Αναζήτηση για περισσότερες από 1258 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο Ντίτμαρ Κουμπάουερ, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Βόλφσμπεργκερ, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, χαρακτηρίζοντας τυχερή την πρόκριση του Δικεφάλου.
«Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός. Πιστεύω οτι έπρεπε να περάσουμε εμείς, ωστόσο ναι ο ΠΑΟΚ είχε παραπάνω ποιότητα.
Ωστόσο σε δύο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Νομίζω πως θα προκριθούμε πιο εύκολα από ότι με τους Αυστριακούς.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως θα προκριθούμε πιο εύκολα από ότι με τους Αυστριακούς.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η πρωτη μας φορα που περνάμε απεναντι σε μια αυστριακη ομαδα....
για αυτο που λες και εγω καπου εκει το βλεπω...εχθες...οι γραμμες... υποστήριζαν η μια την άλλη
επίσης η ομαδα δείχνει να κανει ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μπούμε τσάμπιονς λιγκ και κάποιοι θα αναρωτιούνται αν είναι πιο συμφέρον το conference.
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μονος λογος που προτιμω UECL ειναι για την καλυτερη συγκομιδη βαθμων σε σχεση με το Europa. Προφανως θελω ο ΠΑΟΚ να περασει στο UEL αλλα ετσι οπως ειναι η ομαδα τωρα δεν θα περασουμε καλα εκει, απο αποψη βαθμων ΚΑΙ ΜΟΝΟ προτιμω το UECL. Αν η ομαδα ενισχυθει εκει που ποναει τοτε οκ παμε Europa ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
ΠΑΜΕ ΡΙΕΚΑΡΑ!
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο δρόμος της επιστροφής...
Με ένα χαμόγελο από το ένα το αυτί έως το αλλο...

Με ένα χαμόγελο από το ένα το αυτί έως το αλλο...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
«Έπαιξα για τη Γαλλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι το διεθνές ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από απλά άθλημα. Είναι πολιτιστικό. Είναι πολιτικό, είναι μια μορφή ήπιας δύναμης με την οποία η χώρα εκπροσωπείται στη διεθνή σκηνή. Ήρθε η ώρα να αποκλειστεί το Ισραήλ από αυτό το προνόμιο ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Όλα τα λεφτά το ματς με την Γιουνγκ Μπόις.
Νίκη με αυτήν μας φέρνει πολύ στην πρόκριση.
Νόμιζα ότι η Μπραν είναι εύκολη.
Όλα θα είναι μάχη.
Αλλά αργεί αυτό.
Πρώτα Βόλος.
Μεγάλο κρας τεστ νοοτροπίας και διαχείρισης.
Υγ. Doomαρε ελπίζω να είσαι καλά. Χθες θα έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο. Και για ...
Νίκη με αυτήν μας φέρνει πολύ στην πρόκριση.
Νόμιζα ότι η Μπραν είναι εύκολη.
Όλα θα είναι μάχη.
Αλλά αργεί αυτό.
Πρώτα Βόλος.
Μεγάλο κρας τεστ νοοτροπίας και διαχείρισης.
Υγ. Doomαρε ελπίζω να είσαι καλά. Χθες θα έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο. Και για ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν ήθελα να γράψω χθες μετά το ματς, αλλά είχαμε φοβερό κακό ανασταλτικό παιχνίδι από την 4αδα μετά το 35 του 1ου μέρους. Λογικο σε έναν βαθμό γιατί οι Γάλλοι μπροστά ήταν ταχύτατοι, δε τους φτάναμε σε ρυθμό αλλά είχαν και εξαιρετική ατομική ποιότητα στις πάσες τους ακόμα και με κεφάλι.
Αλλά ...
Αλλά ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Doomlord4
Ειλικρινά σε ευχαριστώ που μπήκες και έδωσες στίγμα.
Ειλικρινά σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί πάνω από όλα, βλέπω ότι είσαι καλά.
Εύχομαι του χρόνου να έχουν δημιουργηθεί οι αντικειμενικές προϋποθέσεις να σε διαβάζουμε τακτικά.
Γιατί όχι, μακάρι η ομάδα να σε αναγκάσει να ...
Ειλικρινά σε ευχαριστώ που μπήκες και έδωσες στίγμα.
Ειλικρινά σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί πάνω από όλα, βλέπω ότι είσαι καλά.
Εύχομαι του χρόνου να έχουν δημιουργηθεί οι αντικειμενικές προϋποθέσεις να σε διαβάζουμε τακτικά.
Γιατί όχι, μακάρι η ομάδα να σε αναγκάσει να ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη φάση που δεν μπαίνει η μπάλα στο τελείωμα του Γιακουμάκη να γίνει το 2 5 τη ζημιά του την κάνει η μικρή επαφή που έχει με τη μπάλα ο Γάλλος αμυντικός. Αλλάζει λίγο η πορεία της μπάλας και δεν μπορεί να τη βρει ο Γιακούμ όπως αυτός θέλει. Τελειώνει τη φάση αλλά όχι με τον καλύτερο δυνατό ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κενυ δηλαδή τι σας χαλάει;;
- Παρ 31 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστώ Τέο, γι' αυτό είπα να το ανεβάσω εδώ, λέω όλο και κάτι θα ξέχασα. Αν βρείτε κι άλλα γράψτε τα να τα αλλάξω.
EDIT: Ξαναμπήκα στην Ουέφα και διόρθωσα μερικά ακόμα.
EDIT: Ξαναμπήκα στην Ουέφα και διόρθωσα μερικά ακόμα.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Εσένα τελευταία, σου αρέσουν παίκτες μας (!!!) ενδιαφέρεσαι για Ευρωπαϊκό αγώνα (!!!)... Τι σου συμβαίνει;;;Equalizer έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:38 Στο πνεύμα του γνωστού ενθουσιασμού μου για παίκτες και Ευρώπη, θα παραδεχθω ότι είναι ένα ενδιαφέρον ματσάκι
Αυτα