Η αναζήτηση βρήκε 608 εγγραφές

Return

από Taseos
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Αγαπητέ equ θεωρώ ότι το κακό με τα νέα account που εμφανίστηκαν με την ίδια θεματολογία και γραφή δεν προσφέρουν κάτι σε κανέναν διάλογο. Είναι απορίας άξιο πως δεν μπήκαν στον κόπο να γράφουν έστω μετά το Χαριλάου που η ομάδα τους πήρε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία της χώρας και θυμήθηκαν ...
από renegade
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:39
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα το να πάει ο ΠΑΟΚ και να δώσει 8-10 εκατομμύρια για έναν παίκτη θα ήταν έγκλημα.
Σήμερα αυτά τα χρήματα είναι τίποτα και πολύ εύκολα μπορεί να την πατήσεις.
Επιπλέον ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Όσες ομάδες είναι διατεθειμένες να δαπανήσουν τέτοια ποσά έχουν πολύ πιο ανεπτυγμένο τμήμα ...
από Unpsofable78
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Καταρχήν μιλάτε χωρίς να έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.12 Ιούλη έχουμε.

Έχει επικοινωνηθει ότι Αντρέ, Τσικνας και κυρίως Ραζβαν έχουν πλέον λόγο στις μεταγραφές.

Ρωτάω λοιπόν, μέχρι τώρα είναι η πιο στοχευμενη μεταγραφική περίοδος σε σχέση με άλλες χρονιές;

Παρέμειναν με βάση την επιθυμία ...
από theo-drama
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
από icue
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Πρεπει να εχει φωλια καπου.
από sourmenetes
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
από tolis14
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίζω να πιστεύω ότι η ιστορία με τον Μυστακίδη ήταν δάκτυλος του Paokmania. Σαν τα μανιτάρια έχουν ξεφυτρώσει τα νέα μέλη από τότε. Και όλα φυντάνια ένα κι ένα :mrgreen:
από prist64
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

ποσα εχουμε να παιρνουμε απο τη Ναντ για τον Αουγκουστο?

1.απο παντου λεφτα ερχονται και δεν μπορειτε να κλεισετε ενα φορ
τουλαχιστον αυτος που θα ερθει,να εχει παει φανταρος

2.στα Λαδαδικα ακουσα καποιοι κανουν εξτρα παραγγελιες στα ουισκυ

3.καποιος κινησε για ταξιδι μακρυνο και μετανοιωσε
λες ...
από nunies4
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Dimpatra έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:07 Στο Χ όλοι οι ξένοι λένε για Ακπομ και για τον Αιγύπτιο.
Προσωπικά όποιον από τους δύο πάρουμε θα είμαι ικανοποιημένος.
Έχω ένα feeling ότι ο Τσούμπα με αυτους τους μεσοεπιθετικούς από πίσω του θα οργιάσει.
από gk.box16
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν μίλησα με τους φίλους μου από Νάπολη (ήμουν 6 χρόνια την δεκαετία του 90 για δουλειά εκεί) και μου είπαν για τον Σεντιρα ότι είναι καλός παίκτης για τριτοτερτος.
Ίσως στο Σαλέρνο και στο Μπάρι να ήταν βασικός.
Προσέξτε όμως ότι αυτοί έχουν είχαν για βασικό Λουκακου και Οσιμεν που κοστίζουν ...
από boogeyman77
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Ακούστηκε ξανά ο Μητογλου της χάρτινης;

Μακριά! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθει τέτοιος παίκτης στην ομάδα. Στόπερ εποχής '90 άτεχνος,στα όρια της κάρτας και χωρίς κάποιο σημαντικό προτέρημα πλην της εθνικότητας.
Δεν βλέπω τι έχουν να ζηλέψουν από αυτόν οι Μπαταουλας & Κώττας που ήδη έχουμε ...
από blackzi
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Έχεις Μιχαηλίδη, Μπαταούλα και Κωττά. Τι να τον κάνεις τον Μήτογλου; Μια σεντερμπακάρα θέλεις.
από Nikodiai
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Χιλιες φορες να δω τον Μπαταουλα να κανει 50 λαθη παρα Μητογλου
από ΠΟΡΚΥ-5
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Θα σας επαναφέρω στην τάξη! Είπαμε, στην ευρωπαϊκή λίστα μπορούμε να δηλώσουμε μέχρι 17 ξένους! Άρα, γιατί ζητάτε τον Τσάλοφ και δύο ακόμη ξένους φορ..? Δεν σας αρέσει να έχουμε μια ξένη ΦΟΡΑΚΛΑ (και μακάρι αυτή να ακούει στο όνομα Τσούμπα Άκπομ, ειδικά τώρα με την τριάδα, για να μην πω εξάδα ...