Η αναζήτηση βρήκε 78 εγγραφές
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Για μένα πάντως αν κλείσει ο Ζαφείρης μόνο μία μεταγραφή χρειάζεται η ομάδα έναν σέντερ φορ με παράλληλη απόχωρηση Τσαλοφ και ίσως και Ντεσποτοφ.
Δεν γίνεται να λέμε συνέχεια γιατί δεν παίζουν τα παιδιά από την Ακαδημία και ο Μπαταουλας να έχει τέσσερα στόπερ μπροστά του, ο Χατσιδης τρία εξτρεμ ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μέχρι τώρα ήταν καλός ο Α.Σ., για κάποιους και τους βόλευε και τώρα είναι κακός.
Εγώ τον έκραζα τον Α.Σ. για πολλά θέματα που άλλοι τα θυμήθηκαν πολύ όψιμα, αλλά τυγχάνει στο θέμα του γηπέδου να έχω μια πολύ διαφορετική προσέγγιση της πλευράς Σαββίδη και να διάκειμαι σχετικά θετικά προς την ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως ο Χασεκιδης είναι ο μόνος που δεν συμμετείχε στο ΔΣ που ενέκρινε την συμφωνία με Μυστακίδη γιατί τώρα μπήκε στο ΔΣ.
Καλό θα ήταν για την υστεροφημία του καθενός όλοι πλην Ησαιαδη Παρουσίαση και Κατσαρή να διαχωρίσουν τη θέση τους από την γελοιοτητα που παρακολουθούμε εδώ και τρεις μήνες ...
Καλό θα ήταν για την υστεροφημία του καθενός όλοι πλην Ησαιαδη Παρουσίαση και Κατσαρή να διαχωρίσουν τη θέση τους από την γελοιοτητα που παρακολουθούμε εδώ και τρεις μήνες ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι ενω ηξερε η παε τα κενα στις θεσεις φορ και αμυντικου εδω και 9 μηνες!! καταληξαμε σε δανεικους??
Το ιδιο και στο χαφ απ οτι λενε (ζαφειρης θα ερθει τον ιανουαριο), ενω αν παρουμε τριτο φορ μαλλον και αυτος παει για δανεικος!
Εγώ είμαι εδώ για σένα φίλε ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
Το θεμα ειναι οτι χαρις στην εμφανιση μυστακιδη ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουλάρετε ορισμένοι οταν μιλατε για " ήρα και στάρι" και μην ταυτίζετε τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη. Όποιος υποστήριξε τον Μυστακιδη ,δε σημαίνει πως είναι λιγότερο ΠΑΟΚτσής από σένα.
Δηλαδή ο καλός ΠΑΟΚτσής είναι με τον Σαββίδη και ο κακός ΠΑΟΚτσής είναι οποιος δεν τον λιβανίζει όλη μέρα, ασκεί ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 01:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Μια χαρά είναι τα συμβόλαια που λήγουν.
Οι Κεντζιορα και Μειτε είναι με οψιόν ομάδας και θα μείνουν.
Οι τέσσερις δανεικοί θα αξιολογηθούν και είτε θα γίνει κίνηση για να μείνουν είτε θα χαιρετήσουμε και θα πάμε για άλλους.
Μπαμπα Οζντοεφ Σαστρε Κωττας κρίνονται και είναι καθαρά στο χέρι της ομάδας ...
Οι Κεντζιορα και Μειτε είναι με οψιόν ομάδας και θα μείνουν.
Οι τέσσερις δανεικοί θα αξιολογηθούν και είτε θα γίνει κίνηση για να μείνουν είτε θα χαιρετήσουμε και θα πάμε για άλλους.
Μπαμπα Οζντοεφ Σαστρε Κωττας κρίνονται και είναι καθαρά στο χέρι της ομάδας ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Πάρα πολύ καλή εξέλιξη για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Ο Χατζόπουλος εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η αλλαγή διοίκησης στην ΚΑΕ με το ήθος που τον χαρακτηρίζει, την ντόμπρα παοκτσιδ :opaokara: ικη συμπεριφορά και την συνέπεια στα λόγια και τις πράξεις πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ο επόμενος πρόεδρος του ερασιτέχνη ...
Ο Χατζόπουλος εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η αλλαγή διοίκησης στην ΚΑΕ με το ήθος που τον χαρακτηρίζει, την ντόμπρα παοκτσιδ :opaokara: ικη συμπεριφορά και την συνέπεια στα λόγια και τις πράξεις πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ο επόμενος πρόεδρος του ερασιτέχνη ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
δε λέμε ότι πρέπει ή δε πρέπει να του δωθεί του Τέλη η Νεα Τούμπα, η ΠΑΕ, το λιμάνι και του πουλιού το γάλα.
Αν μπορεί να πληρώσει να τα πάρει και βρει πωλητή για να αγοράσει, ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Λέμε ότι δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, προέχει η σωτηρία της ΚΑΕ και βλέπουμε.
αλλά ρε ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εδώ έρχεται η ερώτηση του εκατομμυρίου Τεό...
Πόσο κοστίζει μια ομάδα που μπαίνει κάθε χρόνο μέσα και χρειάζεται κάθε χρόνο ΑΜΚ για να επιβιώσει;;;
Μπορείς να ζητήσεις υπεραξία;
Είναι μία τρομερά ενδιαφέρουσα ερώτηση.
Η απάντηση σε αυτό είναι τρομερά δύσκολη γιατί οι λόγοι απόκτησης μίας ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
:lol: :lol: :lol:
Υπάρχει και προσύμφωνο και δεν μας το δείχνει η κα Κατερίνα γιατί κάνει διακοπές και δεν έχει και πολύ ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
Εσύ όταν πρωτακουσες ότι θα αναλάβει ένας θεσσαλονικευς δισεκατομμυριούχους από Ελβετία τι είπες ?
Δεν έπεσα από τα σύννεφα,έχει καμία 3 ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
Εννοείται πως πρέπει να μάθουμε, για παράδειγμα έχει υπογράψει τίποτα ο Χατζόπουλος με τους αμερικάνους κάνα τρίμηνο τώρα και δεν ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
Εννοείται πως πρέπει να μάθουμε, για παράδειγμα έχει υπογράψει τίποτα ο Χατζόπουλος με τους αμερικάνους κάνα τρίμηνο τώρα και ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανείς δεν βάζει τον Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ, καμία αφέλεια δεν υπάρχει, όλοι το ίδιο αποτέλεσμα βλέπουμε.
Αυτό που δεν αντέχεται από πολλούς είναι ο ύπουλος και ύποπτος τρόπος που κινούνται στον ερασιτέχνη, και σε κάποιον (μεγάλο ή μικρότερο) βαθμό ο τρόπος που κινείται ο Μυστακίδης.
΄Όλοι ...
Αυτό που δεν αντέχεται από πολλούς είναι ο ύπουλος και ύποπτος τρόπος που κινούνται στον ερασιτέχνη, και σε κάποιον (μεγάλο ή μικρότερο) βαθμό ο τρόπος που κινείται ο Μυστακίδης.
΄Όλοι ...