Χθες είδαμε τη διαιτησία στο μπάσκετ να γίνεται ένα κομμάτι άλλο απο το μπάσκετ.
Αν σ εναν αγωνα ποδοσφαίρου οι αμφισβητουμενες φάσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού άντε να σου χρειαστούν και κάποια απ το αλλο, σ εναν αγωνα μπάσκετ δεν σου φτάνουν όλα σου τα άκρα μαζι μ αυτα των ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1778 εγγραφές
- Πέμ 30 Απρ 2026, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 30 Απρ 2026, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Πρώτα ο ΠΑΟΚ έδειξε τις αδυναμίες του χθες και μετά πήρε σειρά η διαιτησία. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ταίρι είχε κλειστεί πάρα πολύ καλά, ο Μπέβερλι έκατσε αρκετό πάγκο, ενώ ο Μελβιν ήταν απλά άφαντος. Ο Ντίμσα και οι ψηλοί σε πήγαιναν χεράκι και πάλι ήσουν μπροστά. Αυτό δείχνει ότι οι Ισπανοί πήραν το ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
απλά φάνηκε νομίζω άλλη μια φορά, αυτό που έλεγα τόσο καιρό για το ρόστερ μας
ότι το μεγάλο λάθος για μένα στο ρόστερ του Μυστα/Βεζυρτζή κλπ ήταν και είναι ότι κάναμε ρόστερ με ένα σκόρινγκ γκαρντ
δεν πρέπει να υπάρχει άλλη ομάδα ενός επιπέδου χ και πάνω
πχ όλες οι ομάδες στην Α1 έχουν 2 σίγουρα ...
ότι το μεγάλο λάθος για μένα στο ρόστερ του Μυστα/Βεζυρτζή κλπ ήταν και είναι ότι κάναμε ρόστερ με ένα σκόρινγκ γκαρντ
δεν πρέπει να υπάρχει άλλη ομάδα ενός επιπέδου χ και πάνω
πχ όλες οι ομάδες στην Α1 έχουν 2 σίγουρα ...
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Μου άρεσε ο Σαρρής για πρώτο παιχνίδι. Μπήκαμε από την αρχή με φουλ επίθεση και παρόλο που δημιουργήσαμε μία μόνο ευκαιρία, είχαμε τοπν έλεγχο τον αγώνα. Αυτοί δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία. Κάποια σουτ εκτός περιοχής που έφυγαν άουτ. Ο Τσοπούργολου έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Χαίρομαι που ο ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
1-3 στην εκαρπια. Καλό ταξίδι να ευχηθούμε!και νέα άρθρα παρέμβασης για τεκταινόμενα στην ερασιτεχνική κατηγορία.
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλο αφανισμο Ανδρωνη...... 
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Είδα εθνική κ19 .. κομπολογας ο μπερδος , τρομερά στοιχεία
Και ο μύθου κ Χατσιδης πέρσι κ19 παίζανε και ανεβήκανε κατευθείαν
Και ο μύθου κ Χατσιδης πέρσι κ19 παίζανε και ανεβήκανε κατευθείαν
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδα κι γω το ματσάκι σήμερα της εθνικής Κ19 από κοντά.
Ήταν ξεκάθαρο ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν ένα σκαλί πάνω από τους υπόλοιπους της εθνικής Ελλάδος, με τον Μπερδο να είναι ένα σκαλί πάνω από όλους στο γήπεδο.
Πρέπει να παρει λεπτά σε επίπεδο ανδρών φέτος, είτε στην β ομάδα είτε ως δανεικός.
Ήταν ξεκάθαρο ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν ένα σκαλί πάνω από τους υπόλοιπους της εθνικής Ελλάδος, με τον Μπερδο να είναι ένα σκαλί πάνω από όλους στο γήπεδο.
Πρέπει να παρει λεπτά σε επίπεδο ανδρών φέτος, είτε στην β ομάδα είτε ως δανεικός.
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
στο scorilling του κινητού, μου πέταξε video του ραπτόπουλου του μετρόπολις, που μαζί με το ερπετό της μαρμίτας, σχολιάζουν την θρησκεία του Κωνσταντέλια, λέγοντας (ο ραπτόπουλος), πως ο Ντέλιας δεν θα πάει στην Εθνική, διότι καθώς ''ανεβαίνει στην ιεραρχία της θρησκείας του'', του απαγορεύεται η ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια γίνονται καθώς πέφτουν τα νούμερα τους. Γνωστή η τακτική τους όπου στο παρελθόν το έχουν παραδεχτεί και όλας.
Δεν θυμάμαι ακριβώς για πιο πράγμα, αλλά ο καραφλος πριν 2-3 χρόνια έλεγε εσκεμμένα τραγικά ψέματα για κάποια πράγματα όσον αφορά τον ΠΑΟΚ. Τον πήρε ...
Δεν θυμάμαι ακριβώς για πιο πράγμα, αλλά ο καραφλος πριν 2-3 χρόνια έλεγε εσκεμμένα τραγικά ψέματα για κάποια πράγματα όσον αφορά τον ΠΑΟΚ. Τον πήρε ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τραυματίας και ευκαιρία να κάνει διακοπές με το μωρό και την γυναίκα του. Σιγά το φιλικό της εθνικής που τον θυμήθηκε ο Καρβέλας. Καλά έκανε. Κανένα ρίσκο για την εθνική. Να χειροτερέψει και να μην μπορεί να έρθει προετοιμασία; Ασε ρε
- Δευ 08 Ιουν 2026, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω γω τους γράφει στο ριπαπα του
Πολύ μπροστά ο Γιάννης έχει φιλοσοφήσει την ζωή
Εμείς πάλι…
Πολύ μπροστά ο Γιάννης έχει φιλοσοφήσει την ζωή
Εμείς πάλι…
- Δευ 08 Ιουν 2026, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το Γιάννη δεν τον ξέρω προσωπικά. Αλλά από αυτά που καταλαβαίνω, είναι αρνάκι τού Θεού ως χαρακτήρας. Τέτοιος παικταράς και τέτοιος χαρακτήρας, λαχείο μας έπεσε. Μπορεί και να μην αντιδρά επίτηδες στις προκλήσεις.
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαλακροκορακα εισαι το μεγαλύτερο σιχαμα όπως και πολλοί οπαδοί μας που τον θαυμάζουν και τον ακούνε ζω Θεσσαλονίκη και ξέρω πολύ καλά τι λέω....κουλιανε είσαι και εσύ κοπριτης και το μεγαλύτερο πλυντήριο του φαλακροκορακα.....

- Τρί 09 Ιουν 2026, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέποντας το ματς τις κ19 τις εθνικής μου έκανε καλή εντύπωση ο Μπερδος... πιστεύω θα είναι ο επόμενος νεαρός που θα καθιερωθεί στο ροτεισον (πέρσι έπαιξε βασικός στο ματς κυπέλλου με τη Λιβαδειά) ,
Εξτρέμ που τον πρώτο αντίπαλο δε τον βλέπει καν αλλά είναι και κοντρολαρισμενος... σίγουρα έχει ...
Εξτρέμ που τον πρώτο αντίπαλο δε τον βλέπει καν αλλά είναι και κοντρολαρισμενος... σίγουρα έχει ...