Αναζήτηση για περισσότερες από 1548 εγγραφές

Return

από Magpies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 03:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Όπως έγραψα πολλές φορές και ακόμα και πρίν λίγες μέρες για τεχνικά ζητήματα που δέν δουλεύονται, ή που επιβάλλονται από το προπονητικό τημ και τα είδαμε κι εχτές, σε αυτά τα ζητήματα οφείλονται τα άσχημα αποτελέσματα.

Τα 5 τελευταία χρόνια του Λουτσέσκου ΔΕΝ αμυνόμαστε σωστά στα στημένα (γκόλ χτές ...
από giapas
Δευ 18 Μάιος 2026, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Ο Ορισμός του 3ου στρικερ σε μια ομάδα που παίζει με έναν μπροστά και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα.

Νέος , από ακαδημίες που έχει κίνητρο να αγωνιστεί και να βελτιωθεί.

Αποτύχαμε να το κάνουμε να δουλέψει με Κούτσια, αποτύχαμε με Τζίμα , μη κάνουμε το ίδιο και με το Μύθου.
από Мир
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

1.88 είναι ο άνθρωπος δεν μπορεί να έχει την ίδια ταχύτητα και επιτάχυνση με τον Ντελια. Πρέπει να δυναμώσει παρά πολύ, να ανεβάσει τη φυσική κατάσταση αλλά και την ταχύτητα στα πρώτα βήματα.

Δηλαδή αν πχ έχει προοπτικές να γίνει μια πολύ καλύτερη έκδοση του Βαργκας μας χαλάει; Πρέπει να σκάμε 3 ...
από van rooy
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου αρέσει που έχει το πιο σημαντικό για έναν φορ. ΣΚΟΡΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
από curtis
Δευ 18 Μάιος 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

theodorsalonika έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:01 Φύγε να σωθείς....
ρε μεγαλε εχουμε τα νευρα μας εχουμε και σενα.φυγε ντελια φυγε μυθου δεν φευγεις εσυ καλυτερα?
από aivas19
Δευ 18 Μάιος 2026, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Ειπε κατι πολυ σωστο ο Τζορμπα

Ποιος έστειλε τον Ανέστη να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου (ή στην Κοσμοτέ μετά το ματς); Οι αρχηγοί που ήταν; Κρυμμένοι;
από renegade
Δευ 18 Μάιος 2026, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αν το παιχνιδι του Κωνσταντελια, η χαρα του ποδοσφαιρου, η χαρα και η αισιοδοξια του αθλητισμου, ενα απο τα ελαχιστα αισιοδοξα στοιχεια σε ολο τον ΠΑΟΚ, σε ολα τα αθληματα, σε ολα τα επιπεδα(αθλητικο, διοικητικο) ειναι αυτο στο οποιο πρεπει να γινει κριτικη στην παρουσα φαση, τοτε... δεν.υπαρχει ...
από gika
Δευ 18 Μάιος 2026, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

για να καταλάβατε ποσο μπερδεμενο ειναι το πραμα για όλους μας...ακούω τους 24 αφού κραξανε και λουτσε για όλη την χρονια καταλήγουν σαν εμάς οτι σε αυτη την ανοργανωσια της ΠΑΕ και με τόσα μέτωπα που να ψάξουν και ποιος για προπονητή....
και κάτι ακομα που δεν το σκέφτηκα και μου άρεσε αυτο που ...
από paokspren
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Το να φύγει ο Λουτσέσκου για να έρθει ο Αλμέυδα θα ήταν σαν να χωρίζουμε την Ντούα Λίπα για την Ντόρα Μπακογιάννη.
από st4this
Τρί 07 Οκτ 2025, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλης, 11/10, 19:00, ΕΡΤ2

Νομίζω το 15ευρω είναι αρκετά ακριβό για τέτοιους αγώνες.
Φυσικά συμφέρει το διαρκείας αλλά για κάποιον με μεγαλύτερο παιδί να δίνει με το καλησπέρα 30 ευρώ χωρίς άλλα έξοδα νομίζω είναι τσουχτερή τιμή και θα το σκεφτεί...

Φαντάζομαι ότι ανέβηκε γιατί πολύ απλά το 50% των θέσεων είναι διάρκειας ...
από st4this
Παρ 10 Οκτ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλης, 11/10, 19:30, ΕΡΤ2

Το πιο ομορφο γηπεδο στη χωρα
από Cylon-4
Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλης, 11/10, 19:30, ΕΡΤ2

4500 διαρκειας για τον Χατζοπουλο και την περσινη προσπαθεια.

Και οι υπολοιποι που θα πανε σημερα για να δουνε το γηπεδο (νεοι ηλεκτρονικοι πινακες, cube, νεος φωτισμος, νεα court seats, βαψιματα), με ενεργειες και λεφτα Χατζοπουλου.
από sn0ufel4
Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλής 84-82 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Άπειρα μπράβο και ευχαριστώ στο Χατζόπουλο για την νέα εικόνα του γηπέδου.

Μακάρι η στήριξη φέτος να είναι διαρκείας

Νομίζω πως η επιλογή Ζντοβς είναι λάθος και η καθυστέρηση για την απόφαση Κανσελιερι θα μας στοιχίσει.

Η ομάδα έχει παίκτες αλλά φαίνεται αδουλευτη και άναρχη
από Taseos
Κυρ 12 Οκτ 2025, 07:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλής 84-82 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Εκπληκτική βραδιά στην γηπεδαρα μας. Οκ η ομάδα δεν έχει έχει προπονητή και θέλει αλλαγές στο ρόστερ.
Κάπου εδώ να ευχαριστήσουμε τον μέγα Θανάση Χατζόπουλο που πήρε μια ομάδα που οι μπασκετανθρωποι ρήμαξαν, με άδεια ταμεία χρέη και άδειο παρατημένο γήπεδο και παραδίδει μια ομάδα σε ευρωπαϊκό ...