Η αναζήτηση βρήκε 88 εγγραφές

Return

από theo-drama
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

theo111 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:25 Θα ανοίξει άραγε την πόρτα συνεργασίας με τον Μυστακίδη για το χτίσιμο του γηπέδου όπως δήλωσε ο ευεργέτης μας ο Ιβάν;

Πολύ ειρωνεία έβγαλες εσύ..
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:39
Jump to forum
Jump to topic

Ο κακος ολιγαρχης,εδωσε εντολη σε κατι εταιριες της φουτσας,να κανουν μελετη για την Νεα Τουμπα.ΓΕΓΟΝΟΣ
Εστω κ μετα απο 3 χρονια,ειδαμε τα πλανα,τα σχεδια κτλ κτλ.ΓΕΓΟΝΟΣ

Απο την αλλη,ο αλλος φραγκατος,χωρις να εχει βγει να μιλησει παρα απειροελαχιστα,θελει να χτισει ταχιστα το γηπεδο,πανω σε τι ...
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κάτι κυκλοφόρησε για μια εγγυητική 250 εκ. ευρώ.
Οταν ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να πέσει κατηγορία για ίσως 250 χιλ. ευρώ, κάνενας μεγιστάνας εκ Λονδίνου δεν εμφανίστηκε να δώσει ούτε ευρώ τσακιστό. Ολα αυτά το όχι μακρινό 2012.
Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε γιατί τον κάλεσε ο Βρύζας και εν ολίγοις του είπε "ή ...
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:56
Jump to forum
Jump to topic

Επαναλαμβανω οπως εγραψα οταν πρωτοεσκασε η ανακοινωση του ΑΣ πριν 2 εβδομαδες

οτι πολλοι πατε και χρησιμοποιειτε επιχειρηματα που χρησιμοποιουν αλλοθρσηκοι για να αμφισβητησουν τον Ιβαν

"γιατι δεν ηρθε πιο νωρις" "γιατι δεν τα βαζει στο μπασκετ" ολα αυτα ακουστηκαν και το 2006 και το 2012 και ...
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης εγώ μπορώ να σας πω λόγω κλάδου ότι ο τελης έχει κάνει κάκιστες κινήσεις στην ναυτιλία και χανει λεφτά κάθε μέρα

Αν θέλετε να το πάμε στο καριολικι να το πάμε , κανένα πρόβλημα

Σεβασμός στον ΠΑΟΚ και στους υπάρχοντες

Σε όσους μπήκαν μπροστά και φάγανε κυνήγι για να έχουμε τα σημερινά ...
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.

Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι καν εγγυητική φίλε καρπουζά.
Η εγγυητική όπως ειπώθηκε και σε άλλο topic βγαίνει υπέρ κάποιου δικαιούχου για συγκεκριμένο σκοπό και με συγκεκριμένους όρους του οποίους αν δεν εκπληρώσεις αυτή καταπίπτει και το ποσό που αναφέρεται σε αυτή δίνεται από την Τράπεζα στο δικαιούχο και στη ...
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγώ να ρωτήσω κάτι ασχετο
Ο κύριος Τελης μιλάει Ελληνικά κ αν ξέρει κάποιος σίγουρα,ποια ειναι η καταγωγή των παππουδων του, από ποιο μέρος ήρθαν,ηταν προσφυγες;

Γιατί Τέλη ακούμε δεξιά κι αριστερά κ Τελης δεν εμφανίζεται, να μας μιλήσει.
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα έγινε κ γραφικός ο προεδρος...
Μάλιστα.
από theo-drama
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που το παίζετε χαζούληδες λες και απευθύνεστε σε άλλους χαζούληδες εμένα προσωπικά μ γυρνάει το αρχιδι.
Είναι δηλαδή το ίδιο να κράξει ο Χ,Ψ Damon τον ιβαν που έχει λογαριασμό στο φόρουμ εδώ και πόσα χρόνια και ξέρουμε πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και είναι το ίδιο να έχω κάνει λογαριασμό πριν ...
από theo-drama
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Ρε το φάντασμα του Μυστακίδη.....
Τι κάνει...

ΥΓ.
Η λίστα φορμπς, τον έχει για 2,6 δις πάντως τον Τέλη, αλλά δε μαμεις...
από theo-drama
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Το τρολ πάει σύννεφο πάντως.
από theo-drama
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
από theo-drama
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Ο τρόπος είναι όλη η ουσία για μένα, το πως πήγε-πάει να πάρει ο Τελης.
Είτε μέσω ΑΣ, είτε αλλιως.....
Είτε είναι για το γήπεδο, είτε είναι για την ΠΑΕ, είτε είναι για λιμάνι.... κλπ.