Αναζήτηση για περισσότερες από 2123 εγγραφές

Return

από navigator11
Κυρ 07 Ιουν 2026, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Με τυχόν επιστροφή Πάμπλο στον πάγκο, που ευτυχώς δεν υπάρχει ούτε μια στο τρισεκατομμύριο να γίνει, προβλέπω και οι 3 τους να συνεχίσουν να είναι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ το αργότερο μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα.
από Maklaz
Κυρ 07 Ιουν 2026, 02:03
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως αυτήν την φορά , τα στεγανά της ΠΑΕ μια χαρά κράτησαν και κρατάνε από ότι φαίνεται.
από Maxpaok
Κυρ 07 Ιουν 2026, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Δύο πρώην συμπαίκτες.
Δύο σταρ, ορόσημα του συλλόγου.
Και οι δύο γνωστοί κι αγαπημένοι της οικογένειας.
Και οι δύο αγαπημένοι του λουτσε.
Εξαιρετική επιλογή για αυτή την μεταβατική χρονιά.

Πεπεισμένος ότι ο λουτσε θα συνεχίσει στην ομάδα μας όχι μόνο τούτη την χρονιά αλλά και τις επόμενες από μία ...
από giaxxo
Κυρ 07 Ιουν 2026, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Δώσε παίκτες στον Ραζβάν να στο πάρει αήττητο...Το έχει ξανακάνει με ολο το ΠΟΚ απέναντι μας.
Επίσης δε ταιριάζει στην ιδια κουβέντα για προπονητη στον ΠΑΟΚ να βάζουμε τον Λουτσεσκου με τους Γκαρσία-Φερειρα.Να θυμισω τις δηλωσεις του Παμπλο στην Τουμπα οτι τον κλέψαμε ? Η οτι ο Αμπέλ επαυσε τον ...
από alejio4
Κυρ 07 Ιουν 2026, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Δε ξέρω αν είναι οφ, αλλά με το Σάντσεζ τι παίζει; Τον αγοράσαμε για να φύγει σε έξι μήνες; Και πρώτη ενδιαφερόμενη η Κρουζ Αζουλ από όπου τον αγοράσαμε; Με Γιακουμ τι γίνεται;
από embuji
Κυρ 07 Ιουν 2026, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Από Αγγλία μεριά ήλθαν πληροφορίες ότι η Κόβεντρι ενδιαφέρεται για τον Γιαννούλη και δίνει 5,5 εκατομμύρια ευρώ! Όχι καλό αυτό.
Ο μαυρούκος ο Αλί της Σουηδίας πολύ μου γυαλίζει στο μάτι, έχει τούρμπο μηχανή, είναι σε καλή ηλικία και ας μη γυρίζει στην άμυνα. Θα το μάθει και αυτό.

Ο ...
από embuji
Δευ 08 Ιουν 2026, 07:19
Jump to forum
Jump to topic

Για αριστερά τι γνώμη έχετε για τον αλέξανδρο Κυζιρίδη; Ένα βίντεο μόνο έχω δει και βλέπω καλό σουτ. 25 ετών, Έλληνας, τώρα πόσο κοστολογείται μετά από τέτοια σεζόν δεν ξέρω. Αρκούν 4εκ αγοράς;

Δε μου γεμιζει το ματι... Σκεψου οτι μιλαμε για 3αδα ζιβκοβιτσ-Ντελιας-Μεταγραφη. Δεν ξερω αν ειναι ...
από makispaspartou
Δευ 08 Ιουν 2026, 08:24
Jump to forum
Jump to topic

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό..
Μιας και ακούγονται και πολλά για επαναπατρισμό Σάντσεζ κλείνεις Γιαννούλη και Τσάπρα, φέρνεις και ένα στόπερ π.χ. Εράκοβιτς, και μια χαρά γυρνάει το κλίμα..
από george188
Δευ 08 Ιουν 2026, 08:26
Jump to forum
Jump to topic

Θα φανει τι θα γινει με γιαννουλη, ναι αποτυχια θα ναι αν δεν ερθει. Ναι επισης τα 5 μυρια δεν γινεται να τα δωσεις, θα δουμε. Συνεχιζω να πιστευω οτι αν θελει να ερθει θα βρεθει λυση
από Demir
Δευ 08 Ιουν 2026, 08:26
Jump to forum
Jump to topic

Καλά αν σε φάει τον Γιαννουλη ο γαβρος είναι απόλυτη παραδοχή αδυναμίας
από embuji
Δευ 08 Ιουν 2026, 08:31
Jump to forum
Jump to topic

Ναι το "Ακου...Γιαννουλης" δε ειναι απαξιωτικο. Εγινε.

Επαιξαν οι σκονδροι σε πρεμιερ λιγκ και μπουντεσλιγκα ως μαλιστα κορυφαιοι στην ομαδα τους και δε μας κανει ο Γιαννουλης. Ο Μπαμπα δεν ακουμπησε στην τσελσι και κατα βαση επαιξε μπαλα στην τσαμπιονσιπ και σε εμας αλλα ναι, σιγα.

Παμε να ...
από blackzi
Δευ 08 Ιουν 2026, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Γιαννούλης και Τσάπρας είναι παίκτες που θα έπρεπε να τους είχαμε ήδη κλείσει. Και ας δίναμε τον Σάντσεζ πίσω στο Μεξικό με αντάλλαγμα Γιακουμάκη :D :D
από embuji
Δευ 08 Ιουν 2026, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:46
Demir έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:44 3 δίνει συν 500 μπόνους ..
4,5 συν μπονους εμαθα εγω
Θα δεχομουν να μας παρει παικτη ο γαυρος παικτη επειδη εχει παραπανω λεφτα. Δε θα μου αρεσε αλλα θα το δεχομουν. ΑΛΛΑ να παρει ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ; Με τιποτα.
από makispaspartou
Δευ 08 Ιουν 2026, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Η μεγάλη ήττα πλέον είναι ότι ενώ ακούγεται το όνομα του Γιαννούλη από τον Δεκέμβριο ήδη εμείς αντί να πιέζουμε σαν οπαδοί προς αυτήν την κατεύθυνση καταναλωνόμαστε στα οικονομικά της υπόθεσης. Όταν ήταν να γίνει η μεγάλη επιστροφή του Βιειρίνια ούτε μάθαμε ποτέ τα ποσά και τι παίχτηκε.
από nunies4
Δευ 08 Ιουν 2026, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Α νομιζα οτι δν ειναι κακο να λεμε τι μαθαινουμε...οκ παω πασο...

Ρε εσυ αυτο καταλαβες οτι λεω; Λεω οτι ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικη πληροφορηση. Ηδη μεσα σε 3 σελιδες εχουν ακουστει απο 3 εως 5εκ η προσφορα του γαυρου και οτι εμεις προσφερουμε απο 1εκ μεχρι 2,5εκ.
Πανω σε αυτα ...