Πω ρε κλάψα
κάθε χρόνο τα ίδια , οι ίδιοι
μπαίνεις να διαβάσεις κάνα νέο και μαυρίζει η ψυχή σου
ας κάνουν ότι θέλουν , τι κάθεστε και ασχολείστε με τα πάντα , μα με τα πάντα!!
Γιατί να διαβάζουμε Χ4 την όποια μ@λακια διαβάσατε ή ακούσατε και να την περνάτε σαν δεδομένη ,ξανά κ ξανά κ ξανά
πουλάμε ...
Η αναζήτηση βρήκε 607 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 07:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Και τι να λεει; Με 5-6 νικες συνεχόμενες παλι γεματη θα ναι η τουμπα. Οπως και με 5 ηττες πολλα διαρκειας θα μεινουν στα συρταρια.
Κανετε χαρη δηλαδη σε κανέναν που παιρνετε διαρκείας;
Μην πάρετε θα πάρουμε οι υπόλοιποι μην έρθετε όπως στο μάγκικο πάρα μόνο στα ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ, ειμασταν εμείς στα ματς ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Και παρεμπιπτόντως, κανένα γεγονός δεν με έχει διαψεύσει εμένα προσωπικά. Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με το πως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Πέρυσι πρωτάθλημα πήρα. Πριν 6 χρόνια πάλι. Πήρα και μερικά κύπελλα. Έχω τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, δεν έχω χρέη και δεν είμαι στο άρμα κανενός ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχει θεμα ρευστοτητας κλπ ρε παιδια ..ηρεμηστε ..ηρεμα αν ειναι δυνατον ..θα ερθουν οι πρωτες επιλογες ..ειναι δυσκολες περιπτωσεις παρολα αυτα ολαπηγαινουν καλα και θα ερθουν ..λιγο πιστη και καλη θεληση ..
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.forzaonline.gr/news/loutseskou-poious-paiktes-tis-ethnikis-roumanias-tha-epairna-ston-paok/
βασικα πραγματα
Αρα μας λες οτι ζητησε και Σταντσιου και Ντραγκουσιν. Κοιτα να δεις
Εντωμεταξυ εκπλήσσομαι ότι δεν κατανοούμε ότι είναι απάντηση ευγένειας σε Ρουμάνο δημοσιογράφο που τον ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως ακριβώς εμείς και ο ρουλης κοιτάμε την ίδια βιτρίνα; με 25εκ. χρηματηστηριακη αξία αυτοί και 90+εκ. εμείς;
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικα ο τσεντιρα δεν με χαλαει. Αν τον σκεφτείς σαν ενα μπραντον με υψος και δυναμη. Τα στατιστικα του παραπλανουν λιγο καθως σε μια χρονιά σε πρωταθλημα μαλλον ανωτερο του ελληνικού (serie b) ήταν πολύ καλος αλλα και στη serie a οταν εφυγε απ τη ναπολι επαιξε φουλ βασικος κι ας μην εβαλε πολλα ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε αριστερό εξτρέμ μετά την ανανέωση του Τάισον αφού..
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε. Το sdna δεν μιλάει ακόμη για συμφωνία αλλά για συζητήσεις.Η Μπουντου συνήθως όταν υπάρχει συμφωνία το βγάζει πρώτη. Εύχομαι να μην έχουμε αναγούλες.
Ενα δεύτερο, οι δηλώσεις του μάνατζερ του Ιβανουσετς:
Σύμφωνα με τον Ναλετίλιτς, η αλλαγή στη φιλοσοφία και το ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εβρίτη πες κανα νέο ρε.
Οι έως τώρα κινήσεις μιλούν από μόνες τους για τη διάθεση που υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ καταφέρνει μέχρι τώρα να πάρει τις πρώτες του επιλογές στις θέσεις που επιθυμεί ενίσχυση και είναι το πιο σημαντικό.
Στόχος είναι να γίνει και κάτι ακόμη μέχρι να φύγει η ομάδα για Ολλανδία ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι κάποιοι βάλθηκαν να τον πουλήσουν και δεν εννοώ την ομάδα.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ρε παιδιά αν με το καλό έρθει ο Ιβανουσετς θα έχουμε πίσω από τον φορ, δεξιά Ζιφκο και Ντεσποντοφ, στο δέκα Ντελια και Πελκα, αριστερά Ιβανουσετς και Ταισον;
Πραγματικά τρομερή ποιότητα και πληρότητα.
Το σκέφτομαι το ξανά σκέφτομαι και πραγματικά δεν μπορώ να το χωνέψω
Μακάρι να μην φύγει ...
Πραγματικά τρομερή ποιότητα και πληρότητα.
Το σκέφτομαι το ξανά σκέφτομαι και πραγματικά δεν μπορώ να το χωνέψω
Μακάρι να μην φύγει ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ρε οτι επί τοσο καιρό ΟΛΟ το κράξιμο γίνεται επειδή θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ όλα όσα γράφονται, από όπου κι αν γράφονται; Και ο οποιοσδήποτε ΨΕΛΛΙΣΕΙ οτι ίσως και να μην ισχύουν, απευθείας είναι οριακά σιτιζόμενος για να υπερασπίζεται τη σάπια ΠΑΕ;
Είναι
Ε πάρτε το και καλή ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έχουμε συνηθίσει χρόνια, ειδικά σε Λουτσέσκου, Ιβάν ακόμα κ σε Ντέλια τοπικ. Μετά εξαφανιζολ