μπα
Η αναζήτηση βρήκε 804 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ανανέωσε ο μπαλντε. Πολύ καλή εξέλιξη . Το είχα φοβηθεί λίγο μην τον χάσουμε.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
φοράει παντα ...armani...pisakaipoupoula έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:04 Ποιο είναι το δυνατό.σημειο του Ιταλού αν ξέρει κάποιος ?
Καλός στον αέρα? Γρήγορος ? Δυνατός ? Με τον Πολωνό και τον Μίχα κυρίως τα δύο πρώτα χρειαζόμαστε
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι είναι πιο σκληρό απ'το ιταλικο;Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:14 Πολυ λαητ μου φαινεται ο Μπιανκο,θα μπορεσει να αντεπεξελθει στο πολυ σκληρο μας πρωταθλημα με δυαδα στα χαφ;Στα υπολοιπα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση σε ωραια ηλικια.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Με σεβασμό στη γνώμη των υπολοίπων παιδιών.
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεταγραφικό παζάρι είναι κάπως σαν το γενικό εμπόριο. Π.χ το ίδιο πράγμα που βρίσκεις στην λαϊκή της Ξηροκρήνης 0,80(Μόντσα) το βρίσκεις και στο Μοδιάνο(Ίντερ) 4,60.
Με τον Ιβάν που φοράει το ίδιο μπλουζάκι από το δημοτικό και όταν πανηγυρίζει φαίνεται ο αφαλός του, το λογικό είναι να πας στην ...
Με τον Ιβάν που φοράει το ίδιο μπλουζάκι από το δημοτικό και όταν πανηγυρίζει φαίνεται ο αφαλός του, το λογικό είναι να πας στην ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Άργησα σήμερα αλλά done deal με Bianco σούπερ ντιλ άμα μας βγει τον κρατάμε και εύκολα

- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Φανταστικό βίντεο μπράβο!!!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.
Ένας ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιώργης καυλωμενος έφερε Ζαφειρη για να μην ξεχνιόμαστε..
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Γιώργο τον θέλουμε ενεργό και καβλωμένο με την ομάδα για προφανείς λόγους.
Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα να ξερεις οι βαζελοι παιζει και να πανηγυρισουν.pagotatzis έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:57 Κάτι άλλο ,λέτε να κάνουμε το απίστευτο και να αρπάξουμε τον Ντεσερς από Βαζελο που πάει να τον αρπάξει από Κουλα ;;;

- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας πολύ κολλητός του κουμπάρου μου που ξέρει κάποιον που ασχολείται πολύ ενεργά και λεπτομερειακά με το Ιταλικό Πρωτάθλημα, του μετέφερε ότι οι δυο Ιταλοί που πήρε δανεικούς ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κάτι δηλαδή σαν παικτάκια της σειράς .Επίσης του είπε ότι στην Ιταλία γενικά υπάρχει η ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ρωτησα για τους παικτες μας εναν συμμαθητη μου απο το δημοτικο που ο ο γιος του κουνιαδου της πεθερας του εχει παντρευτει Ιταλιδα, αλλα δεν τους ηξερε γιατι δεν ασχολειται με την μπαλα. Αλλα μου ειπε για μπασκετ ρωτα με οτι θες.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα μάγκες έμαθα ποιος είναι, μεγάλη καψούρα έχει ακουστεί και παλαιότερα δε λέω ποιος είναι ακόμα.