Θα παίξει από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα.Psagmenos4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:37Το λες λόγω φιλικού με αγιαξ λόγω πληροφορίας η απλά τρολαρεις?
Η αναζήτηση βρήκε 611 εγγραφές
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ έχει την ευλογία να είναι η μοναδική ομάδα που έχει τόσους παίκτες που μπορούν να πατήσουν περιοχή. Αντριγια, Ιβανουσετς, Κωνσταντελιας, Πέλκας, Καμαρά, Οζντοεφ και Μπάμπα μπορούν να γεμίζουν απειλητικά την καρδιά της αντίπαλης άμυνας. Ο Ακπομ είναι κατηλληλοτατος στο να τους ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Kyri ειναι αξιοπιστος,ειχε πει πως ο Μειτε θα κλεισει κ εκλεισε,ασχετα που αργησε ενα χρονοUnpsofable78 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:33 Κάνα link από X?
Ποιοι τα γράφουν; Είναι κανένας σχετικά αξιόπιστος τουλάχιστον;

- Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ περισσότερο το βλέπω ότι κάποιοι απλά απαιτούν να πέσουν πολλά λεφτά.
"Τόσα έσοδα και δεν ρίχνουν λεφτά;"
Άρα Τέιλορ και Κενι δεν είναι καλές μεταγραφές. Επειδή δεν έπεσε ένα ταλιρακι για το καθένα
Αν για τον βασικό μπακ της Σελτικ με πάνω από 20 ματς Τσαμπιονς λιγκ, έπεφτε ένα 5αρι μύρια αν ...
"Τόσα έσοδα και δεν ρίχνουν λεφτά;"
Άρα Τέιλορ και Κενι δεν είναι καλές μεταγραφές. Επειδή δεν έπεσε ένα ταλιρακι για το καθένα
Αν για τον βασικό μπακ της Σελτικ με πάνω από 20 ματς Τσαμπιονς λιγκ, έπεφτε ένα 5αρι μύρια αν ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά. Πραγματικά μερικές φορές δίνετε την εντύπωση ότι σας ενδιαφέρουν μόνο τα ποσά, αντε και τα στατιστικά και η χρηματιστηριακη αξία του transfermarkt.
Ναι γιατι δεν γινεται να ειμαστε μονο εμεις οι εξυπνοι στον ποδοσφαιρικο κοσμο.Ειπαμε καλες κινησεις ως τωρα αλλα η μεγαλυτερη αγορα ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι γιατι δεν γινεται να ειμαστε μονο εμεις οι εξυπνοι στον ποδοσφαιρικο κοσμο.Ειπαμε καλες κινησεις ως τωρα αλλα η μεγαλυτερη αγορα σου ειναι το 1εκ του Μειτε.
Οι εξυπνοι ποιοι ειναι δηλαδη; Αυτοι που χρυσοπληρωσαν το μαρσιαλ και το λαμελα ή αυτοι που χρυσοπληρωσαν τον τετε και τον ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπήκα μετά από 12ωρο βάρδια δουλειά να διαβάσω για κάνα παίχτη και βλέπω τρωγόμαστε για τα ChatGPT Kai salarysport και δεν ξέρω τι άλλοι.Ρε έναν παπά ρε θέλω να διαβάσω να ξεχαρμανιάσω από την δουλειά
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 07:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης θα βοηθουσε αν γυρνουσαν στο προπονητικο μαζι με τον Τσουμπα!!!
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι η τελευταία σύσταση που γίνεται!!
Οποίος δεν μπορεί να τηρεί στο ελάχιστο τους κανόνες θα φεύγει και χωρίς εξήγηση.
Δείξτε λίγο σεβασμό σε αυτούς που θα μπούνε ίσα για να δούνε κάποια είδηση ή κάποιο χαβαλετζιδικο ποστ.
100 ποστ για το μισθό του σεντιρα ή δεν ξέρω τι άλλο..
Ήμαρτον ...
Οποίος δεν μπορεί να τηρεί στο ελάχιστο τους κανόνες θα φεύγει και χωρίς εξήγηση.
Δείξτε λίγο σεβασμό σε αυτούς που θα μπούνε ίσα για να δούνε κάποια είδηση ή κάποιο χαβαλετζιδικο ποστ.
100 ποστ για το μισθό του σεντιρα ή δεν ξέρω τι άλλο..
Ήμαρτον ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Να το πούμε το thread μισθολογιο μεταγραφών?
Μόλις 2 - 3 posts πιο πάνω έγραψε ο mod συστάσεις
...ήμαρτον ρε αδέρφια
Μόλις 2 - 3 posts πιο πάνω έγραψε ο mod συστάσεις
...ήμαρτον ρε αδέρφια
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δω ποιος στην ομάδα θα πάρει απόφαση να δοθεί η 3η θέση του φορ σε μεταγραφή ξένου και όχι στον Μύθου.
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντεσπότοφ είναι παίχτης που στη θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει γκολ ή ασίστ ανά 97 λεπτά. 46 σε 4486 λεπτά. Νομίζω πως με πάρα μεγάλη ευκολία λέμε να πουληθεί, ή ότι η απώλεια του δε θα φανεί επειδή θα καλυφθεί από έναν 19χρονο που δεν έχει παίξει λεπτό σε επίσημο αγώνα. Η στελέχωση της θέσης του ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν δλδ "προδωσε" επειδη 16 ΙΟΥΛΙΟΥ το επαναλαμβανω 16 ΙΟΥΛΙΟΥ δεν εχει τελειοποιησει το ροστερ ....ΕΓΙΝΕΕΕΕΕΕΕ
Βαζω στοιχημα αδερφε οτι αν το ειχε κανει εσυ ο ιδιος 20 Αυγουστου θα ελεγες γτ δν παιρνουμε αλλο παιχτη ενω οι υπολοιποι παιρνουν κ γτ δν περιμεναμε να πεσει η τιμη του Χ Ψ γιοβιτς...
Βαζω στοιχημα αδερφε οτι αν το ειχε κανει εσυ ο ιδιος 20 Αυγουστου θα ελεγες γτ δν παιρνουμε αλλο παιχτη ενω οι υπολοιποι παιρνουν κ γτ δν περιμεναμε να πεσει η τιμη του Χ Ψ γιοβιτς...