O ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, χρειάζεται πρωτίστως στοπερ που να ελέγχει την εναέρια κυκλοφορία με άνεση.
Έχουν υπάρξει στιγμές φέτος που ο αντίπαλος έχει στην κυριολεξία παίξει βόλεϊ με το κεφάλι μέσα στην περιοχή μας.
Η απόκτηση Γερεμεγεφ ,θεωρώ οτι θα βοηθήσει και σε αυτόν τον τομέα,ειδικά στα στημένα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1694 εγγραφές
- Παρ 26 Δεκ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 26 Δεκ 2025, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
απιστευτο οτι καποιος που πληρωνεται απ τον Σαββιδη ειδε τον καργα και ειπε καλος ειναι, ας τον παρω.
Δε θα διαφωνήσω...και ο κύριος λόγος είναι πως ο καργας έπαιζε στα Γιάννενα που έπαιζαν σύστημα λεωφορείο....αλλά μη ξεχνάμε και τους περισσότερους συνοπαδους μας που φώναζαν πάρτε τον κάργα ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)
Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Χριστούγεννα έχουμε. Εποχή των δώρων, του Άγιου Βασίλη, των ξωτικών και των Τρολς
- Δευ 29 Δεκ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μας τι μας νοιάζει;;
Μας ζαλίσατε με το Βαζελο!!
Μας ζαλίσατε με το Βαζελο!!
- Δευ 29 Δεκ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι να μιλάμε για βάζελο, να καλέσουμε τον giapas που τους έχει πάρει αγκαζέ φέτος :mrgreen:
Σε κάποια φάση θα πρέπει αυτή η καραμέλα με τα λεφτά και τις επενδύσεις να σταματήσει να υφίσταται αν δεν τεκμηριώνεται. Για παράδειγμα επειδή το σύνηθες πάτημα για τα transfer fees αναπαράγεται πολύ ...
Σε κάποια φάση θα πρέπει αυτή η καραμέλα με τα λεφτά και τις επενδύσεις να σταματήσει να υφίσταται αν δεν τεκμηριώνεται. Για παράδειγμα επειδή το σύνηθες πάτημα για τα transfer fees αναπαράγεται πολύ ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι όχι μόνο περπατάει πάνω στο νερό, Σεραφείμ, ο Ρουμάνος αλλά (υποτίθεται) του σκάβουν τον λάκκο και τον σαμποτάρουν κι όλοι. Από τον κυλικειάρχη της Τούμπας μέχρι τον Ιβάν.
- Δευ 29 Δεκ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το στόπερ που θα έρθει πρέπει να είναι στην ηλικιακή ομάδα 24-28 και να μην έχει πρόβλημα να βγάλει συνεχόμενα ματς σε υψηλή ένταση.
Από εκεί και πέρα δεν ψήνομαι για άλλες κινήσεις, πρέπει να υπάρξουν αποδεσμεύσεις αλλιώς το έργο του Ράζβαν θα είναι πολύ δύσκολο, η διαχείριση είναι αυτή που ...
Από εκεί και πέρα δεν ψήνομαι για άλλες κινήσεις, πρέπει να υπάρξουν αποδεσμεύσεις αλλιώς το έργο του Ράζβαν θα είναι πολύ δύσκολο, η διαχείριση είναι αυτή που ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
έχει ενημερώσει ο Λου για το τί παίχτες ζήτησε; Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Εσύ που το ξέρεις;
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω ότι αποκλείεται ο Λουτσεσκου να δεχτεί πάνω από 3 προσθήκες το χειμώνα στην ομάδα.
- Δευ 29 Δεκ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει ένα "πρόβλημα" την συγκεκριμένη στιγμή.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε 12 εκατομμύρια για τον Ζαφείρη και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία καθώς τα χρήματα αυτά βαραίνουν την ίδια οικονομική χρήση της ΠΑΕ.
Ψεύτης να βγω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να μπορούν να βγουν μεγάλα ποσά από τα ταμεία της ΠΑΕ ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω συνέχεια ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει αμυντικό να κλείσει τον αέρα. Τέτοιους φέραμε αρκετούς κανένας δε βγήκε. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν ποιοτικό αμυντικό που να μην είναι αδύναμος. Τέλος. Δεν είναι ανάγκη να είναι ο Δελλας ψηλά. Ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ ζητάει έναν Κουλιερακη, καλό σε όλους τους ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
- Τρί 30 Δεκ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για να καταλάβω, ο ΠΑΟΚ τελικά χαντακωνει πιτσιρίκια? Γιατί αυτοί που κρατάνε για Μύθου τώρα κράζουμε γιατί θα είναι νο2 ο Μύθου...δεν κάνει τελικά?
Προσωπικά με Γερεμεγιεφ είμαι φουλ ευχαριστημένος για 3ο φορ...σε ματς με καμινάδες και στημένα μανούλα είναι...
Καλή χρονιά να έχουμε!
Προσωπικά με Γερεμεγιεφ είμαι φουλ ευχαριστημένος για 3ο φορ...σε ματς με καμινάδες και στημένα μανούλα είναι...
Καλή χρονιά να έχουμε!
- Τετ 31 Δεκ 2025, 02:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε έπρεπε να παίξει και δεν έπαιζε ο Λύρατζης? Βασικός ήταν πριν τους τραυματισμούς, δυστηχώς δεν επανήλθε ποτέ στα επίπεδα που ήταν το 2022. Τον Σάστρε είχε να ανταγωνιστεί κανείς δεν του έκλεισε τον δρόμο.