Αναζήτηση για περισσότερες από 1694 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τρομερή ανακοίνωση. Στο london school of economics σκάκι δεν είχε το πρόγραμμα σπουδών. Η λάσπη περί τρίτων λογαριασμών, για σακούλες και μαύρα, περί νόμιμων και μη νόμιμων, είναι η ίδια λάσπη ακριβώς που πετιέται ασύστολα εδώ και πέντε μήνες από τους ίδιους και τους ίδιους, ΑΡΔάκια και τρολάκια ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι απορίας άξιον για το τι έχει ακούσει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας (ότι είχε εξαφανιστεί, ότι είχε παρατήσει την ομάδα και άλλα πολλά) και για τον σημερινό υποψήφιο αγοραστή της ΚΑΕ όσοι τον εμπιστεύονται (τώρα πώς γίνεται αυτό;) χωρίς να έχει μιλήσει τα χώνουν σε όλους τους άλλους εκτός ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή παρακολουθώ ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και βολλευ πριν το 1980 και με αφορμή το παραληρημα καποιου paok retro ξερω γω ενταξει να πούμε 5 πραγματάκια:
"Τα παιδάκια στο γήπεδο μας να περιμένουν μετά τη λήξη του αγώνα να βγουν φωτογραφίες με τον Ναν και τον Βεζένκοφ κι εμείς να χειροκροτάμε την ...
"Τα παιδάκια στο γήπεδο μας να περιμένουν μετά τη λήξη του αγώνα να βγουν φωτογραφίες με τον Ναν και τον Βεζένκοφ κι εμείς να χειροκροτάμε την ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή λατρεμενε μου Νίκο Βεζυρτζη δεν βρήκες τον χρόνο να μιλήσεις με τον "φίλο" σου Θανάση Χατζόπουλο για να καταλάβεις που είναι το πρόβλημα επειδή όπως λες δεν έχεις θεσμικό ρόλο, αλλά βρήκες τον χρόνο να κλείσεις 3 παίκτες...ως τι; Εκεί η μη ύπαρξη θεσμικού ρόλου πάει περίπατο;
Και @@μα τον ...
Και @@μα τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέτε όλοι για την πλευρά Μυστακίδη πως ξεκίνησε την διχόνοια αλλά ποιος έβγαλε πρώτος ανακοίνωση με σπόντα , λίγες ώρες μετά την είδηση περί έγκρισης;
Αλήθεια τί εγραφε το γραφειο τύπου ΜετροΤελης, μετά την είδηση περί έγκρισης;
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ
ετσι ξεκίνησε
Ήταν αληθεια ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριε Μυστακίδη. Όλα λάθος. Ξεκινάς πρώτα με την κατασκευή του νέου γηπέδου, στέλνοντας με κούριερ εγγύηση 250-300 μύρια .Μετά, σε συμβούλεψαν; πάς να πάρεις το μπάσκετ. Ανάποδα θα έπρεπε να είχες ξεκινήσει. Τώρα γίνεται ότι γίνεται. Προσωπικά και να πάρεις την ΚΑΕ δεν με πείθεις. Όπως είχε γράψει ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ρε Σερα φαγώθηκες να τον διώξεις :lol: :lol:
εγώ θα έλεγα ότι σε αυτή την εποχή που ζούμε και επιπρόσθετα στον δύσκολο μικρόκοσμο του ΠΑΟΚ ... ο Χατζό δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι απογοητευμένος ...
θα έλεγα το αντίθετο ...
1. Η έμπρακτη ανταπόκριση του κόσμου στις ΑΜΚ ήταν επιπέδου εποχής ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Έχουμε μέχρι τώρα μόνο την μια πλευρά. Από την άλλη δεν έχουνε ακούσει τίποτε.
Ο Χατζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει την αξιοπιστία του. Ο Μυστακίδης όχι ακόμη. Είναι πάντως αλήθεια οτι μεριμές από τις εξαγγελίες του τις πραγματοποίησε αμέσως, πχ ΑΜΚ, Παλατάκι, πολλές μεταγραφές.
Αυτό ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
"""η αχαριστια που δειχνει η ΚΑΕ"""
Ο κύριος Βεζυρτζής ειναι πρόεδρος ή απλώς προεδρεύει???
Οχι γιατί υπήρχε η φήμη, ότι ειναι προσωπικότητα και δεν τα σηκώνει αυτά(όταν, παλαιότερα, παραιτήθηκε από την ΠΑΕ)
«Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται»
@ ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τον ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης το εξωδικο για το cube στάλθηκε 3/2. 4/2 ειχαμε ματς με την Σπορτινγκ, για ποιο λογο εγινε το ματς και για ποιο λογο να γινει οποιοδηποτε ματς αν δεν αφαιρεθεί το cube... βρειτε τα επιτελους τη τρελα μου μεσα, εχουμε σιχαθει αυτη την αηδια
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 02:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε άντε από εδώ, που μπλέξαμε με το cube του Χατζόπουλου…
Ντροπή και ξεφτίλα για ανθρώπους που δηλώνουν ΠΑΟΚ
Ντροπή και ξεφτίλα για ανθρώπους που δηλώνουν ΠΑΟΚ