Είναι πραγματικά γελοίο που μερικοί βρίζετε προπονητή, την Γκοντσαρεβα ακόμα και ότι γράφετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ΤΔ ( έχει τον Καρυπίδη).
Όλοι είναι τόσα χρόνια στη θέση τους επειδή η διοίκηση κρίνει ότι τα πάνε προφανώς πολύ καλά. Υπάλληλοι είναι.
Οπότε πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2126 εγγραφές
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
η Μαρια και η καθε Μαρια δεν κανει τιποτα απο μονη της αν δεν εχει δωσει εντολη η/και εγκριση ο ιδιοκτητης
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Βικος Κουλιανος?
μπουμερ τελειως αστειακι
μπουμερ τελειως αστειακι
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο εύκολα συμπαθείς δημοσιογράφο άλλης ομαδας πάρα το κόλκα. Οτι χειρότερο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι ρε μλκ ουτε καν...Δε θελει κ πολυ εδω μεσα να αρχισουν τπτ πουλια να λενε πιπες...μου τ εστειλε ενα φιλαρακι κ ειπα να ρωτησω γτ σιγουρα θα υπαρχουν πιο σχετικοι απο μενα σε τετοια...
ασε ρε πονηρε τωρα. Περα απο την πλακα πολλα θα δουν τα ματακια μας. Σαν μανιταρια θα εμφανιζονται οι ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι ρε μλκ ουτε καν...Δε θελει κ πολυ εδω μεσα να αρχισουν τπτ πουλια να λενε πιπες...μου τ εστειλε ενα φιλαρακι κ ειπα να ρωτησω γτ σιγουρα θα υπαρχουν πιο σχετικοι απο μενα σε τετοια...
ασε ρε πονηρε τωρα. Περα απο την πλακα πολλα θα δουν τα ματακια μας. Σαν μανιταρια θα εμφανιζονται οι ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
φιλοχρηματος?
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Παπά μου απόδειξέ του ότι η εκκλησία είναι υπεράνω χρημάτων κ μολόγα τα εσύ πρώτος αφιλοκερδώς!
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκπληκτικό ρεπορτάζ ξανά. Επί 3 μήνες θα σκάνε όλα σε 3-4 μέρες από την ημέρα του "άρθρου".
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Περιμένοντας να "ωριμάσει" η μεταγραφική πολιτική κι η διοικητική ανασυγκρότηση της ομάδας. Μη μου βιάζεστε.

- Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Βρύζα- Βιερίνια στα αγωνιστικά εγώ είμαι καλυμμένος γιατί είναι μπαλαδοφατσες και ξέρουν από ΠΑΟΚ....trianta76 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 19:51 Βρυζας ειπε ο Ραγκατσης με κοντά του Βιερινια
Και ελπιζω βεβαια να σταματήσει να μπερδευεται η Παζαρεβα
Λένε όμως ότι θα έρθει και ξένος αθλητικός διευθυντής μακάρι να βρουν χημεία
- Παρ 05 Ιουν 2026, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πει κάποιος στον embuji ότι όλα αυτά περί Κονσεϊσάο είναι ιντερνετικό ψωλάρισμα ή θα τον τρέχουν στα νοσοκομεία οι δικοί του?
- Παρ 05 Ιουν 2026, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
καντε ρε μια μικρη παυση ρεαλισμου τωρα που κλεινει ο κονσεϊσαο λιγο ζωουλα να εχουμε. ΠΑΠΑ ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ; :mrgreen:
Δεν είναι ώρα για παπάδες το απόγευμα.
Ο καλός ο παπάς δίνεται 23:00 με 23:30 εκεί που έχεις αποφασίσει να μπεις σε night mode και τελικά ξεσηκωνεσαι και πατάς refresh μέχρι τις 2 το ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη αλλά αν η ΠΑΕ δώσει οτιδήποτε πάνω από 2.5 για Γιακουμάκη τότε είναι που θα κάνω κατάληψη στα γραφεία
Τι λέτε ρε βλαμμένοι Μεξικανοί
Τι λέτε ρε βλαμμένοι Μεξικανοί
- Παρ 05 Ιουν 2026, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαρα,μεγαλωσαμε με ενα ΠΑΟΚ κομπαρσο,το σωματειο της φαπας και του χτυπηματος στη πλατη και
στα 45 μου εκλαιγα για το αηττητο.
Δυσλειτουργειες και π@υτσες μπλε δε εκφραζουν τα κομαντα.Υπαρχουν,εννοειται,αποψη σου,εγω θα ειμαι εκει και θα ακολουθω.
Ασχετο μαλλον..
στα 45 μου εκλαιγα για το αηττητο.
Δυσλειτουργειες και π@υτσες μπλε δε εκφραζουν τα κομαντα.Υπαρχουν,εννοειται,αποψη σου,εγω θα ειμαι εκει και θα ακολουθω.
Ασχετο μαλλον..