Αναζήτηση για περισσότερες από 1549 εγγραφές

Return

από KalamarGiannis
Τετ 13 Μάιος 2026, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Περίοδος Καταβολής: Ο χρόνος που έχουν οι μέτοχοι για να καταθέσουν τα κεφάλαια, ο οποίος καθορίζεται στην απόφαση της ΑΜΚ.Πιστοποίηση ΑΜΚ: Η καταβολή του κεφαλαίου πρέπει να πιστοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο μέσα σε έναν (1) μήνα από τη λήξη της προθεσμίας καταβολής.Εγγραφή στο ΓΕΜΗ: Μετά ...
από jibbie
Τετ 13 Μάιος 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

το ποιος συμμετεχει στη διοικηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (σορυ για το οντοπικ) ειναι θεμα του ιδιοκτητη, και ο ιδιος κρινεται γι αυτο. τα κριτηρια ειναι διαφορετικα για τον καθενα μας, γιατι δεν βλεπουμε ολοι με τον ιδιο τροπο την ομαδα και την ενασχοληση μας με αυτη.

το ιδιο ισχυει και για τη διοικηση και ...
από aivas19
Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:41
Jump to forum
Jump to topic

Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :

"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές ...
από Maurice_Escargot
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Το σφουγγοκωλαριοι ειχα να το ακουσω χρονια ως λεξη. Επιθετικος ως χαρακτηρισμος και τσουβαλιασμα, δεν βρισκω κανεναν λογο. Νομιζω υπαρχουν πολλα ατομα εδω μεσα που δεν εχουν απωτερους σκοπους, ουτε χαζοι ειναι και ουτε θελουν να θιξουν αλλα μελη του φορουμ. Υπαρχουν βεβαια και τα τρολλς και οι ...
από Franky
Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω.

Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;

Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;

Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;

Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;

Πολλά τα ...
από aivas19
Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.

Odi σοβαρά δεν πήρες ποτέ θέση? Φαντασιοπληκτοι θα είμαστε.

Blackgr και οι μαύρες σακούλες που έλεγε ο Odi το καλοκαίρι καθώς και άλλος μοντ πριν λίγο καιρό για τα μπασκετικά δάνεια, κι αυτά ποτέ δεν ελεχθησαν ...
από Guitarman
Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Η κουβέντα αυτη κανει κύκλους εδω και εναν χρόνο. Πλεον δεν εχω κατι νεο να πω. Ανακεφαλαιωνω ορισμένα πράγματα εδω περνοντας αφορμη απο πολλες ανακρίβειες που γραφονται για οσους δεν πετάμε και την σκουφια μας για τον Θεσσαλονικεα:

1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
από Guitarman
Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη δεν ειμαι ουτε στο μυαλο του κυρκυρ ουτε μεσα στην ΠΑΕ,να ρωτησω ποιο το παραλογο ακομη και ετσι να το εννοουσε?ποια ΠΑΕ στην ελλαδα εχει πληρωσει 100% το γηπεδο της?πιο κοντα στο 0% ειναι η χρηματοδοτηση απο ΠΑΕ παρα στο 100%.
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...
από Maurice_Escargot
Παρ 15 Μάιος 2026, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Η κουβέντα αυτη κανει κύκλους εδω και εναν χρόνο. Πλεον δεν εχω κατι νεο να πω. Ανακεφαλαιωνω ορισμένα πράγματα εδω περνοντας αφορμη απο πολλες ανακρίβειες που γραφονται για οσους δεν πετάμε και την σκουφια μας για τον Θεσσαλονικεα:

1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του ...
από Maurice_Escargot
Παρ 15 Μάιος 2026, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Μαλακία το αρθρο και συγγνωμη.Ακους εκει θελουν ενοτητα. Κανεις δεν την θελει, οπως αποδεικνυεται. Το πιο ενδιαφερον κομματι του ειναι η νομικη υποσταση αυτων που ζητουνται πισω ως χρεη/δανεικα. Εαν δεν αποδεικνυονται οτι ειναι νομιμα στο τελος να μην δοθουν. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.

Να μαθουμε ...
από Maklaz
Παρ 15 Μάιος 2026, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Εννοείται!!!

Να μου έχεις δώσει λεφτά, να μην στα δίνω στο χρονικό περιθώριο που ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ, και αν μου τα ζητήσεις είσαι γύφτος και δεν σου απαντώ για να μην μαλώσουμε και χαλάσουμε την ενότητα μας.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Καταλαβαίνετε τι διαβάζουμε;
από Black_Knight
Παρ 15 Μάιος 2026, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας.
Η κίνηση είναι αντίδραση στη μη πληρωμή, και η πληρωμή ηθικά έπρεπε να γίνει, αφού ήταν χρήματα που έσωσαν την ομάδα σε δύσκολες στιγμές.
Τώρα, δεν είμαι πλούσιος , δεν είμαι στο μυαλό του Μυστα, αλλά σκέφτομαι ότι αν είχα τα επιτελεία που θα μου γλυτώναν 2Μ στα ...
από Maklaz
Παρ 15 Μάιος 2026, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

κάποιοι ξέρετε καλά τα νομικά ζητήματα.
Αναρωτιέμαι τι ακριβώς κυνηγάει ο ΙΒΑΝ μέσω εταιριών του κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Δηλαδή ΠΩΣ θα εισπράξεις όταν ο άλλος δε σε πληρώνει;
πως θα γίνει εκτελεστή μια πιθανή κερδισμένη απόφαση Διαταγής Πληρωμής;
ποιο το επόμενό σου βήμα; δεσμεύεις περιουσιακά ...
από Odi44
Σάβ 16 Μάιος 2026, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Δώστα κ εσύ βρε μαλακα τα δύο εκατομμύρια, δώστα να πάνε να γαμηθουν.

Οχι φαίνονται, όχι δεν φαίνονται, όχι δεν θα έδειξε ο έλεγχος, όχι κέρδισες το δικαστήριο.. Βαρέθηκα να το ακούω.

2 δις αξία ο ένας , 4 ο άλλος , δώστα τα ρημάδια και θα σας βγάλω μετά εγώ σε ταβέρνα και θα πληρώσω κιόλας.
από Odi44
Σάβ 16 Μάιος 2026, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Σίγουρα θα βρεθούν δέκα χιλιάδες ΠΑΟΚτσηδες να γεμίσουν το Παλατάκι και τριάντα πέντε χιλιάδες αντίστοιχα να γεμίσουν την Τούμπα.

Εγώ πάντως έχω δεί Μπεσίκτας στο Παλατάκι με 500 άτομα στις κερκίδες και Ρεν στη Τούμπα με 1500

Και Ίκαρο Καλλιθέας στο Παλατάκι με 37 εισιτήρια και ματς με ...