Αναζήτηση για περισσότερες από 1781 εγγραφές

Return

από Hayate
Κυρ 08 Φεβ 2026, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μα δεν διαπίστωσε κανείς αν είναι ασφαλές ή όχι.
Αυτό που διαπιστώθηκε, με αυτά που διαβάσαμε, είναι ότι τοποθετήθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί στατική μελέτη, οπότε ζητείται να αφαιρεθεί για λόγους που σχετίζονται με την ασφάλεια. Το αν θα μπει μέσα κόσμος ή όχι, το αποφασίζει η Γενική ...
από navigator11
Κυρ 08 Φεβ 2026, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Ξήλωμα χθες το cube του Χατζόπουλου. Προέχει η ασφάλεια .

Σε κάθε περίπτωση με αυτά δεν παίζουν . Οπότε είναι σωστό το ερώτημα του Κλείτου ''αυτό από πότε το ξέρεις;''.
Αν το έμαθες μόλις τώρα και τώρα έστειλες το εξώδικο, τότε ναι, υπάρχει θεωρώ νομική κάλυψη.

Αλλά μιας και υπάρχουν παιδιά ...
από Taseos
Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει προκήρυξη αυτό λέμε. Στο θα είμαστε. 17 Δεκέμβρη έγινε αιρετή διοίκηση. Στο γεμη δεν έχει αναρτηθεί ούτε η προκήρυξη ούτε η κάλυψη. Τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε ότι έγινε ;προς το παρόν έχουμε διαχειριστή. Καθώς η ΚΑΕ όσο μετοχικό κεφάλαιο είχε αυτό έχει και τώρα. Μακάρι να ξυπνήσει ο ...
από Guitarman
Δευ 09 Φεβ 2026, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Ναι KalamarGiannis Χοντρικά 2 ειναι οι τρόποι. Τωρα θα το πουνε ταμειακή διευκόλυνση, θα το πουνε ομολογιακό... Δεν εχει και πολυ νόημα.

Αν θες να επιμένεις στην αναμονή ενώ ο Τελης βάζει και άλλον εχθρό του Ιβαν στο ΔΣ... Οκ περίμενε. Δεν ξέρω τι αλλο θα σε κανει να δεις οτι ο πόλεμος που ...
από navigator11
Δευ 09 Φεβ 2026, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Τέλαρε :lol: :lol: :lol:, παρότι κάπου πρόλαβαν και τον "χώσανε" ξανά οι νδκράτες τον κρητίκαρο, τον λεβεντάντρα τον αυνανάκη να αργομισθεί, δεν του δίνεις κι εσύ μια θεσούλα στην ΚΑΕ; Με βάση τις αξίες και τις μεθόδους δράσης σου, όχι απλά τηρεί τις ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις για ...
από DamoN
Δευ 09 Φεβ 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Οχι ότι έχει καμία σημασία τώρα και μακάρι να μην είναι τα πράγματα όσο μαύρα διαφαίνονται αλλά το καλοκαίρι είχαμε συζήτηση περί ηθικής .
Τα μάνι τοκς μπιλιονς κλπ ποτέ δεν υπερτερούν από τον λόγο ενός αληθινού άντρα .Να σας κοιτάει στα μάτια και να σας δίνει τον λόγο του .
Ολα τα άλλα τα από πίσω ...
από Montrealiotis
Τρί 10 Φεβ 2026, 03:46
Jump to forum
Jump to topic

Εχει κι άλλα ταλέντα στην Ελλάδα που ασχολούνται με τα αθλητικά γενικά. Είναι η κύρια Μαρούπα, ο κύριος Αρκουδης. Νομίζω ότι για τον κύριο Φαραντουρη πέταξε το πουλάκι γιατί μεγαλοπιαστηκε και έγινε ευρωβουλευτής. Και φυσικά το ατόφιο ταλέντο και με εμπειρία στον χώρο, ο κύριος Αυγενάκης.
από navigator11
Τρί 10 Φεβ 2026, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Αν δε δω διάνθιση με Μαρούφα, Αρκουδιάρη και Τσουλάκι(ι)η του ΔΣ της Άλφα σπορτς εν συντόμω χρόνω, θα αρχίσω να αμφιβάλλω μήπως τον έχω αδικέψει τον μάστορη.
από tolis14
Τρί 10 Φεβ 2026, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα,
Κατ' αρχάς, το ποστάρισμα έρχεται εντελώς τυχαία ώς απάντηση σε αυτό το ποστ, τίποτα προσωπικό. Δευτερευόντως, για να προλάβω όσους καλοπροαίρετα αναφέρουν ότι είναι ένα εγκαθετο ποσταρισμα από κάποιον που έχει γράψει 10 φορές στο φορουμ, παρακολουθώ το φόρουμ κυρίως ως επισκέπτης, από ...
από zissos
Τρί 10 Φεβ 2026, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Το "Σταλινικό" σαν ορισμός χρησιμοποιείται κατά κόρον σε σσυγκεκριμένα αφηγήματα και ρητορικές. Αυτή την στιγμή στην ¨ελεύθερη¨Αμερική κυκλοφορούν τα τάγματα εφόδου του ICE και σκοτώνουν όποιον γουστάρουν, στην ελεύθερη Ελλάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απειλεί με μηνύσεις δημοσιογράφους που κάνουν ...
από Sardan
Τρί 10 Φεβ 2026, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα,
Κατ' αρχάς, το ποστάρισμα έρχεται εντελώς τυχαία ώς απάντηση σε αυτό το ποστ, τίποτα προσωπικό. Δευτερευόντως, για να προλάβω όσους καλοπροαίρετα αναφέρουν ότι είναι ένα εγκαθετο ποσταρισμα από κάποιον που έχει γράψει 10 φορές στο φορουμ, παρακολουθώ το φόρουμ κυρίως ως επισκέπτης, από ...
από Χωρικός
Τρί 10 Φεβ 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν τα μάτια σου σαν ραγισμένο τζάμι
Γυαλί που μου κοβε κομμάτια την καρδιά
Κι όπως με κοίταγες ένα βαθύ ποτάμι
Στα στήθια κύλαγε γλυκό σαν μαχαιριά...

σόρρυ λάθος τοπικ

ποσο δικαιο εχεις

Και το μυαλό μου είναι θολό
και το δικό σου πιο λειψό
σας εθολώσαν τα λεφτά
Γειά σου Φανφάρα φαφλατά ...
από astral
Τρί 10 Φεβ 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Σταλινικοί προσωπολατρες , η μάστιγα της εποχής μας.
από Jean Valjean
Τετ 11 Φεβ 2026, 01:25
Jump to forum
Jump to topic

........
....

καθώς δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον συνοπαδό να χαίρεται, να ανατριχιάζει, να λυπάται ή να μην μπορεί να κοιμηθεί, περισσότερο ή λιγότερο από εμένα, μαθαίνωντας να ζω αγαπώντας αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα που γνώρισα από κοντά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το 1991 και με όσα έχουμε δει ...
από leomatos88
Τετ 11 Φεβ 2026, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι λες εσύ... Μου επιτρέπεις να έχω τη δική μου εικόνα για το τι είναι ΠΑΟΚ; Για μένα είναι το να παίζω με Κνολ και Σαλμον και να έχω την ίδια προσμονή όλη την εβδομάδα για να πάρω το διπλό στον γαυρο και την ίδια πίστη και αισιοδοξία, με αυτήν που είχα από την πρώτη μέρα που έγινα ΠΑΟΚ και με ...