Αναζήτηση για περισσότερες από 1077 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μην χαρούμε λίγο...Ο Ιταλός δεν με ψήνει αλλά με έψηνε αρκετά ο Πουέρτα,λογικό να έρθει ο πρώτος και να φάμε άκυρο από τον δεύτερο...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ γιατί πιστεύω ότι θα πάρουμε κι άλλο σέντερ μπακ?
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρίμα για τον Πουέρτας, ακουγόταν πολύ καλό συνολικά το ντίλ.
Βέβαια, ο παίκτης και πέρσι μας απέρριψε, δεν είχα πολλές ελπίδες για φέτος. Τουλάχιστον να πέφτουν τα άκυρα γρήγορα, να πηγαίνουμε στους επόμενους.
Βέβαια, ο παίκτης και πέρσι μας απέρριψε, δεν είχα πολλές ελπίδες για φέτος. Τουλάχιστον να πέφτουν τα άκυρα γρήγορα, να πηγαίνουμε στους επόμενους.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Του Πουέρτας δεν έχει χαλάσει.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο Τζόλης πολυ ποιοτικος. 25 εκ στο τρανσφερμαρκτ
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά ο Τοσκιτσης θα μπορούσε να γράψει ότι απέρριψε την πρώτη πρόταση και υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό. Αυτός το έγραψε λες και χάλασε οριστικά. Εγώ το χω ξαναπεί. Αν δεν δω από Μπουντου sdna, 24 και Βασιλόπουλο ότι χάλασε ή έκλεισε δεν πιστεύω τίποτα.
Αν και κάτι μου λέει ότι θα το ...
Αν και κάτι μου λέει ότι θα το ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω κατα ποσο θα πιασουν οι νεοι παικτες φετος,αλλα ολες οι κινησεις που γινονται δειχνουν μεγαλυτερη σοβαροτητα απο αλλες χρονιες.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Παικταρα ο ΤΖΙΜΑΣ αλλα καπου ελεος 2 γκολ μετα το 0-3 μετα το 78 για το λιγκ -απ απέναντι σε ομαδα ουσιαστικα Δ' Εθνικης.
Ακυρο κ σορρυ για οφτοπικ αλλα Δ εθνικη η οξφορντ γιουναιτεντ;championship παιζει..
Ασε την Οξφορντ..εχουμε κανενα νεο ???
Τζιμη οτι σου ειπα την παρασκευη η ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν το ξερει.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο γαυρος δηλαδή θα έχει τριαδα Ελ Κάμπι, Ταρεμι, Γιαρεμτσουκ και εμεις σκαλωνουμε στο αν βρίσκει ομαδα ο Τσαλοφ; Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι αν δεν κάτσει του Πουέρτα,θα πάμε για Λοκονγκα και πως τελικά θα κινηθούμε για φορ.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε ένα κλικ ξανά σ' αυτούς που πλασάρουν πάλι τη φυγή Κωνσταντέλια λίγες ώρες πριν από κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμπέλ Ρουίθ
Ντάβιντ Στρέλετς
Για αυτούς ναι αξίζει να τρέξεις.
Ντάβιντ Στρέλετς
Για αυτούς ναι αξίζει να τρέξεις.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτόν τον Γιάνκοβιτς της Ριέκα μπορούμε να τον πάρουμε???
Δεν ειρωνεύομαι καθόλου νομίζω έχει τρομερή ποιότητα αλλά οι συμπαίκτες του τον καταδικάζουν
Δεν ειρωνεύομαι καθόλου νομίζω έχει τρομερή ποιότητα αλλά οι συμπαίκτες του τον καταδικάζουν
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όση αγάπη και εκτίμηση έχω σε πολλά παιδιά εδώ μέσα, κάποιες φορές και στην παπαρολογια πρέπει να μπαίνει όριο.
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα πλέον το εδωσε λιγο πολυ στεγνα αυτο που άκουσε. Δεν ήθελε και πολλη φαντασια.R.A.T.M. έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:53 Υπαρχει κάποιος λόγος τώρα που παίζει ένα μέλος με τόσα άτομα ενεργά αυτή τη στιγμή?