Εγω θα εβαζα και Καλαθη μεσαKalamarGiannis έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 22:22 ανανέωση Περσίδη...
και μιλά για το ενδιαφέρον μας για Ζούγρη, Ναζ, Μπαζίνα. (άρα Κόνιαρης no?)
για 6 Έλληνες έχουμε:
Χουγκάζ, Περσίδη, Ζούγρη, Ναζ, Μπαζίνα και Λαρι;
Αναζήτηση για περισσότερες από 1548 εγγραφές
- Παρ 03 Απρ 2026, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- Παρ 03 Απρ 2026, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Καλάθη θα τον ήθελα πάρα πολύ κι εγώ κι εάν μιλάμε για veteran leadership θα τον προτιμούσα του χρόνου από τον Beverley.
Χθες 8 ασσίστ μέσα στον Ερυθρό
Χθες 8 ασσίστ μέσα στον Ερυθρό
- Δευ 13 Απρ 2026, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πουλακίδας χτες, σε έναν αγώνα αδιαφορο πάνω κάτω βέβαια,πέτυχε 28 πόντους με 8 τρίποντα.Κερδισανε οι Ντάλας Μάβερικς τους Σικάγο Μπουλς με 149-128. Δε ξέρω αν είναι ολοκληρωμένος παίκτης αλλά ίσως πάρει τις ευκαιρίες του και τη νέα χρονιά.
Πιστεύω για αντι-Ζαρας θα ήταν καλός πάντως
Πιστεύω για αντι-Ζαρας θα ήταν καλός πάντως
- Δευ 13 Απρ 2026, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
τα περιστατικα με μπασκετμπολιστες κυριως(λογω και της αποστασης απο τον κοσμο) εχουν πολλαπλασιαστει ,στο ματς με εμας απο καποια στιγμη αρχισε να το χανει ειδικα προς το τελος αλλα μεχρι να αντιδρασει(νομιζω πρωτα απλα κοίταξε πισω) το τι του λεγοταν δεν μπορει να γραφει,στο συγκεκριμενο ματς ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ναζ αμα έρθει τον φαντάζομαι σε εναν ρόλο τύπου αλλαγή του Tyree (άμα μείνει) αλλα αποκλειστικά στη θέση 2 και οχι απαραίτητα σαν οργανωτής. Δηλαδή, στο δεύτερο γκρουπ αμα εχεις πχ οργανωτή τον Καλάθη δεν χρειάζεται να επωμιζεται τετοιο βάρος ο Ναζ
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα παιδια ο Κλαιμπερν δεν ηταν καποτε καλυτερος, πριν 1 2 χρονια ηταν το καλυτερο 3ρι στη ευρωλιγκα.
Τωρα ειναι μεσα στα 5 καλυτερα..
Τωρα ειναι μεσα στα 5 καλυτερα..
- Κυρ 26 Απρ 2026, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν προσπαθώ να "επιβάλλω" καμία άποψη -γνωμη αλλά η κίνηση με ΝΜΛ είναι statement από πλευράς Μυστακίδη.Το λέω έτσι επειδη το έχω ξαναγράψει μια δυο φορές τουλάχιστον .Ο παίκτης ,κατοχος Ελληνικου διαβατηρίου,ειναι παικταρας και με Τρινκιερι ακόμα καλύτερος θα είναι.
Επόμενο statement Πουλακιδας
Επόμενο statement Πουλακιδας
- Τρί 28 Απρ 2026, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά αυτό για τους μίνιμουμ 8 ξένους από που προκύπτει; Τι νόημα έχει να διαθέτεις πάνω από 8 ξένους; Στην Ελλάδα ποιος θα παίζει; Είναι τελείως λάθος σχεδιασμός. 7 ξένους και 7 Έλληνες πρέπει να διαθέτεις.
Όπου Έλληνες οι ήδη υπάρχοντες Περσιδης, Χουγκαζ, οι κλεισμένοι κατά τα ρεπορτάζ Ναζ και ...
Όπου Έλληνες οι ήδη υπάρχοντες Περσιδης, Χουγκαζ, οι κλεισμένοι κατά τα ρεπορτάζ Ναζ και ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ίδιος Τολιοπουλος που αναστήθηκε σε εμάς και μετά πήγε στον συμπολίτη, χτυπούσε στήθη και φιλούσε το έμβλημα? Ο ίδιος? Με 800κ? Ενδιαφερον
δεν αναστήθηκε σε μας
ο Λύκος δεν τον έβαζε πολύ και μάλιστα ενώ τον είχαμε για 1+1 τον άφησε ελεύθερο
Δεν αναστήθηκε σε εμάς? Απο κλασσικό αιώνιο ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
νορμάντας γ%^&$^^ω τα πάντα σου αλλά μεταξύ μας το ΤΡΙΤΟ playmaker του χρόνου πρέπει να είναι τέτοιου επιπέδου: game changer είτε σε άμυνα είτε σε επίθεση. Γατάκια υπάρχουν και αδέσποτα στην αυλή μου, να μου φέρετε και άλλα να τα ταίζω.
- Πέμ 30 Απρ 2026, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελη φερε Αβραμοβιτς να αρρωστησουμε..
- Πέμ 30 Απρ 2026, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλλον παει Μπαρτσα μαζι με Μακινλει Ραιτ της Ντουμπαι κ Ντιαλο...Ισως ο Λαπροβιτολα θα αξιζε αν εφευγε απο Μπαρτσα..αλλα ειναι γυαλινος...εγω επιμενω οτι μια σουπερ λυση θα ηταν ο Αλεκσα Αβραμοβιτς της Ντουμπαι...δννξερω αν εχει ομως 2 ετες εκει...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μου αρέσει τόσο η περίπτωση Καλάθη, αν φυσικά ισχύει. Πριν 2-3 χρόνια ήταν ακόμα στην ελίτ της Ευρώπης, τώρα έχουν περάσει αρκετά τα χρόνια και νομοτελειακά θα χάσει την ταχύτητά του που τον έκανε να ξεχωρίζει (φυσικά μαζί με τις ικανότητές του ως playmaker). Θα μπορούμε και κάτι καλύτερο με ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τον πάω λέει ο άλλος,ξέρετε τι είναι ο Καλαθης για το ευρωπαϊκό μπάσκετ;
Είναι σαν να ερχότανε αύριο ο Λεβαντοφσκι στον ΠΑΟΚ.
Είναι σαν να ερχότανε αύριο ο Λεβαντοφσκι στον ΠΑΟΚ.
- Παρ 01 Μάιος 2026, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
«Έχω κοουτσάρει κόντρα στον Μάτζικ Τζόνσον, τον Λάρι Μπερντ, τον Μόρις Τσικς, τον Αϊζάια Τόμας, ορισμένους από τους θρύλους του αθλήματος... Ο Καλάθης πασάρει καλύτερα από όλους όσους έχω δει στη ζωή μου»!
Αυτά ο Ρικ Πιτίνο. Και καθ' υπερβολήν να τα έλεγε, μιλάμε για άρρωστη παιχτάρα που ...
Αυτά ο Ρικ Πιτίνο. Και καθ' υπερβολήν να τα έλεγε, μιλάμε για άρρωστη παιχτάρα που ...