Αναζήτηση για περισσότερες από 1077 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Κόψε ρε την ειρωνεία
- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίδες ήμαρτον..
Θα τσακωθούμε για ένα οφτοπικ;;;
Αράξτε λίγο.
Θα τσακωθούμε για ένα οφτοπικ;;;
Αράξτε λίγο.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες κάτι λίγο άκυρο όσοι μπαίνετε στο 24 από desktop για να διαβάζετε μεταγραφικά κτλπ προσέχετε γιατί έχει φάει χακ το σάιτ.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
μπας κ εισαι ο κολκας?blackzone44 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:29 Μάγκες κάτι λίγο άκυρο όσοι μπαίνετε στο 24 από desktop για να διαβάζετε μεταγραφικά κτλπ προσέχετε γιατί έχει φάει χακ το σάιτ.

- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μας έχετε κάψει τελείως. Τι έδωσε δηλαδή; Δεν έχουν μείνει εγκεφαλικά κύτταρα πλέον ρε παιδιά. Βοηθήστε λίγο την τρέλα μου μέσα
- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να θέλω να τον ερμηνεύσω εικάζω ότι θέλει να πει ότι μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που γράφει το 24 για τον Ιταλό
- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι ναι... γι αυτό κάποια στιγμή για το θέμα Ζαφείρη ο prist είπε "Το νου σας, ο χοντρός ξέρει"dragon έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:34μπας κ εισαι ο κολκας?blackzone44 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:29 Μάγκες κάτι λίγο άκυρο όσοι μπαίνετε στο 24 από desktop για να διαβάζετε μεταγραφικά κτλπ προσέχετε γιατί έχει φάει χακ το σάιτ.![]()

- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ωραία ανάλυση από τον Ουλτρας για τον Βολιακκο:
Η στατιστική ανάλυση για τον Αλεσάντρο Βολιάκκο δείχνει έναν κεντρικό αμυντικό που ταιριάζει σε ομάδες με αργό και ελεγχόμενο build-up. Κρατά την τακτική πειθαρχία, διευκολύνει την κυκλοφορία της μπάλας και αποφεύγει το ρίσκο, χωρίς να ...
Η στατιστική ανάλυση για τον Αλεσάντρο Βολιάκκο δείχνει έναν κεντρικό αμυντικό που ταιριάζει σε ομάδες με αργό και ελεγχόμενο build-up. Κρατά την τακτική πειθαρχία, διευκολύνει την κυκλοφορία της μπάλας και αποφεύγει το ρίσκο, χωρίς να ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα αυτος ο μπουζας τον εχω ικανο μεχρι και να βγαζει στον τακο τα ονοματα που προσπαθουμε να κλεισουμε επιτηδες σιχαμερα μηπως και χαλασουν για να κανει ζημια επικοινωνιακη στον Ιβαν.
Τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια; Ναι. Απιθανο; Δε θα το ελεγα. Εχουν αποδειξει οι συγκεκριμενοι οτι ειναι σε ...
Τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια; Ναι. Απιθανο; Δε θα το ελεγα. Εχουν αποδειξει οι συγκεκριμενοι οτι ειναι σε ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιπλέον ο Κουλιανός όταν αναφέρθηκε στη μεταγραφή Ολυμπιακού στην άμυνα είπε «καλό αυτό για ένα σενάριο που έχω στο μυαλό μου» εννοώντας πιθανότατα για Μαυροπάνο
- Τετ 27 Αύγ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρασκευη με τριτη θα γινει μδμν
υπομονη
υπομονη
- Τετ 27 Αύγ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
η αληθεια ειναι οτι δεν λυνετε με λεφτα λυνετε με περισσοτερα λεφταomerta76 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:35Ας τις ξεκολλήσουν τότεYagosDrakos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22 Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
Στο "πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο" σταμάτησα να διαβάζω.
Ουρμπανσκι δεν είναι ι εκλεκτός τελικά ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμε... ατακτουλη θα τον χαρακτηριζα..Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:51Το αντιθετο εγινε ...ο Ταισον μας βγηκε γοης...κ το σταματαω εδω...embuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:17ΩΩωωωω... Κακο. Ελληνικης προελευσεις οι bucks? Μην φταιμε κιολας