Η αναζήτηση βρήκε 19 εγγραφές
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Το 90% έχουμε fb, προσωπικά είδα σχόλια τεσσάρων φίλων μου κάτω από το συγκεκριμένο "άρθρο" ηλικίας 50-60 που υπερθεματίζαν την στάση της ΠΑΕ και όλοι έχουν διάρκειας χρόνια.
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Καιρός ήταν, επί της ευκαιρίας επειδή θέλω την ψυχική μου ηρεμία με όσους (όπως ο παραπάνω) θεωρώ ότι είναι βαλτοί τους έχω στην λίστα εχθρών για να μην βλέπω τα ποστ που κάνουν και με εκνευρίζουν.
Αν γίνεται να μην βλέπω ούτε όταν τα κάνουν παράθεση οι υπόλοιποι.
Στα υπόψιν διαφωνώ με πολλούς όπως ...
Αν γίνεται να μην βλέπω ούτε όταν τα κάνουν παράθεση οι υπόλοιποι.
Στα υπόψιν διαφωνώ με πολλούς όπως ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Και από κάτω σχόλια Ιταλών:
-Βρήκαμε χρήματα στο πάτωμα
-Δύο εκατομμύρια παραπάνω από όσο αξίζει
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τόσο καιρό ήμουν ψύχραιμος, υπέρμαχος του Σαββίδη αναλογιζόμενος που ήμασταν και που φτάσαμε με αυτόν.
Αυτή την στιγμή είμαι απογοητευμένος - εκνευρισμένος μαζί του.
Με αυτή του την κίνηση την δεδομένη στιγμή είναι σαν να προκαλεί την επόμενη μέρα να έρθει με την απάντηση του Μυστακίδη.
Μόνο που ...
Αυτή την στιγμή είμαι απογοητευμένος - εκνευρισμένος μαζί του.
Με αυτή του την κίνηση την δεδομένη στιγμή είναι σαν να προκαλεί την επόμενη μέρα να έρθει με την απάντηση του Μυστακίδη.
Μόνο που ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Niknikos γράφει, axaristos4 βάζει like. Κοινό σημείο, εγγραφή και οι δύο 24/7/2025. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Και βέβαια εμείς οι 'άλλοι' είμαστε παρεάκι, οι όμοιοι που τελείωσαν τα ψωμιά μας. Να δούμε πόσα troll θα μαζευτούν ακόμη
Μέχρι χθες μαζί σου και με τους aiva19, eorptol κ.α ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφόσον αυτό σημαίνει παραμονή Ντέλια
Ζήτω ο Κεντίρα
Ζήτω ο Κεντίρα
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο αυτό με τον Κεντίρα μου θυμίζει την ρήση:
Δεν υπάρχουν άσχημες γκόμενες, υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν πολύ
Δεν υπάρχουν άσχημες γκόμενες, υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν πολύ
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Προσωπικά μετά το σκηνικό με τον ντελια με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η πλειοδοσία για το καλό του συλλόγου . Να ξεζουμίσουμε και τους δύο μεχρι το τελικής πτώσης και τίποτα άλλο
Οπότε όσοι ρίχνουν νερό στον μύλο της ανασφάλειας του Ιβαν πλέον για εμένα καλό του κάνουν
Χωρίς πίεση η τωρινή ιδιοκτησία ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να παραβλέψω το συναισθηματικό κομμάτι δηλαδή την τεράστια αλλαγή που έφερε ο ερχομός του Ιβάν και από κομπάρσος έγινα πρωταγωνιστής.
Πείτε ότι στο καλύτερο σενάριο ο Μυστακίδης θέλει να πάρει την ΠΑΕ και να φτιάξει γήπεδο με μακροπρόθεσμο σκοπό να συμβάλει στην γιγάντωση περαιτέρω της ...
Πείτε ότι στο καλύτερο σενάριο ο Μυστακίδης θέλει να πάρει την ΠΑΕ και να φτιάξει γήπεδο με μακροπρόθεσμο σκοπό να συμβάλει στην γιγάντωση περαιτέρω της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυστακίδης χωρίς να εκτεθεί προσωπικά σχεδόν καθόλου (μόνο μια ανακοίνωση έβγαλε) έχει καταφέρει να φέρει σε δύσκολη θέση τον Σαββίδη, έτσι ώστε να τον αναγκάσει να εμφανιστεί και τώρα να διαβάζουμε ότι μπορεί να δώσει και συνέντευξη τύπου.
Έχω πολλά παράπονα από τον Ιβάν για την λειτουργία της ...
Έχω πολλά παράπονα από τον Ιβάν για την λειτουργία της ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφει ο άλλος στο Χ κάτω από την ανακοίνωση ανανέωσης της ΠΑΕ:
Στον @VSambrakos να το φέρει κάποιος με τρόπο το χαμπέρι, πάνω από όλα η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής
Στον @VSambrakos να το φέρει κάποιος με τρόπο το χαμπέρι, πάνω από όλα η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον έχω μπλοκάρει εδώ και μέρες.dragon έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:34 Το πιο φασιστο τρολ κ δήθεν ΠΑΟΚτσηδικο προφίλ στο tweeter
compteur caractères
- Παρ 01 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε George εγώ δεν είμαι σίγουρος για την ΓΣ, οι περισσότεροι είναι φίλοι των μελών του ΔΣ.
Έχουν υποχρέωση σε αυτούς από απλά πράγματα πχ δωρεάν προσκλήσεις , αεροπορικά εισιτήρια κ.α.
Οπότε κρατάω μικρό καλάθι
Έχουν υποχρέωση σε αυτούς από απλά πράγματα πχ δωρεάν προσκλήσεις , αεροπορικά εισιτήρια κ.α.
Οπότε κρατάω μικρό καλάθι
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, στο Μεξικό έχουν γίνει κ@λ@ς με το που βγήκε το συμβόλαιο του, είναι πολύ πιθανό να γράφουν ότι θα το πληρώσουμε ολόκληρο για να μην υπάρχουν αντιδράσεις.
Για Γιοβιτς στο αεχτσηδικο σάιτ πέφτει χειρότερη γκρίνια από ότι σε μας για Κεντίρα
Σε εμας δηλ δεν θα γινουν κ@λ@ς που θα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χωνεύεται έτσι εύκολα ότι καταλήγει ο Γιοβιτς στους χάρτινους.
Δηλαδη εσυ τωρα βλεπεις το ροστερ της κουλας και το δικο μας και κρινεις ότι πρέπει να κανει μαγικα ο προπονητης για να τους περασουμε;
Και τι ακριβώς δεν χωνευεται; Αφου δεν ηταν ποτε στοχος μας
Φίλε μου να σε ...