Εθνική μας, αλλά εχει και φοράρες... (Παυλίδης, Δουβίκας, Ιωαννίδης)
Παρόλο αυτά νομίζω για την ομάδα μας θα βγει μια ουσιαστική μεταγραφή, θα ...
Δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα φορ που είχε τόσα χρόνια εχει διαθέσιμα η Εθνική μας, αλλά εχει και φοράρες... (Παυλίδης, Δουβίκας, Ιωαννίδης)
Παρόλο αυτά νομίζω για την ομάδα μας θα βγει μια ουσιαστική μεταγραφή, θα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πάντως αστείο να έχεις πάρει 2 πρωταθλήματα (και ένα κλεμμένο) επί εποχής Σαββίδη μόνο με Λουτσέσκου αλλά να βρίζεις μόνιμα αυτόν και να θεωρείς ότι αυτός φταίει.