Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
Η αναζήτηση βρήκε 804 εγγραφές
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δω ποιος στην ομάδα θα πάρει απόφαση να δοθεί η 3η θέση του φορ σε μεταγραφή ξένου και όχι στον Μύθου.
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντεσπότοφ είναι παίχτης που στη θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει γκολ ή ασίστ ανά 97 λεπτά. 46 σε 4486 λεπτά. Νομίζω πως με πάρα μεγάλη ευκολία λέμε να πουληθεί, ή ότι η απώλεια του δε θα φανεί επειδή θα καλυφθεί από έναν 19χρονο που δεν έχει παίξει λεπτό σε επίσημο αγώνα. Η στελέχωση της θέσης του ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν δλδ "προδωσε" επειδη 16 ΙΟΥΛΙΟΥ το επαναλαμβανω 16 ΙΟΥΛΙΟΥ δεν εχει τελειοποιησει το ροστερ ....ΕΓΙΝΕΕΕΕΕΕΕ
Βαζω στοιχημα αδερφε οτι αν το ειχε κανει εσυ ο ιδιος 20 Αυγουστου θα ελεγες γτ δν παιρνουμε αλλο παιχτη ενω οι υπολοιποι παιρνουν κ γτ δν περιμεναμε να πεσει η τιμη του Χ Ψ γιοβιτς...
Βαζω στοιχημα αδερφε οτι αν το ειχε κανει εσυ ο ιδιος 20 Αυγουστου θα ελεγες γτ δν παιρνουμε αλλο παιχτη ενω οι υπολοιποι παιρνουν κ γτ δν περιμεναμε να πεσει η τιμη του Χ Ψ γιοβιτς...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φάει πάρα μα πάρα πολλά άκυρα από επιθετικούς. Ισχύουν όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί (Λάριν, Σεντίρα και τώρα Μπακαμπού). Η Ν1 επιλογή, που δεν έχει γραφτεί, ήταν ο Λαμπόρντ της Νις. Δυστυχώς ούτε αυτός έρχεται Ελλάδα.
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν ...
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και καιγόμαστε για φορ. Χαφ και στόπερ ακολουθούν, εκτός κι αν προκύψει κάτι που δεν μπορεί να περιμένει.
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς, αν πιστέψουμε τι λένε οι ΑΡΔ, σκέφτονται σοβαρά πλέον ο 3ος φορ να είναι ο Μύθου. Σκέψου τώρα να κάνεις γκολ και ασσιστ στο πρώτο σου παιχνίδι και αυτό να είναι με τον Άγιαξ και να μη σε λογίζουν...Θα παραπήγαινε το πράμα.
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι όπως το γράφει ο Ολλανδός μάλλον για serie b ομάδα βασικός τώρα, με αρκετές συμμετοχές serie a όταν ήταν η ομάδα του άρα κοιτάμε την πρώτη 8 αδα από serie b
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Χίλιες φορές παικταράς 31 Αυγούστου (πχ Μειτε, Βιεϊρίνια) παρά μέτριος στις 15 Ιουλίου.
Ειδικά σε μια ομάδα σαν την φετινή που έχει καλή συνοχή και έχουν ήδη γίνει 3-4 σημαντικές κινήσεις.
Κοινώς, διαφωνώ με όσους γκρινιάζουν για την μη απόκτηση φορ ακόμα.
Από την άλλη θα καταλάβαινα πιο πολύ μια ...
Ειδικά σε μια ομάδα σαν την φετινή που έχει καλή συνοχή και έχουν ήδη γίνει 3-4 σημαντικές κινήσεις.
Κοινώς, διαφωνώ με όσους γκρινιάζουν για την μη απόκτηση φορ ακόμα.
Από την άλλη θα καταλάβαινα πιο πολύ μια ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι θα φυγει φετος ο ιωαννιδης; Ή θα ειναι και του χρονου ο βιτορια; 

- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι ίδιοι που γράφετε να στηριχθεί ο Μύθου, είστε αυτοί που θα τον σταυρώσετε στην πρώτη κακή εμφάνιση, στις πρώτες χαμένες ευκαιρίες και στους πρώτους χαμένους βαθμούς.
Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ στα 100 του χρόνια να πάει με βασική επιλογή έναν δεκαεννιάχρονο επιθετικό. Το άγχος πάνω στο παιδί θα είναι ...
Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ στα 100 του χρόνια να πάει με βασική επιλογή έναν δεκαεννιάχρονο επιθετικό. Το άγχος πάνω στο παιδί θα είναι ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο ο μύθου δείχνει τα στοιχεία που δείχνει , πιστεύω ότι η επιλογή brandon απομακρύνεται.
Δεν νομίζω ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τόσο μεγάλη κουταμάρα πλέον
Απλά ο επιθετικός αν έρθει σήμερα, ακόμα και αν είναι ο τσεντίρα θα προσφέρει περισσότερα από έναν " θεωρητικά" καλύτερο ο οποίος θα ...
Δεν νομίζω ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τόσο μεγάλη κουταμάρα πλέον
Απλά ο επιθετικός αν έρθει σήμερα, ακόμα και αν είναι ο τσεντίρα θα προσφέρει περισσότερα από έναν " θεωρητικά" καλύτερο ο οποίος θα ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν υπήρχε ενα πρόγραμμα που έσβηνε αυτόματα οτι σχόλιο εχει ξαναναφερθει (το γνωστό spam folder στα email μας) πόσες σελίδες λέτε να είχε αυτό το νημα;
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
θυμαστε που ζαχαρωνα ενα MG τον χειμωνα?
πάπαλα το ΜG,κατι αλλο σε σπορ εχει?
μου αρεσει η επιθετικη οδηγηση,ας ειναι και MD
πάπαλα το ΜG,κατι αλλο σε σπορ εχει?
μου αρεσει η επιθετικη οδηγηση,ας ειναι και MD