Να θυμίσω κάπου εδώ ότι το παγκόσμιος μέσος όρος επιτυχημένων μεταγραφών είναι 30-40% ...
Αν σου βγει το 50% των παικτών που θα πάρεις είσαι επιτυχημένος
Πέρσι το ποσοστό του ΠΑΟΚ ήταν 10-20 %
Γιατί πήρε και Παβλενκα, Πέλκα που δε τους λες φυρα
Φυρες ήταν ο Μπακαγιοκο, Κολεϊ, Λόβρεν, Γκόμεζ ...
Η αναζήτηση βρήκε 804 εγγραφές
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Με Μυθου - Χατσιδη - Μπαταουλα θεωρώ ότι είμαστε καλυμμένοι ως εναλλακτικές στην άμυνα και την επίθεση για το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι. Να περάσουμε με το καλό και να δούμε μετά τι ψάρια θα πιάσουμε αργότερα.
Στα χαφ όντως χρειάζεται κάτι ως κάλυψη.
Έτσι θα έκανα εγώ.
Στα χαφ όντως χρειάζεται κάτι ως κάλυψη.
Έτσι θα έκανα εγώ.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αστείο να συγκρίνετε τον Κουαλιατα που δεν το ήξερε άνθρωπος με παιδιά που είναι στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ χρόνια και υπάρχουν εκτιμήσεις για τις ικανότητες τους
Εντάξει παιδιά...δεν είναι τόσο ηλίθιοι στην ΠΑΕ.
Εντάξει παιδιά...δεν είναι τόσο ηλίθιοι στην ΠΑΕ.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά και όποιος πηγαίνει στον οαρης μας κάνει...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Είτε Μπριζ είτε Στεάουα φίλε μου οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι με αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχουνε , μπαλατοι αλλά βαριά κορμιά χωρίς έκρηξη & ταχύτητα (πλην Μαντί) κι απ'ότι φαίνεται δε βάζουμε μυαλό να επενδύσουμε σε κάποιον αθλητικό & ταχυδυναμο μέσο εκτός αν δε θέλουμε να ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα παίξει από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα.Psagmenos4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:37Το λες λόγω φιλικού με αγιαξ λόγω πληροφορίας η απλά τρολαρεις?
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ έχει την ευλογία να είναι η μοναδική ομάδα που έχει τόσους παίκτες που μπορούν να πατήσουν περιοχή. Αντριγια, Ιβανουσετς, Κωνσταντελιας, Πέλκας, Καμαρά, Οζντοεφ και Μπάμπα μπορούν να γεμίζουν απειλητικά την καρδιά της αντίπαλης άμυνας. Ο Ακπομ είναι κατηλληλοτατος στο να τους ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Kyri ειναι αξιοπιστος,ειχε πει πως ο Μειτε θα κλεισει κ εκλεισε,ασχετα που αργησε ενα χρονοUnpsofable78 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:33 Κάνα link από X?
Ποιοι τα γράφουν; Είναι κανένας σχετικά αξιόπιστος τουλάχιστον;

- Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ περισσότερο το βλέπω ότι κάποιοι απλά απαιτούν να πέσουν πολλά λεφτά.
"Τόσα έσοδα και δεν ρίχνουν λεφτά;"
Άρα Τέιλορ και Κενι δεν είναι καλές μεταγραφές. Επειδή δεν έπεσε ένα ταλιρακι για το καθένα
Αν για τον βασικό μπακ της Σελτικ με πάνω από 20 ματς Τσαμπιονς λιγκ, έπεφτε ένα 5αρι μύρια αν ...
"Τόσα έσοδα και δεν ρίχνουν λεφτά;"
Άρα Τέιλορ και Κενι δεν είναι καλές μεταγραφές. Επειδή δεν έπεσε ένα ταλιρακι για το καθένα
Αν για τον βασικό μπακ της Σελτικ με πάνω από 20 ματς Τσαμπιονς λιγκ, έπεφτε ένα 5αρι μύρια αν ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά. Πραγματικά μερικές φορές δίνετε την εντύπωση ότι σας ενδιαφέρουν μόνο τα ποσά, αντε και τα στατιστικά και η χρηματιστηριακη αξία του transfermarkt.
Ναι γιατι δεν γινεται να ειμαστε μονο εμεις οι εξυπνοι στον ποδοσφαιρικο κοσμο.Ειπαμε καλες κινησεις ως τωρα αλλα η μεγαλυτερη αγορα ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι γιατι δεν γινεται να ειμαστε μονο εμεις οι εξυπνοι στον ποδοσφαιρικο κοσμο.Ειπαμε καλες κινησεις ως τωρα αλλα η μεγαλυτερη αγορα σου ειναι το 1εκ του Μειτε.
Οι εξυπνοι ποιοι ειναι δηλαδη; Αυτοι που χρυσοπληρωσαν το μαρσιαλ και το λαμελα ή αυτοι που χρυσοπληρωσαν τον τετε και τον ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπήκα μετά από 12ωρο βάρδια δουλειά να διαβάσω για κάνα παίχτη και βλέπω τρωγόμαστε για τα ChatGPT Kai salarysport και δεν ξέρω τι άλλοι.Ρε έναν παπά ρε θέλω να διαβάσω να ξεχαρμανιάσω από την δουλειά
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 07:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης θα βοηθουσε αν γυρνουσαν στο προπονητικο μαζι με τον Τσουμπα!!!
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι η τελευταία σύσταση που γίνεται!!
Οποίος δεν μπορεί να τηρεί στο ελάχιστο τους κανόνες θα φεύγει και χωρίς εξήγηση.
Δείξτε λίγο σεβασμό σε αυτούς που θα μπούνε ίσα για να δούνε κάποια είδηση ή κάποιο χαβαλετζιδικο ποστ.
100 ποστ για το μισθό του σεντιρα ή δεν ξέρω τι άλλο..
Ήμαρτον ...
Οποίος δεν μπορεί να τηρεί στο ελάχιστο τους κανόνες θα φεύγει και χωρίς εξήγηση.
Δείξτε λίγο σεβασμό σε αυτούς που θα μπούνε ίσα για να δούνε κάποια είδηση ή κάποιο χαβαλετζιδικο ποστ.
100 ποστ για το μισθό του σεντιρα ή δεν ξέρω τι άλλο..
Ήμαρτον ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Να το πούμε το thread μισθολογιο μεταγραφών?
Μόλις 2 - 3 posts πιο πάνω έγραψε ο mod συστάσεις
...ήμαρτον ρε αδέρφια
Μόλις 2 - 3 posts πιο πάνω έγραψε ο mod συστάσεις
...ήμαρτον ρε αδέρφια