Αναζήτηση για περισσότερες από 1312 εγγραφές

Return

από Sera4
Τρί 27 Ιαν 2026, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd

Κύριοι, ειναι μια πολύ δύσκολη μέρα, ας αφήσουμε τις πραγματογνωμοσυνες και τις θεωρίες μας απέξω και ας επικεντρωθουμε στο πένθος μας.

7 συνοπαδοι μας, 7 αγγελούδια φύγανε.

Προσωπικά αισθάνομαι πολύ άδειος για να ασχοληθώ με οτιδήποτε αλλο.
από Blackgr4
Τρί 27 Ιαν 2026, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο επόμενος που θα γράψει ή θα αναπαράγει ΜΑΛΑΚΊΑ θα φύγει δια παντός από εδώ μέσα ακόμα και αν αυτή είναι η τελευταία κίνηση που θα κάνω ως ένας εκ των διαχειριστών.
Σεβαστείτε τις στιγμές και σκεφτείτε καλά πριν γράψετε. Μόνο αυτό.
από sn0ufel4
Τρί 27 Ιαν 2026, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Το τοπικ κλειδώνει

Νέο τοπικ θα ανοίξει μετά τον αγώνα με τους Γάλλους.

Παρακαλώ όσοι θέλετε ότι θέλετε να γράψετε στα αντίστοιχα τοπικ

Σεβαστείτε τις στιγμές
από GEOL
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Ένα γελοίο ανθρωπάκι μας σφύριξε σήμερα. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ε ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ! Εμάς ρε γελοίε μας χτύπησε ο θάνατος, μαζί σου θα ασχολούμαστε σκουπίδι?
από sn0ufel4
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο και συγχαρητήρια στην ομάδα. Δε ζητούσαμε τίποτα παραπάνω

Ο ΠΑΟΚ δε φοβάται κανένα

Δεν έχω λόγια για τα απαράδεκτα παικτακια της λυον. Απαράδεκτοι χαρακτήρες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
από Jean Valjean
Παρ 30 Ιαν 2026, 02:29
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών.
Πολύ ειδικών.
Δεν βλέπω υστερήσαντες.
Σ'αυτές τις εξαιρετικά ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο αγώνας όλοι οι παικτες μας ήταν απόψε διακριθέντες.

Η ομάδα που έχουμε είναι πολύ καλή. Αν δεν είχαμε αυτόν τον δύσκολο όμιλο (υποτίθεται κλήρωση) θα ...
από eorptol1
Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

κριμα.τραγικη διαχειρηση.αφηνουμε το ευρωπαικο για την λαρισα ρε κοουτς?ακατανοητα πραγματα.πεστε να με φατε αυτη ειναι η αληθεια απο πλευρας λουτσε.εκεινος ο μπιανκο τι σκατα σου εχει κανει που πρεπει να υπομενουμε την αμπαλοσυνη του καμαρα σε καθε φαση?τα περι μπιλντ απ με ισπανικη ομαδα και ...
από Psaras
Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μόνο περηφάνια για την ΟΜΑΔΑ που έφτιαξε ο Ραζβάν και ο Ιβάν. Συνεχίζουμε παρά την ήττα.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ φέτος με γεμίζει απίστευτα.
από leomatos88
Παρ 29 Αύγ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, ποιοι προπονητές πήραν πρωτάθλημα; Ο εξής ένας: ο Λουτσέσκου, και μάλιστα 3. Ποιοι προπονητές πήραν κύπελλο; Ο Μπάγιεβιτς, ο Αναστασιάδης, ο Ίβιτς, ο Λουτσέσκου (x2) και ο Γκαρσία. Ποιοι έστω πήγανε σε τελικό κυπέλλου; Ο Γεωργιάδης κι ο Λουτσέσκου. Ποιοι έκαναν ...
από Maurice_Escargot
Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άντε ας πω κι εγώ το κομμάτι μου. Γιατρός μου είναι ένας απο τους ιατρούς της ομάδας. Χθες μου είπε υπεύθυνα ότι ΔΕΝ ισχύει τίποτα από αυτά που λέγονται.

Ήθελα να το καταθέσω.
από Cylon-4
Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Σιγα μην ξερει ο γιατρος....
Τοσοι ειδικοι εδω μεσα ξερουν καλυτερα.
από marsantos
Παρ 03 Οκτ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει σήμερα γίνεται για να μην χαθεί και η επόμενη σεζόν και όχι για να σωθεί η σχεδόν καμμένη φετινή.
Βέβαια με έναν οργανισμό όπου ο διοικητικός επικεφαλής, δηλαδή ο CEO της ψάχνει κανένα λαικ στο ινστα μετά από φλόκο της ομάδας, καλύτερα να κατέβουμε σε κανένα τηλεοπτικό ...
από Blackgr4
Παρ 03 Οκτ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ρε σεις, σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν να κριθεί το αν μείνει ή όχι ο προπονητής από το αποτέλεσμα της Κυριακής;
Θα μου πεις ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είσαι, φυσικά και αν κερδίσει την Κυριακή μπορεί να τον κρατήσεις και αν χάσει να τον διώξεις.
Έχουμε πάρει διαζύγιο με την ποδοσφαιρική λογική. Άγνωστη ...
από marsantos
Τρί 11 Νοέμ 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τους βαζέλες. Πως καταφέρνουν και μας πιάνουν κότσους διαχρονικά; Πως μας κοιμίζουν κάθε φορά; Με οσφπ και με άεκ ο οργανισμός έτοιμος.
Με αυτούς χτυπήματα στην πλάτη, ντεμέκ πολιτισμός, νομίζουμε πως θα παίξουμε έναν απλό αγώνα και πάντα πέφτουμε στη φάκα τους.
Νομίζαμε πως θα κάνουμε παρέλαση ...
από nkoss
Σάβ 10 Ιαν 2026, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Καλή ήταν η ομάδα και πριν, αλλά τώρα, που τα Ζ έγιναν 2, είναι TOP.
Ζ Ζ TOP!