Η αναζήτηση βρήκε 611 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:37
tsaousila έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:34 ΑΚΠΟΜ ΑΥΡΙΟ ΤΟ DEAL
Το λες λόγω φιλικού με αγιαξ λόγω πληροφορίας η απλά τρολαρεις?
Θα παίξει από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα.
από marsantos
Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ έχει την ευλογία να είναι η μοναδική ομάδα που έχει τόσους παίκτες που μπορούν να πατήσουν περιοχή. Αντριγια, Ιβανουσετς, Κωνσταντελιας, Πέλκας, Καμαρά, Οζντοεφ και Μπάμπα μπορούν να γεμίζουν απειλητικά την καρδιά της αντίπαλης άμυνας. Ο Ακπομ είναι κατηλληλοτατος στο να τους ...
από Kabamaru11
Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:33 Κάνα link από X?
Ποιοι τα γράφουν; Είναι κανένας σχετικά αξιόπιστος τουλάχιστον;
Ο Kyri ειναι αξιοπιστος,ειχε πει πως ο Μειτε θα κλεισει κ εκλεισε,ασχετα που αργησε ενα χρονο :lol:
από Unpsofable78
Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περισσότερο το βλέπω ότι κάποιοι απλά απαιτούν να πέσουν πολλά λεφτά.
"Τόσα έσοδα και δεν ρίχνουν λεφτά;"

Άρα Τέιλορ και Κενι δεν είναι καλές μεταγραφές. Επειδή δεν έπεσε ένα ταλιρακι για το καθένα

Αν για τον βασικό μπακ της Σελτικ με πάνω από 20 ματς Τσαμπιονς λιγκ, έπεφτε ένα 5αρι μύρια αν ...
από black death
Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά. Πραγματικά μερικές φορές δίνετε την εντύπωση ότι σας ενδιαφέρουν μόνο τα ποσά, αντε και τα στατιστικά και η χρηματιστηριακη αξία του transfermarkt.

Ναι γιατι δεν γινεται να ειμαστε μονο εμεις οι εξυπνοι στον ποδοσφαιρικο κοσμο.Ειπαμε καλες κινησεις ως τωρα αλλα η μεγαλυτερη αγορα ...
από Dimitrisou
Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Ναι γιατι δεν γινεται να ειμαστε μονο εμεις οι εξυπνοι στον ποδοσφαιρικο κοσμο.Ειπαμε καλες κινησεις ως τωρα αλλα η μεγαλυτερη αγορα σου ειναι το 1εκ του Μειτε.

Οι εξυπνοι ποιοι ειναι δηλαδη; Αυτοι που χρυσοπληρωσαν το μαρσιαλ και το λαμελα ή αυτοι που χρυσοπληρωσαν τον τετε και τον ...
από bicii82
Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:55
Jump to forum
Jump to topic

Μπήκα μετά από 12ωρο βάρδια δουλειά να διαβάσω για κάνα παίχτη και βλέπω τρωγόμαστε για τα ChatGPT Kai salarysport και δεν ξέρω τι άλλοι.Ρε έναν παπά ρε θέλω να διαβάσω να ξεχαρμανιάσω από την δουλειά
από Dimitris_L4
Τετ 16 Ιούλ 2025, 07:37
Jump to forum
Jump to topic

Επισης θα βοηθουσε αν γυρνουσαν στο προπονητικο μαζι με τον Τσουμπα!!!
από sourmenetes
Τετ 16 Ιούλ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι η τελευταία σύσταση που γίνεται!!

Οποίος δεν μπορεί να τηρεί στο ελάχιστο τους κανόνες θα φεύγει και χωρίς εξήγηση.

Δείξτε λίγο σεβασμό σε αυτούς που θα μπούνε ίσα για να δούνε κάποια είδηση ή κάποιο χαβαλετζιδικο ποστ.

100 ποστ για το μισθό του σεντιρα ή δεν ξέρω τι άλλο..

Ήμαρτον ...
από χξς'
Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Να το πούμε το thread μισθολογιο μεταγραφών?

Μόλις 2 - 3 posts πιο πάνω έγραψε ο mod συστάσεις
...ήμαρτον ρε αδέρφια
από Dio-4
Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
από nunies4
Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
από nunies4
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Να δω ποιος στην ομάδα θα πάρει απόφαση να δοθεί η 3η θέση του φορ σε μεταγραφή ξένου και όχι στον Μύθου.

Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
από TylerDurden
Τετ 16 Ιούλ 2025, 18:53
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ντεσπότοφ είναι παίχτης που στη θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει γκολ ή ασίστ ανά 97 λεπτά. 46 σε 4486 λεπτά. Νομίζω πως με πάρα μεγάλη ευκολία λέμε να πουληθεί, ή ότι η απώλεια του δε θα φανεί επειδή θα καλυφθεί από έναν 19χρονο που δεν έχει παίξει λεπτό σε επίσημο αγώνα. Η στελέχωση της θέσης του ...
από Dimitris_L4
Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβαν δλδ "προδωσε" επειδη 16 ΙΟΥΛΙΟΥ το επαναλαμβανω 16 ΙΟΥΛΙΟΥ δεν εχει τελειοποιησει το ροστερ ....ΕΓΙΝΕΕΕΕΕΕΕ

Βαζω στοιχημα αδερφε οτι αν το ειχε κανει εσυ ο ιδιος 20 Αυγουστου θα ελεγες γτ δν παιρνουμε αλλο παιχτη ενω οι υπολοιποι παιρνουν κ γτ δν περιμεναμε να πεσει η τιμη του Χ Ψ γιοβιτς...