Δεν υπαρχει 6-8-10 στον Ζαφειρη. Γενικα πλεον το 6-8-10 που εχουμε στο μυαλο μας δεν υπαρχει. Πλεον οι ρολοι των χαφ ειναι πιο συνθετοι.
Ο Ζαφειρης παιζει ισως την πιο δυσκολη και σημαντικη θεση στο σημερινο ποδοσφαιρο. box to box δηλαδη. Κινειται στον χωρο σαν 8 παταει περιοχη σαν 10 επιστρεφει ...
Η αναζήτηση βρήκε 804 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
Οχι δεν εισαι. Και εμενα μου φαινεται καπως. Αν και αντιλαμβανομαι οτι εδω εχει καποια ιδιαιτερα χαρακτηρηστικα. Θεωρω οτι σηκωνεται το ολο θεμα σαν ενα τελευταιο μετρο πιεσης μπας και ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, είναι ελαφρώς off-topic... αλλά όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, έχει χαθεί κάθε ίχνος ρομαντισμού. Έχει χαθεί το πάθος για την ομάδα, το αγνό συναίσθημα, η καλώς εννοούμενη τρέλα. Έχω κάνει ταξίδι να έρθω να δω τον ΠΑΟΚ και κοιμήθηκα στο δρόμο, δεν με χάλασε καθόλου. Με είπανε τρελό. Είμαι ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε πάλι στα βασικά.
Κίνηση εντύπωσιασμου είναι ο Καγκαβα και ο Μπερμπατοφ, ο Μαρσέλο και ο Ρένατο σαντσεζ.
Ένας 22 χρόνος ενεργός παίκτης, με ήδη παραστάσεις σε πρωτάθληματισμο,γιουροπα λιγκ και εθνική Ελλάδος, με χαρακτηριστικά που απλά κουμπώνουν με τους υπόλοιπους στην ομάδα, αυτό είναι ο ...
Κίνηση εντύπωσιασμου είναι ο Καγκαβα και ο Μπερμπατοφ, ο Μαρσέλο και ο Ρένατο σαντσεζ.
Ένας 22 χρόνος ενεργός παίκτης, με ήδη παραστάσεις σε πρωτάθληματισμο,γιουροπα λιγκ και εθνική Ελλάδος, με χαρακτηριστικά που απλά κουμπώνουν με τους υπόλοιπους στην ομάδα, αυτό είναι ο ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταία φορά που πήγα αεροδρόμιο ήταν στον Πάμπλο
Ατάραχος ούτε χαμόγελο δεν έσκασε
Μετά από κάποια χρόνια είπε ότι αγάπησε ξανά το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ
Ένα αεροδρόμιο πουτανα όλα, μια τούμπα όπως ήταν παλιά γιατί τώρα δεν υφίσταται όλα αυτά τον έκαναν να γουστάρει
Ένα 22 παλικαρακι θα τα δει ...
Ατάραχος ούτε χαμόγελο δεν έσκασε
Μετά από κάποια χρόνια είπε ότι αγάπησε ξανά το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ
Ένα αεροδρόμιο πουτανα όλα, μια τούμπα όπως ήταν παλιά γιατί τώρα δεν υφίσταται όλα αυτά τον έκαναν να γουστάρει
Ένα 22 παλικαρακι θα τα δει ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κραλ, Ζιγκο και φορ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE.
Ούτε καν.
Τα κενά είναι τρανταχτά ακόμη και με τις τρεις παραπάνω προσθήκες
Σιγά ρε,τρόμαξα από την ποιότητα του ΠΟΚ ,τα έχω κάνει στα βρακια μου,ας έρθουν 3 παίχτες καλού επιπέδου και θα σου πω εγώ ποιός θα πάρει το ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το SPORT24 καταγράφει το χρονικό των όσων έγιναν από την προ-περασμένη Πέμπτη και αλλάζοντας το χρονικό πλαίσιο της συμφωνίας του Χρήστου Ζαφείρη από… καλοκαιρινή σε πρωτοχρονιάτικη, έφεραν τελικά τον διεθνή Έλληνα μέσο στον ΠΑΟΚ από την αυγή του νέου χρόνου. Η επαφή με τον Λουτσέσκου μετά τη ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως δεν θυμάμαι ποτέ ο κόσμος να έχει δείξει αγάπη και να έχει αγκαλιάσει παίκτες και να μας βγήκε σε κακό.
Από την υποδοχή σε Γκαρσία μέχρι το χειροκρότημα σε Σαμάτα, είτε άμεσα είτε έμμεσα ο σύλλογος καταλήγει να έχει θετικά πράγματα να αποκομίσει.
Από τα παιδάκια που πήγαν σήμερα ντυμένα στα ...
Από την υποδοχή σε Γκαρσία μέχρι το χειροκρότημα σε Σαμάτα, είτε άμεσα είτε έμμεσα ο σύλλογος καταλήγει να έχει θετικά πράγματα να αποκομίσει.
Από τα παιδάκια που πήγαν σήμερα ντυμένα στα ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφειρη μαγκα στα @@ σου η πραγα! ακου συνθημα ρε! κλαμα! 

- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 25 Αύγ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη παιδιά, δεν μπορούσα να αντισταθώ

- Δευ 25 Αύγ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sport24.gr/wp-content/uploads/2025/08/zafeiris02-430x286.jpg
Off-topic αλλα τεραστιο respect στο παλικαρι που εσκασε με μπλουζα "Double 2018".
Ειναι χρεος ολων μας να μην ξεχαστει αυτο ΠΟΤΕ, ειτε σε λυπες μα ειδικα σε χαρες οπως η σημερινη. Να το νιωθουν οι παικτες μας απο το πρωτο ...
Off-topic αλλα τεραστιο respect στο παλικαρι που εσκασε με μπλουζα "Double 2018".
Ειναι χρεος ολων μας να μην ξεχαστει αυτο ΠΟΤΕ, ειτε σε λυπες μα ειδικα σε χαρες οπως η σημερινη. Να το νιωθουν οι παικτες μας απο το πρωτο ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Για χάφ του Bardeli δεν ισχύει, για Σέντερ μπακ άμα κλείσει αυτός που ακούγεται γινόμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε τώρα και εσύ.....
Από την υποδοχή Ζαφείρη τρελάθηκαν τα απανταχού ΠΑΟΚτσακια.
Ε...αν τα ΠΑΟΚτσακια έχουν και λεφτά γλυκαινονται και δεν σταματούν